Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DaveEricGrohl
Silverblue, tæt på alle tilfælde af hjertebetændelse sker indenfor den første uge. Er man sund og rask kommer man sig i øvrigt også. Data sidst jeg så var 1-10 ud af 100.000 der fik det.

Ved du hvad der sker hvis du får corona? Du har større chancer for komplikationer, blodpropper og andre systemfejl end ved vaccinerne. Nu må vi se med den nye variant, men det var tilfældet ved de andre
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Pindhunden
Silverblue500: Jeg kan jo ikke bestemme, om du tænker, at der en 300 pct. stigning i tilfælde af fodboldspillere, der tager sig til brystet. Men tallene og din opfattede virkelighed er jo fri fantasi. Du har hverken styr på nævner, tæller eller sum - så du danner dig et billede ud fra antallet af gange, at du har læst om en fodboldspiller med hjerteproblemer.
Du ved ikke, om de de har hjerteproblemer, om de er vaccinerede, om der er flere end tidligere, om de er mere fysisk belastede end før, om de er bedre undersøgt end før, om de generelt lever kortere wller om de måske endda er ramt af corona.
Du ved intet og bringer frygt uden hold i virkeligheden.
Du har end ikke en eneste plausibel årsagssammenhæng, end at corona findes.

Når det er sagt, så gad jeg faktisk godt at vide, hvorfor du tror, at tingene hænger sammen?
Skrevet af AltidOffside
SilverBlue500:

Prøv at google efter Corona myths debunked.
Skrevet af Pindhunden
Og ja, som andre også skriver, så er al erfaring med vaccinebivirkninger, at de opstår i de første uger efter første eller andet stik - og ikke et år eller tre år efter. Så hovedargumentet om, at vaccinerne ikke er grundigt nok undersøgt, er ubegrundede og tendiøse. Der er erfaringer fra flere milliarder vaccinerede. Hvor mange flere ønsker i?
Jeg ville ønske, at vaccinemodstandere skulle hoste op med tilnærmelsesvis samme dokumentation for skadevirkninger ved vacciner, som de afkræver fra os, der mener, at vaccinerne er sikre. Jeg er så træt af faktaresistente mennesker, som glemmer helt basale regler for, hvordan man kan argumentere for en sag. JEG SYNES, er ikke et argument. JEG HAR HØRT heller ikke.
Skrevet af BottledIt
Denne debat minder ret meget om den debat der var med HPV vaccinerne for år tilbage.
Her fik den (fejlagtigt) skylden for en masse udiagnosticerbare symptomer hos kvinder. Det er desværre et faktum at der er en gruppe mennesker der hvert år rammes af symptomer som ikke kan årsagsforklares. Dengang havde de alle HPV vaccinen til fælles. Men efterfølgende fandt man ud af at disse tilfælde opstod i lige så høj grad ved uvaccinerede.

https://www.information.dk/indland/2018/06/ved-egentlig-omstridte-hpv-vaccine


Det er det samme med Covid vaccinerne. Der vil altid være sjældne bivirkninger ved vacciner men alternativet er at vi idag stadig skulle kæmpe med difteri, polio, kighoste, meningitis mfl. Hvilket folk der har problem med vacciner generelt burde læse om.

Postulater fremført som fakta, meningsdannelse, kritik af samfundet er noget rod og gør meget større skade end de folk der fremfører dem egentlig ved. Kritisk sans, påpasselighed og interesse for omverdenen er generelt gode ting så længe de fremføres på et sagligt niveau, hvilket desværre sjældent sker i vores samtid.
Skrevet af spurssince82
Her lidt "konspirations fakta" omkring SSI, du vælger naturligvis selv om du stadig stoler blindt på en sådan virksomhed.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/danske-blodproever-fra-gravide-blev-til-amerikansk-forretningseventyr-fem-ting-du

https://www.dr.dk/drtv/program/blodproeverne-der-forsvandt_224546

Læg mærke til, hvilke konsekvenser der var for Mads Melbye. Ja, ingen, han fortsætter derimod sin business i USA!

https://pov.international/ssi-direktor-melbye-pressens-svigt/

https://da.wikipedia.org/wiki/Statens_Serum_Institut

- I 2016 blev vaccineproduktionen solgt til AJ Vaccines A/S for 15 mio. kr. i en proces som ifølge Rigsrevisionen kostede staten mellem ca. 1,3 mia. kr. og 1,8 mia. kr.

https://www.berlingske.dk/politisk-morgenpost/statens-forretning-med-saudisk-sheik-har-kostet-skatteyderne-mindst-13

- Opbevarer blodprøver fra alle nyfødte siden 1982 i den Neonatale Screening Biobank

Alt omkring denne virksomhed lugter langt væk, at de har adgang til samtlige danskeres DNA, er decideret skræmmende.

Jens Lundgren bekræfter i dette interview at de tal vi ser fra SSI, under pandemien, er misvisende og man spørger sig selv om det også gælder dødstal? Mig bekendt var der ingen overdødelighed sidste år, men kender ikke tallene for i år.

https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/borgere/befolkning/doedsfald

https://www.dr.dk/drtv/se/taet-paa-sandheden-med-jonatan-spang_-doeden-og-dansk-folkeparti_273347

Interview Starter 05.55.

Og så selvfølgelig til pengene og hjælpe pakker til de rigeste igen

https://reliefweb.int/report/world/pfizer-biontech-and-moderna-making-1000-profit-every-second-while-world-s-poorest

https://www.bbc.com/news/business-57575077

Til sidst en lille tanke vækker. Hold øje med datoen på videoen, cirka 4-5 måneder før pamdemien sprang i luften.

https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174 (teaser)

https://www.youtube.com/watch?v=Vm1-DnxRiPM (1.segment af 5 for nørderne, hvis man ønsker at se hele eventet)

Kane. Son. Kulu. Højbjerg. To Dare is to Do.
Skrevet af kamoch
Eriksen var ikke vaccineret..
Skrevet af Taco mix
Alle der falder døde om har drukket mælk i løbet af livet.


Det undrer mig, at folk ikke falder om med det samme efter at have indtaget denne ulækre... Nej klamme! Substans!

Jeg vil hellere have 7 vacciner fra AstraZenica og Johnson and Johnson på en gang, end at skulle drikke et glas mælk.

Fy for sivlans! Ad!
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Rasputinn
Godt med 3 point, kønt var det ikke. Der skal bygges på. Godt vi har De Gea. Fantastisk målmand.

Lad os holde os til at diskutere fodbold herinde, så vi ikke ender som nationen på EB.

God søndag til jer alle.
Manchester United ...& Sampdoria
Skrevet af Mahimahi
Silverblue

Du tager simpelthen et dødsfald fra januar, hvor vaccinerne knap nok var blevet rullet ud? I Kroatien havde 12% fået et stik i april. Jeg tvivler meget på at en ung mand skulle være en af de første, men du må endelig sende beviser for dine påstande.
Skrevet af Bobby112
Uha, ellers har jeg et par andre ideer! Hvor mange fodboldspillere skal falde om, før Zoom igen bliver forbudt - folk begyndte trods alt at bruge det efter corona!!! Eller hvor mange fodboldspillere er ikke lige faldet om siden 5g blev implementeret?? Hvor mange fodboldspillere er ikke lige faldet om siden den tyske valgkamp begyndte?? Eller hvad med at antallet af fodboldspillere, der falder om hænger sammen med, hvor mange, der følger med i TV?!? Eller hvad nu, hvis de, der falder om faktisk alle sammen havde været smittet med SARS-CoV2 før vacciner overhovedet blev en ting? Det kan jo også bare være, fordi der er kommet fokus på det, at flere falder om - det man kalder for placebo i medicinverdenen :)

Man kan jo stille en milliard sammenhænge op, og risikoen for, at det skulle skyldes coronavaccinen er altså umådeligt lille :)

Jeg vil meget gerne diskutere det, og lytte, hvis nogen har nogle modargumenter
Skrevet af BeerBellyBoy
Corona får det værste frem i folk. Dem der slynger om sig med begreber som sølvpapirshat er mindst ligeså ulidelige konspirationsteoretikerne.
Skrevet af Mahimahi
Beerbelly

Så folk der spreder løgne og kalder folk for alt muligt uden der går noget forud, er bedre end folk der kalder dem sølvpapirshatte?
Skrevet af Taco mix

Så folk der spreder løgne og kalder folk for alt muligt uden der går noget forud, er bedre end folk der kalder dem sølvpapirshatte?


Hvordan i alverden tolker du BeerBelly´s skriv som dette?. Det han skriver er vel bare at folk skal skrive ordentligt, uanet hvad ens holding er. Mere er der sådan set ikke i det.

Din post er dog et godt eksempel på, hvad der er galt med debatter på Internettet. Det er som om at folk bare helt ukritisk tillægger folk en masse intentioner og holdninger de ikke har.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Rumleskaft
Skrevet af Mahimahi
Dem der slynger om sig med begreber som sølvpapirshat er mindst ligeså ulidelige konspirationsteoretikerne.


Hvordan kan det tolkes på nogen anden måde?Beerbelly synes at folk der kalder folk for sølvpapirshatte er mindst lige så slemme som folk der spreder løgne.

Hvis folk undlader at sprede løgne om noget de ikke aner, så skal jeg nok tale pænt til dem, men når folk nærmest håner folk der dør, fordi de tror det er vaccinen, så fortjener de ikke pæne navne.
Skrevet af Busk79
Jeg har nu personligt oplevet to velfungerende unge på 16-17 år.. Der pludselig efter andet stik oplever hjertebanken og åndedræts udfordringer.
Forhøjet hjertefrekvens..

Det er to unge der ikke udover, at være unge og dyrke sport på alm. vis fejler noget..
Så jo, hypoteserne er ikke ubegrundet og tænker ikke det er så meget sølvpapirshat over spørgsmålstegnene.
Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Skrevet af spurssince82
@Mahimahi

Dine indlæg er tåkrummende og vel rammende for den moderne idiot. Selvsikker, bedrevidende, arrogant, nedladende og som regel uden indsigt i det som han/hun beskylder andre for ikke at have indblik i. Desuden er man jo ikke pr. defenition vaccine skeptiker, blot man er skeptisk overfor corona håndteringen/corona vaccine. Andre vacciner er testet over meget meget længere tid (mange år) og gætter på de fleste er positive overfor gennemprøvede vacciner.

Hvis du evner at læse denne nuanceret artikel, vil du opdage der er forskere, der i den grad er skeptiske i forhold til corona vaccine og stadfæster at der er en sammenhæng mellem c-vaccine og sygdommen Myokarditis, som er en betændelse i hjertemusklen. Artiklen omhandler vaccine til børn, men alle kritik punkter er vel valide som sund og rask voksen også.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/er-du-i-tvivl-om-dit-barn-skal-coronavaccineres-eksperter-er-splittede
Kane. Son. Kulu. Højbjerg. To Dare is to Do.
Skrevet af Mahimahi
Spurs

Ved du hvorfor de tager flere år? Det er ikke fordi de bliver testet, det er fordi man skal samle penge, folk og andet bureaukrati. Hvis ikke man er vaccineskeptiker når man påstår noget er vaccinens skyld uden nogle beviser, hvad er man så?

Hvad med de forskere der har fundet ud af at myocarditis sker oftere efter infektion end vaccinen? https://www.newscientist.com/article/mg25133462-800-myocarditis-is-more-common-after-covid-19-infection-than-vaccination/

Christine stabell Benn har været i mod alle vacciner, så ikke underligt hun er i mod denne.
Skrevet af spurssince82
@Mahimahi

Tak for at hæve nivauet en smule og starte godt påny.

Tak for link, jeg kan dog ikke se hvem der står bag dette studie og her rammer vi noget altafgørende, hvem er afsender, hvem har bestilt dette studie? Er det Pfizer/BioNTech selv? Mendel E. Singer kan jeg finde, men hvad hans tilhørs forhold er, er svært at finde noget på. Jeg betvivler dog ikke artiklen eller dens indhold. Men den laver ikke om på der er fundet sammenhæng mellem corona vaccine og Myokarditis, ariklen bekræfter jo dette, hvis man læser mere end blot overskriften.

Myokarditis forekommer, heldigvis, yderst sjældent uanset om det ene eller det andet.

Du starter godt men slutter lidt på samme måde, som du har startet i mange af dine andre indlæg.

Christine Stabell Benn har været i mod alle vacciner, så ikke underligt hun er i mod denne.
skriver du.

Dokumentation for denne påstand tak. Ellers ligner det jo mere at du fortsætter udskamningen, af dem som ikke deler din holdning.

Christine Stabell Benn stiller spørgsmålstegn ved hele den tilgang vi har til at bekæmpe Corona og det er her jeg bliver interesseret, da jeg selv stiller gevaldige spørgsmåltegn ved en strategi, som indtil videre har gået ud på at bilde folk ind at corona er forsvundet om sommeren, for så at gå i vaccine panik om vinteren, kvart i jule indkøb. Der er jo langt flere tilfælde nu end sidste vinter, hvor langt færre var vaccineret (Hvis vi altså kan stole på oplysningerne fra SSI). Og altså hvor mange gange skal vi vaccineres før man finder ud af at strategien måske ikke holder? 3-4-5-6-7-8-9-? gange? Hvor mange andre vacciner skal man vaccineres med 3 gange? jeg kender ingen. Og husk på at sidste år var der ingen snak om revaccination. Et stik var nok var informationen.

Det her, er for mig, essensen af den artikel jeg linkede til:

- Noget af det jeg er bekymret for, og som man slet ikke ved noget om, er de såkaldte uspecifikke effekter. Altså om vaccinen kan påvirke immunsystemets evne til at klare andre sygdomme i fremtiden, så man for eksempel kan få flere andre infektioner, end man ellers ville have fået, forklarer hun.

- Det er nu accepteret i forskerkredse, at vacciner kan have sådanne uspecifikke effekter på immunsystemet, men det nuværende system for at teste vacciner undersøger ikke for det. Vi ved altså ikke noget om, hvorvidt de er der eller ej for de nye vacciner.

Her har du hele problem stillingen, nemlig at man ikke bruger tid på det som er væsntligt at undersøge. Man springer let og belejligt til at jo flere jo bedre, uden anden dokumentation end at det jo er "epidemikontrol". Hvad dette fluffy ord præcist betyder, må man så gå og tænke over.

Ja, jeg ved det, det er alle de uvaccineredes skyld, ligesom det sidste år var de unges skyld, så var det de brunes skyld og i år er det så børnene og deres forældres skyld. Fantastisk blaming culture, der foregår inde på borgen. Faktum er dog, at ansvaret alene ligger hos politikerne, det har de selv valgt. Måske det var tid til at stoppe op og kigge gevaldigt indad, men det er selvfølgelig svært, når man er sosvset ind i den ene løgn/skandale efter den anden og flere er vel på vej.

https://www.berlingske.dk/samfund/heunicke-kaldes-i-samraad-om-politisk-pres-paa-statens-serum-institut-det

Man kunne også have valgt at nedsætte en uafhænging kommission til at styre pandemien, istedet er der gået politisk børnehave i den og alt for mange beslutninger lugter langt væk af penge. Eksempelvis sjovt hvordan erhvervs livet har fået milliarder af milliarder i hjælpe pakker, som jo desværre har vist sig ikke kun at hjælpe dem som har mest brug for det.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-05-15-247-selskaber-ejet-i-skattely-har-modtaget-corona-hjaelp-men-s-vil-ikke-gribe-ind

https://www.information.dk/indland/2020/05/ingen-modtagere-coronastoette-ser-ramt-nye-regler-skattely

Når det så kommer til hjælp af sundhedsvæsenet, kan man, først efter kæmpe pres fra alle læger og sygeplejersker finde 1 milliard frem, som endda ikke løser problemet, fordi det kræver en langsigtet strategi, at få ansat det personale, der mangler og som jo har manglet i årevis. Det kan penegene ikke hjælpe med.

https://www.berlingske.dk/samfund/sundhedsoekonom-en-milliard-kroner-til-sundhedspersonale-raekker-til

Lige for prins knud, så er jeg ikke imod vacciner generelt, vacciner kan være et glimrende værktøj til at afværge sygdomme. Men jeg er imod, at man ikke vælger at fjerne patenterne på livs nødvendige vacciner som eks. corona vaccine, mange peger jo på at vi ingen vejne kommer med at vaccinere alt og alt alle i vesten, hvis ikke man sørger for at have hele verden med. Det er vel netop forskellen mellem en pandemi og en epedemi. Delta/Omikron varianterne er jo glimrende eksempler på dette.

Desuden ved vi desværre alt alt for lidt om corona vaccine og dens langtids effekter, og noget tyder på man heller er interesseret i at vide det, det er der ingen penge i. Man kunne nemt stille sprørgsmålet: Handler håndteringen af denne pandemi, overhovedet om at passe på menneskene eller blot om profit og magt?
Kane. Son. Kulu. Højbjerg. To Dare is to Do.
annonce
0