Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mahimahi
Busi

Er det dig, saseline? Du sætter spørgsmålstegn og stiller spørgsmål.
Skrevet af DaveEricGrohl
Hvis du er en af de meget uheldige, så sker det jo indenfor en uge efter vaccinen. Men spekulationer uden information giver ingen mening
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Mahimahi
Hvor mange atleter skal falde om på banen før vi må stille spørgsmål til corona vaccinen uden at blive udskammet?


Du synes ikke at der bliver påstået at vaccinerne er skyld i det? Der er er masser der har sagt de skal fremlægge beviser, når de siger noget så dumt.
Skrevet af Toggle
Det kan ligeså godt være fordi han har spist oksekød, drukket mælk, eller måske har en familiehistorik med hjertekarsygdomme. Det er klart at jo flere mennesker der er vaccineret mod corona jo flere af disse vil blive ramt af diverse livsstilssygdomme, som helt sandsynligt uden at jeg har undersøgt tallene er ligeså ofte som det var inden corona. PS Christian Eriksen var ikke corona vaccineret.

Jeg synes faktisk et noget bedre spørgsmål ville være at indlede undersøgelser mod NSAID
LUHG
Skrevet af Beenhakker
Mahimahi

Når ? sættes efter en sætning, hvad betyder det så?
Skrevet af Pep Guardiola
Det eneste der er dumt, er ikke at reflektere over en årsagssammenhæng når man står overfor et problem.


Men hvordan kan du konstatere at vi står overfor et problem?
Jeg er enig i din tilgang, hvis man har et problem skal man reflektere over det, men sin præmis er så vidt jeg kan se at du har indtryk at der er flere tilfælde, og undskyld mig, men det datagrundlag kan jeg ikke tilslutte mig. Du siger der er et problem og at vi bær undersøge det, det er derfor din opgave at bevise at problemet eksisterer.

Problemet er bare at der ikke er nogen der påstår noget, men derimod bliver der stillet et spørgsmål. Så derfor mener jeg du er forkert på den. Du kunne i øvrigt passende indlede dit svar til vedkommende med at bevisbyrden burde vendes.


Crusader har påstået at der er et problem som bør undersøges. Tager du bare hans ord for gode varer og går med på at der er et problem uden videre? Du vil ikke se dataen omkring det? Høre hvor han har det fra?

Hele denne diskussion startede fordi en idiot påstod det var vacciner. Du vælger så at synes alle der sviner idioten er uintelligente, det betyder jo at du synes det er et fornuftigt spørgsmål. Du nævner også selv at det er fair at undre sig over om det er vaccinerne.


Han påstod ikke at det var vaccinerne, han spurgte og dermed insinuerede at det kunne være vaccinerne. Det er ikke det samme. Jeg er for så vidt enig med dig i at det er absurd at lave koblingen mellem hjerteanfald (som man selv lige vurderer forekommer hyppigere) og så vaccinen, men ret skal være ret, og han påstod ikke at det var vaccinerne.

Du laver i øvrigt også en anden fejlkonklusion. Jeg synes der er mange af de som svarer på den første kommentar som fremstår afstumpede. Jeg er enig i deres pointe, ligesom jeg er enig i din, men jeg synes at sproget der bruges i flere af svarene i denne tråd er alt for hårdt og langt over stregen for hvordan man taler til hinanden, både IRL men også herinde.
Jeg er enig med dig i at det første indlæg er håbløst, men at besvare det med skældsord og at svine manden til, i stedet for blot at afvise det eller bede ham bevise sin påstand, stiller bestemt ikke det frådende flertal i et godt lys. Jeg ville ikke bryde mig om hvis jeg læste mine børn brugte et sådan sprog overfor andre, om de har ret eller ej, men det kan være jeg er sart;).
Skrevet af DaveEricGrohl
Toggle, Jep hvis det er store doser, så udsætter man sig selv for risiko med nsaid, selv i små forløb. Og engang smed man vel bare gigt pillerne i hovedet på spillerne, som var det slik. Jeg går ud fra de har ændret den adfærd.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Mahimahi
Pep

Det kan sagtens være mit sprog er hårdt, men jeg er fucking træt af de idioter. Nu har man prøvet at tale til dem normalt i halvandet år, og det hjælper ikke. Der er intet de gør som fortjener en pæn tone.
Skrevet af Mahimahi
Beenhakker

Så fordi han har sat et spørgsmålstegn, så påstår han ikke det er vaccinerne?
Skrevet af fünfzig-plus-eins
Hvis vi nøjes med at holde os inden for FIFA regi, har vi fra 1. januar 2021 til medio november haft en 500% stigning i pludselig hjertestop jf. et israels studie.

https://stephenc.substack.com/p/5-fold-increase-in-sudden-cardiac

Atleter falder om som aldrig før. Det er et faktum. Om det skyldes vacciner ved jeg ikke, men ifølge Berliner Zeitung, skyldet det tilfældigheder:

https://www.berliner-zeitung.de/news/raetselhafte-herzerkrankungen-im-fussball-li.193554
Skrevet af miks
Hvorfor skulle det være en vaccine….jeg tænker han blev ramt af et usynligt meteor. God bedring til Victor.
Skrevet af DaveEricGrohl
Kan vi ikke blive enige om at trække vejret dybt og skrive pænt. Det er træls at se på mudderkast
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Slettet(270000221401)
Jeg er enig i din tilgang, hvis man har et problem skal man reflektere over det, men sin præmis er så vidt jeg kan se at du har indtryk at der er flere tilfælde, og undskyld mig, men det datagrundlag kan jeg ikke tilslutte mig. Du siger der er et problem og at vi bær undersøge det, det er derfor din opgave at bevise at problemet eksisterer.


Ja, jeg troede, fejlagtigt, at det var tydeligt for enhver, at hyppigheden af idrætsudøvere der kollapser er steget markant post corona.

Jeg har ikke et behov for at bevise at problemet eksisterer. Selvom jeg har svært ved at forstå det, kan jeg godt acceptere at andre ikke mener at disse tilfælde er markant stigende.

Noget jeg til gengæld har svært ved at acceptere, er at vedkommende der skrev den første kommentar bliver svinet til i en grad som minder om det der kommer fra de mest rabiate anti-vaxxere.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af Beenhakker
Pep

Crusader har påstået at der er et problem som bør undersøges. Tager du bare hans ord for gode varer og går med på at der er et problem uden videre? Du vil ikke se dataen omkring det? Høre hvor han har det fra?


Det er denne jeg forholdt mig til:

Man skal i den grad være i benægtelse hvis ikke man kan se, at disse situationer sker langt hyppigere end før corona-tiden. Om det er pga vaccinen aner jeg ikke, men det ikke engang at være villig til at reflektere over det, er meget langt fra et videnskabeligt mindset.


Igen, jeg er for vacciner, men også for en god tone.

Godnat
Skrevet af Færgen
Til alle jer mæææh får der render rundt - så kig dette link og tryk ind på alle artiklerne - derefter kan i komme med jeres påstande om at vaccinationen stadig er sikker!!!! VÅGN OP!!!!
https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/pvclez/anyone_notice_a_pattern_yet/
Skrevet af miks
Tag dog Færgen…
Skrevet af prm
RRN8
Hvilken NFL spiller har faldet om på banen?
Jeg følger med i NFL, og kan ikke erindre at have set/læst/hørt om noget af det
Skrevet af Jaykobsen
Hvornår i alverden har SSI sagt at sygehusene var overbebyrdet pga corona? Det har du misforstået.

For det første er sygehusene ikke SSI´s område, så hvis du har hørt nogen tale om sygehuse, er det ikke SSI. For det andet offentliggør netop SSI bl.a. tal for indlagte hver evigt eneste dag. Lige nu er det 455, hvilket jo helt indlysende ikke er overvældende. Så nej, det siger de altså ikke.

Til gengæld taler mange andre myndigheder om det helt generelle pres pt, som især skyldes mangel på sygeplejersker og dermed færre samlede pladser. I den kontekst er det da rigtigt, at man hellere havde været foruden de førnævnte 455.
Skrevet af Silverblue500
Synes nu det er relevant vi har haft 11 spillere der er faldet om på under 1 år.
indtil videre en stigning på over 300% i forhold til årene før corona.

Alle af dem var corona vaccineret. ( fodbold spillere bliver testet og testet ) så de var corona fri fordi de ligesom bliver testet op til kampen.

Det er klart det er vaccinen der skaber problemer
(andet giver da ingen mennig )

tænk over en vaccine tager normalt 10 år at udvikle de pressede den igennem på 14 måneder.
vi kan godt begynde at glæde os til katastrofen der kommer med alle de sager der kommer om 5 år eller til næste generation.

Synes det er ret så naivt bare at sige det er ikke vaccinen..

Se kritisk på tingene og se på tallende.

det skal nok blive sjovt intet at gøre ved det nu skaden er sket hvis det viser sig at være korrekt oven for.

Lindelof peger til hans brystkasse. endnu en til samlingen ligner det. selv om folk heller vil sidde og sige sølvpapir hat...

Synes det virker super uhyggeligt den udvikling det har taget for sports verden.
gad godt se tallene for os civile der bliver indlagt med hjerte/vejr træknings problemer. Dem hører vi jo ikke om eller ser i tv. bare for at se på lidt stats :)
Elsker stats :)

det er jo ikke kun i Fodbold verden det er galt.

Håber uanset hvad at Lindelof bliver frisk og er på højkant hurtigt.

bare lige nogen af de der ikke overlevede modsat Eriksen

Alex Apolinário Jan
Dejan Oršuš April
Giuseppe Perrino Juni
Dylan Rich September ( kun 17 år hjerte stop )
Jens De Smet September
Christophe Ramassamy September
Benoît Sabard Oktober
Guillermo Arias Oktober

dette er bare dem jeg kan huske fra i år. ( der er mange flere men de overlevede modsat disse. RIP. ( måtte slå fulde navne op ) de sidste 2 eneste der var oppe i alderen ellers meget unge folk på listen.

Alle med hjerte problemer.

som sagt stil spørgsmål.

Der var 3 der døde i 2019 af hjete stop på banen vi er på 8 i år. ( + alle dem som overlevede. det går den forkerte vej :)
Næste år bliver fodbold bare 22 mennesker der går rundt lol.

Skrevet af Snigskytten
I skal alle samme se og få jer en udløsning !!!! Jøsses mand.

Bonusfact.: orgasmer styrker immunforsvaret. God jul stødere og modtagere :D
Moral er godt.....
annonce
0