Snak

Mere indhold efter annoncen
Ronaldo:
- skifter (igen) til en nye klub
- spiller fra dag 1
- 3 kampe, 4 mål

Messi:
- ……………...............
Cfever

Hehe, sødt :)


Du bliver nok nødt til at være mere specifik ellers tager jeg det bare som et generelt kompliment :)
We know what we are
Jeg er egentligt på linje med dig, Gerre. Min søndag var næppe blevet ødelagt af, at man havde dømt den anden på Ronaldo, men den første fandt jeg større.

Til gengæld håbløst sparket af Noble. Den ligger godt nok keepervenligt. Ikke at det skal tage noget fra De Gea, som vælger den rigtige side.

Flot mål af Lingard. Som i virkelig flot
@ Mainy

Acceptér nu bare at kongen er tilbage. Alle ved jo at Salah er ligaens største diver.
Gad vide om den vanlige De Gea og Lingard bashing kommer i dag også?


Eller Solskjær bashing for feil taktiske bytter..

Vil hevde Solskjær er over Klopp, Tuchel og Pep på innbytte av rette folk til rett tid. Hvor mange ganger har ikke folk kommet fra benken og vært avgjørende brikker typ Lingard mål idag, kryss i taket Matic assist idag også. Fremste supersub har vel vært Greenwood tidligere.

Mulig det hjelper at Solskjær selv var en supersub :)
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
"Det er min to straffe til Ronaldo. Han søger den 100% men han bliver fældet."

I den første situation var West Ham lidt heldige. Atkinsons skøn må være, at West Ham forsvarsspilleren allerede får sit ben plantet i jorden. Hvis det er tilfældet, så er det vel regelmæssigt korrekt dømt, selvom man godt kan synes at det lugter lidt af straffe. Det dog ikke en "klar" fejl.

I den anden situation er Ronaldo sin egen værste fjende. Det er i min verden 100% korrekt dømt. Ronaldo er jo allerede ved at ligge sig ned, lang tid inden han rammer ind i modstanderen - han søger 100% straffesparket og 0% bolden, da han ser at muligheden byder sig. Man kan ikke give et straffespark for at vælte selv. Tager Ronaldo et skridt mere og vælter ved kontakten, så vil der være straffespark, hver eneste gang. Dumt af Ronaldo (som i øvrigt vælter ned et par gange mere i feltet, som vi ikke taler om her).

Jeg er selvfølgelig med på at det efter de to situationer kan virke lidt hårdt, at West Ham så får straffesparket i overtiden. Især hvis der var blevet scoret på det. Den situation er dog klokkeklar.

Man kunne derudover også mene, at West Ham bliver snydt for et straffespark ved 1-1, hvor der bliver dømt frispark mod Soucek. Reelt bliver det jo dømt for at Soucek løber mellem bold og forsvarsspiller, hvor forsvarsspilleren sparker til Soucek i stedet for bolden. Det frispark er meget svært at se. Dømmer Atkinson ikke frispark til Man U. der, så har han reelt ikke andet valg end at give straffe til West Ham.

Dommerens linje var vel derudover ret lige begge veje...
@sugar Daddy
United ville ikke sælge. Det gjorde OGS klart tidligt i vinduet over for Moyes.
Der var ingen forhandlinger modsat hvad alle rygterne sagde. Det har Moyes bekræftet.
Esbjerg fB West Ham United
Igen; hvad fanden skal vi bruge VAR til, når man holder fast i clear and obvious. Når det fortsat er de samme dommere, vil det jo aldrig være clear and obvious for dem!
Atkinson, du kan få lov til at dømme på Balkan, men fuck nu af fra PL.
Og Hammers: snooooooork
Kan vi blive skarpe på offensive standardsituationer med Ronaldo, Pog, Varane, Maguire and McT på banen, skal det nok gå, haha. Vi har haft 36 hjørnespark i sæsonens første fem kampe.
LVM
Den køber jeg selvom jeg ikke er helt enig.
Synes stadig de er til straffe, da forsvaren er på ham og ikke bolden.
Synes også der var straffe til Benteke igår, selvom han ikke når bolden.
Og som en af de få danskere, synes jeg også den fra EM på Sterling kan dømmes.

Den til West Ham forstod jeg heller ikke lige. Ser den på svensk Viaplay og de nævnte off side??
Manchester United (Selvom de er elendige) B93 (Østerbro dreng)
annonce