Snak

Mere indhold efter annoncen

De Gea reddede straffespark i sen United-sejr

søn 19. sep 2021

West Ham var tæt på at udligne på hjemmebane mod Manchester United, men efter en sen straffesparksredning fra David De Gea vandt United 2-1 i Premier League.Læs hele nyheden her
Cristiano effekten
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Som om det der med at sætte kolde folk på banen til at sparke straffe er en rigtig dårlig idé...
Sindssyg afslutning. Håbløst at der ikke dømmes straffe på Ronaldo til sidst, men så fik DDG da i det mindste muligheden for at redeem sig selv og endelig reddet et straffespark. Tak Moyes, for at sætte kolde Noble på banen til at tage det.
Var det sæsonens dårligste dommerpræstation, vi allerede så i dag?
Har FA vedtaget, United ikke må få straffespark i år? Det var helt bizart i dag.

Flot mål af Lingard!
Alt i alt et fair resultat, havde west Ham udlignet til sidst, kunne de med rette have følt sig lidt snydt..
Men gider de ikke også snart stoppe med at skifte en spiller ind udelukkende for at sparke straffe direkte fra bænken statistikkerne er skrald på at de scorer, stop det!
Håbløst dommerarbejde.
Hjernedødt at sætte en fra bænken til det straffespark. Moyes understreger hvorfor han fejlede så voldsomt i store klubber. Det er en amatør beslutning. Heldigt for DDG der fik da vendt sin stime.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Syns også der så er straffe på den første hvert fald..det som om han smider sig lidt mere anden gang og kan ikke nå bolden .. et træk som havde været ude til målspark er vel et forsøg på at filme sig til det ;)
Det er lige et ekstra pres at din eneste aktion som spiller er at tage et afgørende straffesparn. Og så helt kold. Dog fair united løber med sejren, specielt med tanke på Cristiano kunne hve fået et straffe tidligere.
Så blev Lingard lige tilgivet, og de Gea reddede et straffe??
Fortjent sejr - med gad vide hvad der skal til for at CR får et straffe.
Manchester United siden 1974 / AaB
annonce