Snak

Mere indhold efter annoncen
Blev West ham ikke også snydt for et straffe? Så den uden lyd, så beklager hvis jeg tager fejl... Synes wan bissaka laver et klart straffe på soucek. Måske tager jeg fejl?? Fin kamp af drengene ellers. Ronaldo er god, men man kan måske også søge den for meget (straffe). Synes det er grotesk han ikke får et gult for film og brok!
Kan vi blive skarpe på offensive standardsituationer med Ronaldo, Pog, Varane, Maguire and McT på banen, skal det nok gå, haha. Vi har haft 36 hjørnespark i sæsonens første fem kampe.


Der bør vi kunne være skarpere ja. Leste en plass at det scores mål fra 1 av 40 cornere i snitt. Bør kunne slå det snittet United :p
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Atkinsons skøn må være, at West Ham forsvarsspilleren allerede får sit ben plantet i jorden. Hvis det er tilfældet, så er det vel regelmæssigt korrekt dømt

Nej, det må være en anden sport du og kommentatoren tænker på. Om får han sin fod i jorden er fuldstændig ligegyldigt, hvis han placerer den i Ronaldos løbebane. Diskussionen må være om Ronaldo søger kontakten for meget.
Ronaldo burde have fået gult.

Den første straffe situation er en 50/50 kendelse hvor Ronaldo selv løber ind i West ham spilleren.

Den anden er et klart dive. I slow er det tydeligt at Ronaldo smider sig inden nogen som helst form for kontakt.

Skulle der have været dømt et straffe mere ligner det mere at Bissaka sparker Soucek ned
@jonaspoulsen
Så du mener det største straffe i denne kamp var den på Soucek? Okay. Godt du ikke er dommer.
@jakobcl

Det er fair nok. Reelt en diskussion om grundlaget for dommernes skøn - som helst skal være nogenlunde ensartet på tværs af ligaen - og det kan man have mange holdninger til :-)

Jeg synes det er fornuftigt, at man ikke belønner spillere, som søger straffesparket frem for bolden. Det efterlader selvfølgelig en del plads til både skøn og diskussion... som jeg også antyder først. Den første synes jeg West Ham er heldige på, mens jeg reelt hælder til at Ronaldo burde have haft gult på det andet.

Med hensyn til den til West Ham, der talte de danske kommentatorer ikke om offside. Jeg sad selv og kiggede efter netop offside, men der var heller ikke tv-billeder, der talte for at der skulle være offside eller at det var det dommeren dømte. Lignende mest straffe, da jeg så den, men tv-produktionen gik ret hurtigt videre...
Hvis der ikke er straffe til Ronaldo, skal han sku have gult for film. Igen af delene sker, det er til grin. Jeg mener så at der er klart straffe begge gange.
@UnitedG

Har faktisk haft snakken om præcis dette med en dommerbedømmer, som selv dømte på professionelt niveau, hvor jeg ikke kunne forstå at der ikke blev dømt straffe i en situation.

Jeg fik ikke den præcise regel med, men det blev ret klart sagt, at det har betydning om benet er i jorden, og spilleren "står der", når kontakten opstår. Dvs. det har betydning - jeg skal dog ikke kloge mig på de præcise paragraffer eller eksempler dommerne brugere til at sige, om det er A eller B, der skal dømmes...

Syntes den på Soucek var den som mest lignede et straffespark. Syntes dog det er fint at der skal mere til i denne sæson.

Så at han ikke dømte nogle af dem er fint imo. Han burde dog have givet Ronaldo gult for film.

Ang straffet til West ham så er den god nok. Shaw havde Venstre arm helt udstrakt hvilket gør ham unaturlig bred.
Straffesparket var i orden. Svært for Shaw at gøre meget med armen, men reglerne er klare.

Men Zouma smadrer jo stadig ind i Ronaldo, selvom han er på vej ned. Det er altså et straffespark. Du må ikke lave en vanvittig tackling på en spiller, bare fordi han er på vej ned.

Ift. den foregående situation med Ronaldo og Soucek, gav en lignende situation et frispark til Zouma midt på banen efter sammenstød med Pogba. Soucek blokerer for Ronaldos løb ved at sætte sit ben ind i Ronaldos løbebane, så han ikke kan komme forbi. Hvorfor giver den så ikke straffe? Det er ikke korrekt, at der skal mere til at give et straffespark end et frispark. Ingen linje fra Atkinson, men det er der intet nyt i.

Desuden tror jeg, at der var offside på Soucek i situationen med Wan-Bissaka. Er dog ikke sikker, da vi ikke fik lov at se den efterfølgende (har ikke set nedtakt, så der ved jeg ikke, om de har gennemgået situationen).
annonce