Snak

Mere indhold efter annoncen

De Jong svarer på exit-rygter: Besluttede at blive i Barca i maj

Skrevet af bold
tor 22. sep 04:35

Frenkie de Jong var sat i forbindelse med et skifte væk fra Barcelona i sommer, men han var helt rolig, for han besluttede allerede i maj at blive i den spanske storklub. Læs hele nyheden her
Skrevet af sejr82
Hvis mit arbejde skyldte mig et par års løn, ville jeg nok også blive hængende lidt…
Skrevet af Pep Guardiola
Jeg hæfter mig mere ved at han følte sig velkommen i klubben.. Der var ellers mange herinde der var forargede på hans vegne i løbet af sommeren og jeg var da også selv bekymret. Dejligt at det ikke har været tilfældet og at klubben ikke har presset ham til et punkt hvor han selv følte sig uvelkommen.
Skrevet af Chris4700
Hvor kedeligt udramatisk... noget en modsætning til den harme der især herskede herinde
Barca
Skrevet af SådanKammerat
Ja for det var da kun på denne platform og ikke i nærmest samtlige sportssektioner i alverdens aviser, han var rygtet væk, og at der blev truet med retssag vedrørende kontrakten.
Barcelona er fejlfrie!!! Hvor naivt at tro.
Skrevet af crn85
Sådankammerat

Der er ingen der siger barca er fejlfri.
De har lavet fejl. Og ved alle.

Det han mener er at mange har blæst de sager der er sket langt ud af proportioner uden at de har vidst hvad der var op eller ned i de sager der var artikler omkring.

At barcas tråde var overrendte af folk som skulle svine barca til ved enhver lejlighed.

Uanset om den kilde som var nævnt i artiklen var troværdig eller ej, men alle som ikke brød sig om barca havde allerede dømt barca som skurken uanset.
Og forsøgte man at forsvare klubben bare det mindste, så havde man skyklapper på, benyttede offerrolle kortet eller at man var var farvet og derfor ikke kunne skelne eller være neutral.

Det har været trættende..

Det har man ikke set i samme omfang vedr. andre klubber når de har haft lignende sager.
annonce
0