Snak

Mere indhold efter annoncen

De Jong sviner dommeren: Det er Messis skyld

lør 10. dec 06:42

Frenkie de Jong var mildest talt ikke tilfreds med dommer Mateu Lahoz, og han mener, at det kan have været Messis skyld. Læs hele nyheden her
Frustration og med rette. Messi har magt som få.
Mojn do!
At Messi ikke får gult for at spille volleyball, det er mig en kæmpe gåde
Ja man kan ikke være i tvivl. Virker som om, at alle bare vil have Messi til at løfte det trofæ. Sjældent set og hørt så mange kommentatorer, eksperter og IKKE Argentina fans der bare er helt hooked på Messi denne slutrunde.
Guds hånd part2
Jeg kan ikke se det kontroversielle. Argentina var de eneste som ønskede at spille i den forlængede og fik tilkæmpet sig nogle professionelle frispark. Holland fik de sammen professionelle frispark i den ordinære spilletid. Jeg synes faktisk det var en fin og fair linje som Lahoz lagde, omend at begge hold kunne have fået rødt for optøjerne.
Det var jo langt fra det værste, disse kort manglede også:

Paredes rødt kort
Woughorst rødt kort
Martinez 2x gule kort (Argentinas målmænd)
Van Dijk skal vel også have 2x gule

Det sejlede fuldkommen for dommeren og Argentina og Holland fik lov til at brokke sig alt for meget. Uskøn kamp og jeg synes især Argentina var meget usynpatiske, så efter igår håber jeg ikke de går hele vejen.
Jeg synes faktisk dommeren gjorde det ok. Det var en ret voldsom kamp, og andre dommere ville have fået det til at eksplodere. Han holdt det faktisk nogenlunde nede. Det var spillerne, der var helt oppe at køre, og det er dem pilen peger på her.

Og så det, at begge hold kritiserer dommeren er vel et meget godt tegn på, at han faktisk var fint neutral.
Kunne også have noget at gøre med at kampen ændre karakter, fordi Holland stiller sig ned og spiller pindsvine fodbold.
Synes Lahoz dømmer en fin kamp, sidder ikke med en følelse af at der blev dømt mere den ene, end den anden vej. Men der skulle meget til for at modtage et rødt kort. Der kunne nemt have været stanget et eller to ud
Sikke et tudefjæs. Dommeren var ikke sin opgavevoksen. Hollænderne opførte sig som svin. De Jong skulle have haft rødt, da han skubbede en brasilianer brutalt til jorden, men intet skete.. Dejligt det destruktive hold er ude
Pokalmeister 2021
Messi skulle selvfølgelig have gult for at spille håndbold, og Paredes gule var også mindst orange, så ja der var flere situationer, hvor dommeren ikke håndterede kampen særlig godt, og det resulterede i meget frustration og eskalering af dårlig opførsel fra begge hold.
annonce