Snak

Mere indhold efter annoncen

De Ligt fastslår: Fortryder ikke Juve-skifte

tor 21. nov 2019

Mathijs de Ligt fastslår, at han er tilfreds med sit skifte til Juventus, efter Barcelonas akademichef Patrick Kluivert ytrede det modsatte.Læs hele nyheden her
Hvorfor skulle han dog også det. Han spiller på et af de største hold i verden, og er fortsat ubesejret på sit nye hold.
#Fino Alla Fine Forza Juventus
Også en tåbelig udtalelse, uanset om om der er noget sandt i den eller ej.

Barca´s ledelse må snart tage sig sammen. Bartomeu kender alle efterhånden, men Kluivert her virker dybt uprofessionel og også inkompetent i forhold til ledelse af et så strategisk vigtigt område som talentområdet. Valverde udvikler ikke fodbolden, sådan som den burde og Abidal virker meget arrogant i sin tilgang til det at være sportsdirektør. Det er sgu op af bakke i øjeblikket.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Hvilken fodboldmanual er det Valverde ik følger?
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Nogle som har hørt udtagelsen? Måske Kluivert har sagt med et smil på læben at han ville have det bedre i Barcelona - der findes jo mange møder at forstå og skrive ting på
Der bliver dælme også kogt suppe når der kommer udtalelser fra Barca lejren. Er helt med på at der ikke er røg uden brand, som Barca fan er jeg gang på gang fortørnet over den her inkompetente ledelses formåen og ageren. Men den her slags småkontroversielle udtalelser er altså langt fra ualmindelige i fodbold, men når de kommer fra Barca synes jeg godt nok der spyttes artikler ud
Barca
Sådanne udtalelser vil jo blive blæst op uanset hvilken storklub, der er tale om. Om det så var Pep, Mourinho, Zidane eller Klopp, der kom med den.

Derudover så synes jeg uagtet dette desværre, at Barcas ledelse igen viser sig fra en uprofessionel side. Det er de for gode til og Kluivert burde beklage.
Respekten for klubberne bliver ikke mindre af, at de opfører sig ydmygt og det vil klæde Barcelona, der ikke har behov for at hæve sig.

Mange klubber kunne lære meget af Allegri og Zidane, Perez og Agnelli.
Hvilken fodboldmanual er det Valverde ik følger?

Den, der handler om at udvikle spillet og spillerne i positiv retning. Og så den, der hos Barca handler om at man skal underholde og spille angrebsfodbold, samtidig med at man vinder.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Positiv retning er? Underholde fans? Angrebsfodbold? Hvad er det.
Jeg mener nu at fodbold forstås på vidt forskellige måder og spillestile kan spilles på forskellige måder.
Valverde har da på intet tidspunkt spillet mere defensivt end Peps kedelige boldflytteri i Barca. Kun første sæson under Pep var underholdende...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Man har vel forskellige præferencer og hvis du synes at Barca under Pep var kedelige, så fred være med det. Det betyder så bare at du ikke deler præferencer med den spilestil, som Barca gerne vil praktisere og det uanset om de vinder eller ej. Jeg tager hellere end gerne et mesterskab mindre, hvis bare jeg bliver underholdt, når de spiller.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
annonce