Snak

Mere indhold efter annoncen

De Ligt om skifte: Savnede CL-ambitioner i Juventus

tir 20. sep 13:31

Matthijs de Ligt fortæller, at han er glad for at være skiftet til Bayern München, da klubben modsat Juventus har ambitioner om at vinde Champions League.Læs hele nyheden her
Av.
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
Det er godt nok en naiv udtalelse. Juventus var i CL finalen i 14/15 og 16/17 sæsonen. De ligt ankommer i 19/20-sæsonen som også er sidste sæson hvor Juventus vinder mesterskabet (som De ligt i øvrigt var en meget lille del af, da indkøring på holdet tog over én sæson)

Efterfølgende kom der Corona som nulstillede den italienske økonomi fuldstændigt. Man får ikke “én milliard” i TV-penge i Italien modsat “andre” steder. Det kombineret med fejlinvesteringer var i høj grad med til Juventus’ formkurve blev og er nedadgående. Og det er De Ligt i den grad medskyldig i, hans udvikling var langt fra tilfredsstillende i hans tid i klubben.

Juventus skal nu i gang med en realistisk foryngelsesperiode indenfor realistiske økonomiske rammer og det tager tid. Så nej, de kan ikke realistisk set se sig selv som CL-bejlere. Det ville være naivt at melde sådan noget ud.
*** 37 sul campo
Efterhånden savner man bare kontinuitet. Juventus er en såret kæmpe.
Han er ung, og bare han yder i Bayern er det ok. Og ja han er kommet til en klub med historiske ambitioner, at Nagelsmann/Brazzo lige pt ikke lever op til det er en anden historie
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
@Delcasper

Hvorfor er det en naiv udtalelse? Du siger jo selv at Juve pt. ikke er aktuelle til at vinde CL og der nok går nogle år inden de er relevante igen. De er i gang med en genopbygning.

Er det ikke mere eller mindre de De Liggt siger?
Jeg tror alle var glade for det De ligt skifte. De ligt får hans CL ambitioner opfyldt, bayern får en god forsvarsspiller til de næste mange år, såfremt PL ikke henter ham. Og juve fik en god portion penge, og brugte nogle af dem på Bremer, som jeg synes er lige så god som De ligt. Hvis ikke bedre. I hvert fald på den defensive del.
Idiot!
Selvfølgelig har Juventus ambitioner om at vinde Champions League. OG il Scudetto hvert eneste år. På samme måde som Bayern gerne vil vinde Bundesligaen hvert år.
At JUVE så måske mangler midler til dette ift Bayern er én af forklaringerne. Oveni har vi ikke formøblet de midler ordentligt de sidste par år og diverse trænerskift understreger det faktum.
Men at påstå at ambitionerne er forskellige, er noget vrøvl.
Il mondo e pieno di colori, ma il cuore e sempre bianconero **
annonce