Snak

Mere indhold efter annoncen

De Sciglio til lægetjek i Juventus

ons 19. jul 2017
AC Milans Mattia De Sciglio er onsdag til lægetjek hos Juventus. Det bekræfter klubben på Twitter.

Læs hele nyheden her
Hold kaeft et skod hold Juve er ved at faa. Europa league max i denne season.
@ The Master Bather

Er han virkelig så dårlig?

Har svært ved at forstå hvorfor Milan vil af med ham. En ung, home-grown, italiensk landsholdsback.
AaB !
Hold kaeft et skod hold Juve er ved at faa. Europa league max i denne season.

Hvordan vurderer du det? Kun to mand fra start-elleveren er væk: Alves og Bonucci.

De Sciglio er godt nok mindre profileret end Alves - men var egentlig rygtet til Juve flere gange inden Alves´ afgang - og er vel ret beset bedre defensivt.


Nevermind - læste dine andre indlæg på bold.
Primo non prenderne
Det er nu også mere di sicglio der vil væk, end det er Milan der vil sælge.
FCN
De Sciglio er ikke en dårlig fodboldspiller, og som Milan fan ville man da også lidt have ønsket at han blev. Status er bare at han for nogle år siden blev udråbt som den nye Maldini, men hans udvikling er gået totalt i stå. Han bidrager ikke meget offensivt, og han er fin defensiv, men så er det ligesom også bare det. Så ja, home-grown, stadig ung (24), men når han ikke har rykket sig overhovedet de sidste par år, kan jeg ikke se hvorfor det skulle ændres nu (måske hvis han nu spiller i Juve, men ikke her i Milan). Jeg vil meget hellere have Conti, og så har vi Abate som reserve. Jeg synes skiftet er fornuftigt nok for ham, og for Milan kan vi godt klare den. Hvis Juve havde nuppet Donarumma, Romagnoli eller for den sags skyld Suso, synes jeg det var en helt anden snak.
Rossoneri - Form is temporary. Class is permanent
Han er rigtig god i FM. Og kan spille begge backpladser i FM. Køber ham altid i FM, såfremt jeg har pengene, da han er en smule dyr. Men han er god.
held og lykke fremover MdS (pånær mod os)
KroneP: Fantastisk, så er han en verdensklassespiller fordi han bliver god i FM. Ganso er et andet godt eksempel på spillere fra FM, der bliver verdensklasse..

On topic: halvlunken signing. Han havde utvivlsomt talentet, men er bange for glansen er røget af ham og han bliver en ny middelmådig italiener som criscito,De ceglie (blot på højre side) og darmian.

Jeg var svært tilfreds efter sidste års transfervindue, det er ikke tilfældet i år
la vecchia signora
Det er så fint! Selv hvis han glimrer i Juve, er det godt, vi kom af med ham, for hans udvikling var slut, så måske har han bare manglet ny luft. At man siger ja tak til anførerbindet, men samtidig søger væk, er ikke et karaktertræk, jeg bryder mig stort om, og nu har vi Conti i stedet, som er langt bedre frem ad banen og brænder efter at spille for klubben. Calabria kan blive giga, og begge kan de lære en masse af Abate, så alt i alt finno!
Fodbold = mig mig mig mig, penge penge penge penge...
annonce