Snak

Mere indhold efter annoncen

De Zerbi stolt af Mac Allister: Blandt VM's bedste spillere

Skrevet af bold
tir 20. dec 17:55

Brightons Roberto De Zerbi roste sin argentinske stjerne Alexis Mac Allister til skyerne på tirsdagens pressemøde før Carabao Cup-opgøret mod Charlton.Læs hele nyheden her
Skrevet af Visca Barca Visca Catalonia
Klasse spiller
Skrevet af La Masia
Jeg ved godt Juan Mata er venstrebenet, men Mac Allister minder så meget Mata på bolden, men samtidig er bedre i presspillet
Barcelona siden 1998. Fiorentina siden 2007. Benfica siden 2008.
Skrevet af MesutCazorla
Min hjerne kæmper stadig med at omfavne, at det altså er en argentiner, der render rundt med det navn - men jeg elsker det! Og det bringer kun et endnu større smil på læben hos mig, at hans ene bror hedder Kevin Mac Allister, helt som knægten fra Alene Hjemme, dog selvsagt stavet lidt anderledes. Nogle gange skal der ikke mere til, for at synes om en spiller.
Skrevet af Careca
Mesut. Hørt. Enig
Skrevet af Andersen1447
@MesutCazorla
Min hjerne kæmper stadig med at omfavne, at det altså er en argentiner, der render rundt med det navn - men jeg elsker det!

Virkelig? Skal der ikke mere til? Elsker du så også at der er en dansker, som render rundt med navnet Delaney, Schmeichel eller ligefrem Sisto?! Kan det have noget at gøre med hans skotske og irske aner?

Jeg forstår virkelig ikke, at din hjerne ligefrem "kæmper" med at "omfavne" hans efternavn i en verden, hvor folk rejser rundt og slår sig ned i andre lande, præcis som Mac Allisters forfædre har gjort. Hans familie slog sig ned i Argentina helt tilbage i 1800-tallet.

Jeg synes godt om Mac Allister, fordi han er en fed spillertype - du synes om ham, på grund af hans atypiske argentinske efternavn. Skørt.

PS. Så er hans bror jo på ingen måde det samme som knægten fra Alene Hjemme, da det - som du trods alt selv nævner - er stavet på en anden måde, men udtales også anderledes. Det er sgu en ommer!
Skrevet af Vincent Gigante
Min hjerne kæmper stadig med at omfavne, at det altså er en argentiner, der render rundt med det navn - men jeg elsker det!


Som du sikkert har set, så spilledefaren Carlos Mac Allister også fodbold. Og fik to landskampe med Maradona.

Mac Allister familien immigrede fra Irland til Sydamerika i slutningen af 1800-tallet.

Efternavnet Mac Allister er i øvrigt skotsk - og det har jo sin egen interessante historie med skotterne, der fra 1600-tallet tog turen til Irland med lidt hjælp fra den engelske krone - hvis man er lidt historie interesseret.

Jeg mener et sted mellem 25-33 % af Argentinas befolkning har afstamning i Syditalien - som man også kan se på efternavnene på landsholdet og alle andre argentinere. Det er også ret stor gruppe med ophav i Spanien.

Argentina er lidt af en smeltedigel, når det kommer til indvandring rent historisk.

Jeg måtte også lige dobbelttjekke, da Stuttgart hentede en argentiner med navnet Diego Klimowitz.
Edge lord
Skrevet af MesutCazorla
Hold da op, hvor du dog tog det til dig, Andersen. Har du en dårlig dag?
Jeg kommer ærligt talt ikke til at bruge mere krudt på din kommentar, for det er en - for mig - fuldstændig ligegyldig diskussion, du forsøger at få stablet på benene.
Skrevet af MesutCazorla
Som du sikkert har set, så spilledefaren Carlos Mac Allister også fodbold. Og fik to landskampe med Maradona.

Jeg vidste godt, at hans far var fodboldspiller, dog ikke, at han har spillet sammen med Maradona, så det er spændende information.
Og det interessante er jo, at et så klassisk skotsk efternavn, pludselig dukker op på det argentinske landshold - for som du selv er inde på, så er der en stor demografi af italiensk afstamning, men min store interesse for Sydamerika til trods (dog primært Brasilien), så har jeg ikke hørt meget om folk af skotsk/irsk afstamning i Argentina, hvorfor navnet falder endnu mere i øjnene hos mig.

Klimowitz husker jeg også, at jeg har måtte dobbelttjekke. Det er sjovt lige at læse op på spillere, hvis navne skiller sig ud på sådan vis.
Skrevet af Ice wallow come
Der var også Matias Kranevitter, tror også det er lidt atypisk

Kan godt følge at det er lidt sjovt/interessant med det navn. På ingen måde sammenligneligt med Sisto. Det svare mere til hvis Pione Sisto hed Knud Jørgensen.

Jeg ville da også spærre øjnene lidt op, hvis der var en på Ghanas hold der hed Ole Jensen. Så kan det godt være han har en tip tip oldefar der var dansker. Men det er da stadig sjovt/interessant.

Ligesom ham Gonzalo Jørgensen der spiller/spillede i Villarreal. Kan ikke se det store problem i at synes det er interessant
Skrevet af Vincent Gigante
Schalke havde Carlos Grosmüller fra Uruguay.

Dér bliver man lige nødt til at tjekke, om forfædrene var tyske immigranter fra 1800-tallet - eller han er efterkommer af én, der lavede noget fy i 1940´erne.
Edge lord
Skrevet af Mac2907
Maximalt overvurderet spiller, det var holdet ARG der vandt på vilde marginaler ikke andet. Han er glemt inden længe…..
Skrevet af OlderWiser
Centerforsvarer José Luis BROWN scorede til 1-0 for Argentina, da de vandt VM i 1986.
Derudover havde de en anden forsvarer ved navn Nestor CLAUSEN.
ForzaNapoliSempre siden 1988 • Negativitet er gift for sjælen • Be kind - always • OB
Skrevet af CopenhagenNoice
@andersen: leverede Mesut lige den sidste dråbe på dagens citronkage?
Chill dude :-D
Skrevet af CopenhagenNoice
Min morfar hed Mac Allister, og det har da gjort at jeg har holdt ekstra øje med spilleren..dog ikke under vm, da jeg ikke har set det. Min søn måtte for et halvt års tid siden fortælle mig at han (McA) er argentiner fordi jeg troede han var skotte.
Skrevet af Mazraoui
ICE wallow@ gonzalo Jørgensen spillede i atl Madrid som VB på ungdomsholdene, men det er efterhånden nogle år siden han blev vejet for let der. Der er en Filip Jörgensen lige nu, som står som 3 målmand for Villareal. Han er halv svensk og spiller for det danske u-21 landshold pt.
annonce
0