Snak

Mere indhold efter annoncen

Deadline Day LIVE: Få alle rygter og handler her

ons 31. aug 10:00

Onsdag lukker transfervinduet i Danmark. Følg alle de seneste rygter og handler her.Læs hele nyheden her
Med den plads SL har i fødekæden, er det sgu ikke særlig smart at vores vindue lukker før andre europæiske ligaers. Vi burde lukke senere og samle oberskudspillere op.
Spiller han ikke på Viktor Kristiansens plads? Imo kæmpe back talent der allerede som 19 årig er top 3 på den position i ligaen og nu skal han vel sidde på bænken for at få plads til en overvurderet 30 årig der skal malke det sidste ud af hans klub?
Endnu et bevis på hvorfor suppen er en lille andedam- så pivelendig og kun kan tiltrække
ubrugelige spiller fra udlandet…
Bliver spændende om Cornelius og Wass må komme med til VM efter skiftet hjem
Nøøøj hvor er bold FCK biased…
Deadline day med FCK som frontbilled
BUM CORNER ER TILBAGE. Alle andre handler og nyheder virker helt ligegyldige. Ærgerligt når der er mange fans af andre hold
Vel fordi det er FCK - FCM - BIF der har de mest spændende handler, siger vel lidt sig selv tænker jeg..?
Når Bold laver en overskrift, hvor man 1) bruger spillerens kælenavn, 2) bruger udråbstegn og 3) skriver noget så bøvet som "BUM!" i versaler i første linje, så er man selv skyld i, at der bliver sået tvivl om, hvor man lægger sin energi.

Alle kan sige sig selv, at FCK, BIF og FCM tiltrækker sig mest opmærksomhed blandt Superligaens klubber, men kunsten for et angiveligt neutralt medie som Bold er jo stadig at foregive, at alle klubber og tilhørsforhold er lige vigtige - sådan en overskrift såer jo tvivl om den illusion.

Jeg erkender, at patos sælger - særligt i sportsjournalistikken, men det er en hårfin grænse, som ofte alligevel bliver overskrevet. TV 2´s lalleglade og ukritiske dækning af Tour de France, hver gang en dansker slår en prut, er et godt eksempel på dette.
Chelsea siden 2002, Manchester City siden 2007, Paris Saint-Germain siden 2010 & Newcastle siden 2020.
Kom nu med en spiller til midtbanen FCK! Der mangler en erstatning for Biel…
Åh åh, nu skiftede de til en bif spiller. Så er de vel Brøndby fan nu? Hold kæft nogen mennesker skal bare brokke sig for at brokke sig.
Godt arbejde på at følge transfers bold.dk👍🏼
Skidt af FCK. De kunne godt have brugt en central forsvar og central midtbane
annonce