Snak

Mere indhold efter annoncen

Debut-Di Maria scorede og blev skadet i Juventus-sejr

Skrevet af bold
man 15. aug 20:40

Angel Di Maria fik en mindeværdig debut for Juventus, som både bød på en scoring, assist og en skade i deres sejr over Sassuolo. Læs hele nyheden her
Skrevet af iZem
De første 20 min så ikke gode ud med 4-4-2 opstilingen. Det hjalp gevaldigt da de skiftede til 4-3-3 ved at flytte Cuadrado til venstre angreb og McKennie ind på midten.

Rovella synes jeg virkelig så god ud da han kom ind omend det var på en billig baggrund. Håber at han ikke bliver udlejet og så får noget tid som dybtliggende playmaker, så man kan rykke Locatelli frem på midtbanen. Locatelli er ikke naturlig dybtliggende playmaker. Hans omgang med bolden er lidt for langsom og han har ikke nok visioner i sit spil.

Det er nok for meget at forlange med Allegri at han vil satse på Miretti, Fagiolo og Rovella, men håber virkelig mere på det end at få flere middelmådige midtbanespillere til. Kan Juve hente Milinkovic-Savic så klager jeg bestemt ikke, men Paredes kan efter min mening godt blive i PSG. Han bliver bare en ny Rabiot, Arthur, Ramsey eller Zakaria. Så hellere satse på de 3 unge.
Skrevet af Fritz Bill
Tak for resumé. Jeg fik ikke set den selv.
annonce
0