Snak

Mere indhold efter annoncen

Delaney dannede ringen: Har oplevet det før

Skrevet af bold
ons 16. jun 2021

Thomas Delaney var en af dem, der dannede ringen om Christian Eriksen, da han faldt om mod Finland. Dortmund-spilleren har desværre oplevet før, at en spiller er faldet om på banen. Læs hele nyheden her
Skrevet af CLkommerhjem
De drenge har bare min dybeste respekt og jeg tror da også det bliver et af de slutrundehold vi kommer til at huske bedst fremover. Som vi husker 86 og 92 f.eks. Og dette formentlig ikke så meget pga. det sportslige selvom det ikke er vorbei endnu. Men imponerende kølighed de viste i en presset situation. Så er jeg med på at det også er nemmere i de omgivelser, hvor der trods alt var fagfolk til stede.
Skrevet af Cruzan
Nej, Thomas Delaney var ikke en af dem der dannende kreds om Eriksen.

Det var Thomas Delaney der startede og arrangerede det, så alle de andre spillere sluttede sig til.

Ligesom Joakim Mæhle var den første den første der gjorde dommer og de andre spillere opmærksom på Eriksens situation. Det var også Joakim Mæhle, der som den første gav hjælp til Eriksen bl.a. med at frigøre luftveje længe før Simon Kjær var nået frem til Eriksen.

Ville sgu være passende hvis folk fik den retmæssige cadeau de fortjener.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Skrevet af Kajus
Med alt respekt – Det kunne også være rart snart at komme videre og ikke konstant fokusere på hvem der har været den største helt. Mon ikke det tjener alle bedst bare at se fremad nu.
Skrevet af Aarhus-Zapp
Hold da kæft, Kajus. Det kaldes at bearbejde det, ikke at være helt
Skrevet af Slettet(021222221003)
@Cruzan, det er så rigtigt og vigtigt. De rigtige helte skal krediteres. Alle på holdet var helte, men nogen af dem gik forrest og kunne sågar adles for indsatsen (særligt for den instintive del af gerningen)
Skrevet af The foundation
Enig Cruzan. Kjær har med rette fået kredit men nogle af de andre er på bekostning slet ikke nævnt. Har læst mange steder at Kjær dannede ringen, men det var nu Delaney. Er det vigtigt? Nej, Delaney ved det med sig selv. Men når det fremhæves igen og igen, skal ret være ret.
annonce
0