Snak

Mere indhold efter annoncen
Man kan lade Nørgaard tage pladsen hvilket er mest oplagt, men både Jensen kan spille i stedet på 8’eren og AC kan rykkes op som 6’er hvis nørggard ikke er helt klar. Må dog sige at efter Jensens indhop mod Tunesien, kunne jeg godt onde ham pladsen, selvom jeg tidligere har været en af hans største kritikere.
SotD
Hvis vi skal til at opsumme hvor nogle spillere engang har spillet for jeg ved ikke hvor lang tid siden, har vi jo verdens bredeste trup, men sådan fungere det desværre ikke i den virkelige verden, og kommer aldrig til at holde i en VM turnering hvor niveauet er for højt.

Mikkel Damsgaard spillede 8´er for Brentford d. 23 oktober, altså for en måned siden.
Hvis ikke vi må bruge faktiske oplysninger til brug for debatten, så står jeg af. Så kan du sidde og opdigte dine egne præmisser sammen med din fordør.

Så din hypotese holder jo ikke, og det tror jeg også godt du ved siden du lige pludselig bevæger dig ud i en diskussion om hvor god Robert Skov er på alle positioner, som intet har med noget at gøre.

Jeg forsøgte at udvide din horisont, men eftersom du hellere vil snakke med et stykke bearbejdet finér, kan jeg selvfølgelig godt se at du primært får din viden fra en verden hinsides den jeg arbejder i.

Så jeg tror bare jeg holder mig til hoveddøren, også kan du måske snakke med din Robert Skov plakat over sengen derhjemme i Silkeborg.

Jeg gør mig ikke på samme måde, som dig, i at tale med døde ting. Det er også over 20 år siden jeg sidste havde en plakat tror jeg. Men jeg kan da bare snakke direkte med ham, når han kommer forbi Silkeborg næste gang. Jeg føler mig overbevist om at jeg får en væsentlig mere fodboldkonstruktiv dialog med ham end jeg gør med dig - og du finder formentlig også bedre forståelse i dialogen med din dør. Så no harm done.
Silkeborg IF
Brentford tabte 4-0 til Aston Villa d. 23. oktober, Damsgaard fik den sidste halve time.
Det er ikke det bedste argument. Alle gode teknisk stærke spilintelligente spillere kan på papiret spille 8´eren - når man har bolden. Problemet er når man ikke har bolden, det er der det bliver en meget krævende position. Jeg er kæmpe kæmpe fan af Damsgaard. Men man får INGEN pauser på 8´eren, det er endeløse retningskift og meter tilbage i banen, foruden at man skal presse og ha overskud når man har bolden. Da jeg selv spillede var jeg den mest naturlige box til box 8´er, jeg kunne det hele :P - bare ikke holde til det, alt for letbenet, så jeg spillede backen.
Brentford tabte 4-0 til Aston Villa d. 23. oktober, Damsgaard fik den sidste halve time.
Det er ikke det bedste argument.


Så man må ikke henvise til danske spillere der får spilletid og på en favorabel position, hvis de har været med i et nederlag?

Hvis det er tilfældet, og at nederlag ikke tæller med som præstationer, så regner jeg ikke med at vi skal høre mere om Phillip Billing herinde så. De har tabt næsten dobbelt så mange kampe som Brentford har.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Jo man må jo henvise som man vil. Men tror det ville trænge bedre igennem som argument hvis man henviste til en sejr hvori manden beviseligt har spillet en god rolle fra positionen. F.eks med mål eller assists eller ved at hjælpe sit hold til en sejr. Som sagt synes jeg jo også han er en fantastisk spiller, men på ikke 8´eren, jo måske i glimt, den ene vej, og i FCN, men ikke på højeste niveau,
Hvordan det bliver til en stråmand om at præstationen ikke betyder noget og at manglende sejre skulle diskvalificerer Billing fra landholdet må du selv redegøre for. Det skriver jeg ikke noget om, retorik kommer man ikke langt med.
Men mht Billing, synes jeg personligt han er rigtig god, jeg kan godt li målfarlige midtbanespillere med god fysik, men han er en helt anden type end dem der er udtaget, og jeg er enig i de fleste af dem står foran ham.
Enhver idiot kan regne ud at dem der står først i køen er Jensen, Nørgaard, Wass og AC afhængig af hvem der er klar og hvordan man ønsker at have Eriksen og Højbjerg.


Frisk udmelding, al den stund at du for få dage siden ikke mente, at Wass var tiltænkt en rolle som substitut på midten :).
annonce