Snak

Mere indhold efter annoncen

Dele Alli: Vi kan ikke blive ved

lør 21. apr 2018
Dele Alli er skuffet over nederlaget til Manchester United og til udsigten til en sæson uden trofæer. Det kan ikke blive ved, siger han.

Læs hele nyheden her
"Vi kan ikke komme foran 1-0 og så tabe 2-1 til et hold som man United" hvordan har du så med at være bagved United over en hel sæson.?
Måske skulle du citere det rigtigt.

"Du kan ikke komme foran 1-0 og så komme bagud 2-1 mod et hold som Manchester United"

Og konteksten er selvfølgelig den næste sætning

Den situation må vi ikke sætte os selv i


Det er velsagtens ment som værende i forståelsen, at United ikke er et hold, man har råd til at smide en føring væk imod. Med andre ord: Respektfuldt.
Alli drengen hoppede direkte i Pardew forbandelsen ved at lave en åndsvag dans på Wembley. FA fc var måske bedst i de første 10 min, men resten af tiden sad Manu på.

Egentligt imponerende hvor længe Tottenham kan blive ved med at slippe for kritik i den notoriske hårde engelske presse, men nu spiller FA´s to duskedrenge Harry Kane og Delle Alli jo for dem og så skal man jo helst ikke ligge fokus på, at de er hamrende overvurderet.

CHAMPIONS #sharkteam
“Et hold som United” altså et hold der ikke ofte smider en føring og er disciplinerede i forsvaret. Læs og forstå det rigtigt.
City, bliver du aldrig træt af at dele dine ligegyldigheder?
Du trækker konstant niveauet ned.
Okay fair nok, jeg misforstod muligvis hans udtalelse.
Den titel var vel hvad der skulle til for at holde sammen på truppen. Kane kan da ikke andet end smutte nu. Hvem ved. Måske også Eriksen.
I stinker
Det må være utroligt skuffende for Tottenhams mange store profiler at de endnu en gang står uden et trofæ efter en sæson, hvor de egentlig har været godt kørende i flere turneringer. Det er nok tvivlsomt om det får den store betydning her til sommer, men på sigt vil flere af stjernerne nok søge væk fra klubben hvis trofætørken fortsætter.
annonce