Snak

Mere indhold efter annoncen

Dele Alli: Vi kan ikke blive ved

Skrevet af bold
lør 21. apr 2018
Dele Alli er skuffet over nederlaget til Manchester United og til udsigten til en sæson uden trofæer. Det kan ikke blive ved, siger han.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Diden
"Vi kan ikke komme foran 1-0 og så tabe 2-1 til et hold som man United" hvordan har du så med at være bagved United over en hel sæson.?
Skrevet af cabra.
Måske skulle du citere det rigtigt.

"Du kan ikke komme foran 1-0 og så komme bagud 2-1 mod et hold som Manchester United"

Og konteksten er selvfølgelig den næste sætning

Den situation må vi ikke sætte os selv i


Skrevet af Machina
Det er velsagtens ment som værende i forståelsen, at United ikke er et hold, man har råd til at smide en føring væk imod. Med andre ord: Respektfuldt.
Skrevet af City4Ever
Alli drengen hoppede direkte i Pardew forbandelsen ved at lave en åndsvag dans på Wembley. FA fc var måske bedst i de første 10 min, men resten af tiden sad Manu på.

Egentligt imponerende hvor længe Tottenham kan blive ved med at slippe for kritik i den notoriske hårde engelske presse, men nu spiller FA´s to duskedrenge Harry Kane og Delle Alli jo for dem og så skal man jo helst ikke ligge fokus på, at de er hamrende overvurderet.

CHAMPIONS #sharkteam
Skrevet af LH6000
“Et hold som United” altså et hold der ikke ofte smider en føring og er disciplinerede i forsvaret. Læs og forstå det rigtigt.
Skrevet af high5
City, bliver du aldrig træt af at dele dine ligegyldigheder?
Du trækker konstant niveauet ned.
Skrevet af Diden
Okay fair nok, jeg misforstod muligvis hans udtalelse.
Skrevet af Styrk89
Den titel var vel hvad der skulle til for at holde sammen på truppen. Kane kan da ikke andet end smutte nu. Hvem ved. Måske også Eriksen.
Skrevet af xjooosx
I stinker
Skrevet af haraltidret
Det må være utroligt skuffende for Tottenhams mange store profiler at de endnu en gang står uden et trofæ efter en sæson, hvor de egentlig har været godt kørende i flere turneringer. Det er nok tvivlsomt om det får den store betydning her til sommer, men på sigt vil flere af stjernerne nok søge væk fra klubben hvis trofætørken fortsætter.
Skrevet af Hyphest
Lige ved og næsten holdet.
Skrevet af Torben89
Er bange for at Tottenham ikke kan holde på alle profilerne næste sæson, for spiller af så høj klasse vil gerne vinde noget, håber dog de kan
Skrevet af 1adf5h
Nr1 i at fejle???
Skrevet af fodbold_hjernen
Elsker engelsk fodbold men hold op det er overvurderet. ingen af de to hold igår havde vundet over andre landes tophold med den indsats. og snakken om ALLE tottenhams profiler forstår jeg heller ikke. hvornår er man da en profil? i mine øjne nå man gør en åbenlys forskel ofte og der er der ikke så mange. det er holdet der fungere så længe modstanderne ikke har en bedre gameplan. Håber personligt at Eriksen skifter til en bedre klub. kunne være sjovt at se hvad han virkelig kan. kane er måske ikke one hit wonder men heller ikke den mesias. kunne også være sjovt at se om han virkelig kan top præstere uden for de trygge rammer.
FHJ
Skrevet af Bayliss007
Jeg ved at der er mange Eriksen fans herinde, så kommer sikkert til at træde nogle over fødderne..
jeg synes virkelig Eriksen spillede en dårlig kamp. Han var tæt på ved nogle af sine forsøg, men han tog vildt mange forkerte beslutninger om at skyde udefra! Han så tydeligt presset ud da det ikke kørte for Tottenham og hvis han skal til en kæmpe klub, skal han kunne holde hovedet koldt i sådanne situationer. Ellers gode løb der irriterede pogba at han skulle følge med.
Skrevet af læderkuglen
City, bliver du aldrig træt af at dele dine ligegyldigheder?
Du trækker konstant niveauet ned.

*

Enig high5 - City4Ever inficerer stort set hver eneste tråd med sine maniske trolde-kommentarer, der snarer hører hjeme i Nationen på Ekstra Bladet. Knægten kan næppe være over 15 år, men træls er det.
annonce
0