Snak

Mere indhold efter annoncen

Deportivo bed fra sig mod Real Madrid

Skrevet af bold
lør 14. feb 2015
På mål af Isco og Karim Benzema vandt Real Madrid 2-0 over Deportivo La Coruna, men det var ikke uden besvær undervejs.

Læs hele nyheden her
Skrevet af TheFischers
Stadig ikke imponeret - men det bliver jeg nok hellere ikke, før Madrid har deres forsvar og deres Modric tilbage. Dog en fortjent pligtsejr til Real, der fik stoppet blødningen.
Barcelona since the days of Rivaldo Vítor Borba Ferreira.
Skrevet af Sims91
Vigtig sejr. Det er alle, men især efter sidste weekend. Der mangler stadig meget, men med lidt mere held og kølighed havde det kastet 2-3 mål af sig allerede inden pause. Forsvaret sejler til tider, men det er ikke andet end hvad man kan forvente. Håber Marcelo er klar. Han bidrager med meget godt. Videre til Schalke.
Skrevet af KudosTokens
2,80 på at Ronaldo ikke scorede :)
Deportivo var godt nok tæt på en del gange.. Synd de ikke fik uafgjort
Skrevet af Fl@skebøf
Hvordan gjorde Ronaldo det?
Skrevet af Blaugrana92
Ærgerligt at Depor ikke fik scoret i starten af kampen, hvor de havde flere gode muligheder og afslutninger. Cuenca kunne godt have scoret et, hvis det ikke var for en god Casillas-redning. Da kampen først fik sat sig, havde Real dog fint styr på sagerne, selvom 2-0 vel ikke var helt så overbevisende et resultat, som man havde håbet på i hovedstaden. Omvendt så hjemmeholdet dog heller ikke ud til at bruge flere kræfter end absolut højst nødvendigt. Opgøret mod Schalke har formentlig allerede været i mange af spillernes hoveder.
Something Something Danger Zone
Skrevet af SimonAlbrecht
Verdens bedste Ronaldo, det ses tydeligt i øjeblikket!
Skrevet af KudosTokens
Hvordan gjorde Ronaldo det?


Lignede en der var ramt på selvtilliden
Skrevet af ilderen
Ronaldo. Bestemt ikke verdens bedste fodboldspiller i øjeblikket.

Til gengæld helt i top når det kommer til film, skaberi og teatralske fagter af dommere, mod- og medspillere. Nej, hvor gjorde det ondt på ham, at det ikke var ham, der scorede i dag.

Synes han bliver mere og mere pinlig.
Skrevet af Fl@skebøf
Tak for svar. Han skal nu nok komme tilbage, men for mig at se, så står valget imellem Robben og Messi, hvem der lige pt er verdens bedste.
Skrevet af Blaugrana92
Han skal nu nok komme tilbage, men for mig at se, så står valget imellem Robben og Messi, hvem der lige pt er verdens bedste.


Glem nu ikke Bas Dost.
Something Something Danger Zone
Skrevet af Slettet(061149222803)
Enig, Robben var vild i dag, men synes nu stadig Messia niveau for tiden er legendarisk.

Ot: vigtig sejr for Real! Har dog en masse respekt for Deportivo, syntes de spillede rigtig flot i momenter, med en Isaac er gjorde det rigtig flot. Barca vinder mere sikkert i morgen, er jeg sikker på. Desuden rart Ronaldo er psykisk nede pt.
Fodbold er en fornøjelse!
Skrevet af Sims91
For at kandidere til at være verdens bedste skal man vel være rigtig god over det meste af de 12 måneder et år løber på. Ellers kan vi groft sagt finde en ny hver weekend.
Skrevet af ferocia
Ronaldo er vel knapt nok i top 10 lige pt over verdens bedste. Hold da op han ligner en ordninær spiller igen idag. Seks skud, kun et på mål. En nem assists og ellers en masse frustration. Det er tydeligt, at han ikke er tilpas med ikke at være i centrum.
Skrevet af Madridismo92
ilderen: Nu må du også tage en sut i munden og hold mund. Jesus crist!! Du kan ikke andet end at brokke dig over Ronaldo uge ind og uge ud.

Ronaldo spillede ikke en særlig god kamp. Overhoevedet ikke skarp, nej! Men han at brokker sig, det gør enhver fodboldspiller og det hør med til det lideskab de har indenfor fodbolden! Han lod sig på ingen måde falde sig i dag! Det kan jeg godt love dig for, han ikke gjorde. Han mangler klart selvtillid, kunne tydelig ses på iscos mål ( hvor den gamle ronaldo nemt kunne tappe den bold in ) og ved friskparket tæt på mål. Man kan også se på ham, at han ærger sig utrolig meget, hver gang han misser en chance. Han er hel tiden opsat på at få spillerne mere frem på banen ( hvilket overhovedet ikke negativt). Dog har han også til tider gode aktioner, blandt andet ved Benzema målet og nogle andre tilfælde, hvor Real er i angreb. Ellers generelt savnet, mangler selvtillid og virker stadigvæk lidt sløv.

OT: Ikke en særlig køn kamp fra Real Madrid. Bale havde en flot 1. halvleg, men viser intet i 2. halvleg. Vi skal bare videre fra denne kamp. En anden sidste note: Ham Isco stopper virkelig aldrig, kæft han er en fornøjelse at følge!
Skrevet af Fl@skebøf
For at kandidere til at være verdens bedste skal man vel være rigtig god over det meste af de 12 måneder et år løber på. Ellers kan vi groft sagt finde en ny hver weekend.


Hvis du har set Robben spille de sidste 18 måneder, så ville du ikke sætte spørgsmåltegn ved ham. Han er den absolutte top sammen med Messi og Ronaldo.
Skrevet af ilderen
"Han lod sig på ingen måde falde sig i dag! Det kan jeg godt love dig for, han ikke gjorde."

https://www.youtube.com/…2UjALo2e5zA

Skrevet af Limolo
Isco er jo så vidunderlig. Uden ham, hvem ved hvor og i hvilken situation Real ville være i.
Skrevet af Sims91

"Hvis du har set Robben spille de sidste 18 måneder, så ville du ikke sætte spørgsmåltegn ved ham. Han er den absolutte top sammen med Messi og Ronaldo."

Sådan kan du læse min kommentar. Du kan også læse den som om, at jeg synes det er vildt at regne Ronaldo ud af verdenstoppen fordi han har haft en dårlig periode. Det var der ingen, der gjorde med Messi, da han ikke scorede så meget tidligere på sæsonen. Der havde han bare fået en anden rolle på holdet. Jeg siger bare, at folk skal slappe af. Hvis Ronaldo er dårlig de to første måneder af 2015 men for vild det resterende del af året, ja så taler det jo for sig selv. Pointen er bare at det ikke er andet end useriøse bemærkninger at regne Ronaldo ud af verdenstoppen pga en mindre, dårlig periode. På baggrund af hvad Ronaldo har præsteret over lang skal der mere til. Ellers kan vi lave de ligegyldige konklusioner hver eneste weekend.

Robben er rigtig god, men han er stadig et niveau under Ronaldo og Messi.
Skrevet af Fl@skebøf
@ Sims

Jeg regner bestemt ikke Ronaldo ud af verdenstoppen, jeg skrev at han nok skal komme tilbage. Alle har en dårlig periode, og mon ikke han er tilbage allerede i næste kamp?

Robben er rigtig god, men han er stadig et niveau under Ronaldo og Messi.


Generelt ja, men ikke over det sidste 1½ år.
Skrevet af Skjold99
"Han lod sig på ingen måde falde sig i dag!"

Du så altså ikke kampen?!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
annonce
0