Snak

Mere indhold efter annoncen

YEEEEEEES!! Så er de tilbage, sikke en dejlig ting. Deportivo er det eneste udenlandske hold jeg virkelig har noget for. Derfor var det også meget trist da de rykkede ned sidste år, og så endda med flest point for et nedrykkerhold nogensinde! Gad vide om juan Carlos Valeron snupper en sæson endnu?
Rivaldo spillede også i Deportivo før Barcelona købte ham... fantstisk klub og dejligt at ha dem tilbage.
Hvor er det fucking dejligt!

Har været stor fan siden 03-04, så er naturligvis pisse lykkelig over de er tilbage, især da det er min eneste klub udover FCK.
Christiansen Jacobsen - Zanka - Ragnar - Wendt Grønkjær - Delaney - Zeca - Jørgensen N'Doye - Allbäck
Kom så Celta, bare uafgjort i sidste hjemmekamp, så vi kan få det drabelige lokalopgør i primera division næste år, mellem celta og deportivo, ville ikke være dårligt.
Sådan!.. nu tager jeg fandme på Riazor næste år!

- ham træneren Lotina vi rykkede ned med må da efterhånden have en rekord for nedrykning! han rykkede også ned med Villarreal! :D
England: Wigan siden 2003/2004 Spanien: Deportivo La Coruna siden 2001 Danmark: Brøndby if C'MON U LATICS. VAMOS DEPOR. SUPERVESTEGNEN.
DET! Skal fejres....
Deportivo har jeg altid haft stor sympati for. Det er vel nok den klub der kommer tættest på at være min favoritklub i Spanien. Mine favorit-spillere var Bebeto(jeg aner ikke hvorfor ingen andre har nævnt ham!), Djukic, Manjarin og Salinas. Jeg ønsker alle i og omkring klubben tillykke med oprykningen, og ønsker klubben alt det bedste i fremtiden.
SSC Napoli, mit favorithold siden juni 1986.
En sejr for fodbolden.
Galicien er tilbage!
R.C. Deportivo de La Coruña
Great news. Godt at se dem tilbage i den bedste række. Glæder mig allerede til Deportivo - Real Madrid på Raizor stadium.

Off-topic:

- Real Madrid Castilla rykket op i Segunda Division i går, det vil sige vi får den ægte version af en mini El Clasico, håber virkelig Castilla kan blive oppe den her gang, og måske endda få en top 10 placering.

Btw. Mosquera har en rigtig RIGTIG god fremtid.
http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk&feature=bf_next&list=LLkJzk_dUYFjBaYRvy5f2etA&lf=mh_lolz ^. A disgrace to football. http://www.youtube.com/watch?v=ckyGX95vX8o&feature=related ^. Best El Clasico ever! Raul Gonzalez <3
annonce