Snak

Mere indhold efter annoncen
2. Hans hjerneblødning i overtiden mod Italien på hjemmebane også farvel til VM

Hvem afdriblede en mand og lagde op til Bendtner i samme kamp?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Konen er vist fra Holland, så mon ikke han havner i en mindre hollandsk klub, hvis han da ikke stopper karrieren.
Nogle husker en regnvejrsdag sidste sommer, andre at der var tørke...
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
Pantic du har da ret, hvis ikke spilleren har noget at tilbyde, men hvis Krohn er ok, er jeg ikke i tvivl om han vil være en fremragende mand for truppen, hvis ikke han er fit, har du ret, så skal man glemme ham.
ACHorsens
Forstår ikke snakken om manglende niveau? Hvor har i det fra?

Skader og alder er et problem. Men når han har været fit har han stadig leveret på et højt niveau når jeg har haft mulighed for at se ham. Men I andre må have haft adgang til flere kampe siden I kan afskrive ham pga niveau.

Jeg aner af gode grunde ikke hvad hans egne preferencer er, men set fra afstand ligner en kort aftale med Brøndby til en overskuelig løn ikke en umulighed. Han har nok ikke de store valgmuligheder pga netop alder og skader, så det sikkert ikke fordi han kan kræve den vildt store løn.
BIF har på det seneste haft travlt med at hente spillere med fortid i enen ungdomsafdeling. Det ligner noget man meget gerne vil som genvej til få pumpet antal af home grown players op og lukke munden på de der med rette har kritiseret dem for at være helt i skoven i forhold til de udmeldinger de er kommet med. Krohn-Dehli vil både kunne forstærke holdet om skadesfri og være en home grown dreng.
Whats not to like hvis man er Brøndby?

En ting der taler imod er så at midtbanen ikke er der BIF står og mangler spillere. Det er jo en ting der skal tages med i betragtning. Men også noget der hurtigt kan ændre sig.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Jeg tænker også Brøndby, men hvis ikke der er brug for ham, så ser jeg ham gerne i AaB. Vi mangler på midtbanen, især på erfaring. En kort aftale på 1 år eller 1,5 vil jeg mene, også giver Abildgaard og MC støtte og yderligere tid, inden man forventer de kan styre midtbanen alene.
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Whats not to like hvis man er Brøndby?


Med undtagelse af Agger, der altså skiftede tilbage til Brøndby som 29-årig, så har man haft virkelig skidt held med at hente tidligere koryfæer hjem til Brøndby. Bare spørg Kasi-Jesper.

Krohn-dehli er 36 år og har haft langvarige skadespauser de sidste 3 år, og har tilmed blot spillet 14 kampe i seneste sæson i LaLiga2(!), hvor 2 røde kort er indkasseret. Noget der godt kan indikere, at tempoet ikke er, hvad det var engang. Netop tempo og intenst genpres har været kendetegnende for Brøndby de sidste tre år, så man finder næppe et ringere match end Krohn-dehli.

Jeg tror ligesom Kuglelyn at Holland et enkelt år eller to er et godt bud, hvis Krohn-Dehli ikke stopper karrieren nu. Vi har tidligere set at bl.a. Jon Dahl og Dennis Rommedahl er vendt tilbage til sine tidligere hollandske klubber sent i karrieren efter mange år i andre lande.

To af Krohn-Dehlis eks-klubber, RKC Waalwijk og Sparta Rotterdam, er netop rykket op i den bedste række og kunne sikkert godt bruge en erfaren herre til at hjælpe de unge spillere i kampen for overlevelse/etablering i Æresdivisionen.
En sæson i AaB. Sæt i gang
Er krohn Dehli stopoet? Godt nok længe siden man har hørt noget om ham ?
annonce