Snak

Mere indhold efter annoncen

Deschamps bekræfter: Dembele småskadet før Danmark-duel

Skrevet af bold
lør 24. sep 15:49

Frankrig-chef Didier Deschamps bekræfter lørdag på et pressemøde, at Ousmane Dembele er småskadet før søndagens kamp mod Danmark.Læs hele nyheden her
Skrevet af grumblesnake
Dembele er Dembele.
Skrevet af Silverblue500
Ja det stykke glas holder ikke til meget.

Forstår ikke de gider holde på ham i Barce.

var det 301 kampe han havde været ude med skade/sygdom siden han kom til Barce ?
hvor han har spillet 131.

Jeg ville ønske jeg havde gemt hans statestik men han er så ligegyldig en spiller når det kommer til at opnå noget pga hans skrøblige fysisk bliver han ikke til den af de store.
Men han skal nok nå at tjene penge nok til han ikke skal bekymre sig for meget om fremtiden.
Skrevet af Soccerjedi
var det 301 kampe han havde været ude med skade/sygdom siden han kom til Barce


Nu har han været i Barca i 5 år. På de 5 år har han spillet 166 kampe. Hvis han skulle have misset 301, ville det med andre ord betyde at Barca over en 5 årig periode skulle have spillet 467 kampe, eller knap 94 pr sæson. Det virker usandsynligt.

Resten af dit indlæg er noget forbandet - måske endda fordrukken, vrøvl
Skrevet af Fodboldministeren
Du forstår simpelthen ikke hvorfor Barca vil holde på ham?!... Enten så du ikke sidste sæson og denne sæson start med, eller også har du fået for mange bjørnebryg. En af verdens bedste og mest unikke spillere/fløjspillere når han er skadesfri.
Skrevet af Morten5500
Det kan gå lidt begge veje for en spiller som Dembele. Han kan være uheldig og ende i et uendeligt skadeshelvede såsom Reus, der aldrig kan spille en helt sæson, og derfor aldrig har kunnet begå sig i en top-klub (større end Dortmund).

Så er der fx Gündogan som også døjende utroligt meget med skader inden City og som blev set som lidt af et sats da de købte ham. Men de fik åbenbart styr på det for han har godt nok ikke været skadet særlig meget de sidste 4-5 år og har vundet masser af trofæer og blevet en top top spiller.

Sjovt nok er alle 3 fra Dortmund… ikke at jeg ser nogen sammenhæng med skaderne…
annonce
0