Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UndisputedEra
Nah, bare giv den gas Deschamps, du fremstår allerede som en dårlig taber.

Dommeren gjorde det fremragende, og Argentina vandt helt fortjent. Så alt er i den skønneste orden.
Skrevet af SotD
Hvis man som sagligt medie giver dommeren 2/10, så er man nødt til at fyre den medarbejder - for han har jo åbenlyst ingen faglig indsigt.

Bevares, der var nogle skønhedspletter hist og her, men overordnet set dømte dommeren en rigtig fornuftig kamp. Udover Di Maria, Messi og Mbappé, så var dommeren vel den bedste på banen.
Silkeborg IF
Skrevet af losamigoss
Dommeren var jo horribel.. Ikke eksisterende straffe til Argentina og så 5-6 tydelige gule kort han ikke giver. (Og et enkelt manglende gult til Frankrig også?)
Skrevet af Bookel82
Hvis og hvis men De havde vundet med en indskiftet Benzema igår.
.
Skrevet af Swup
Er også en af de der syntes dommeren gjorde det fantastisk!

Straffesparkene (3 stk!!) syntes jeg var coinflip som VAR hverken kan dømme eller afvise. Syntes egentlig nr. 2 til Frankrig var det tyndeste, men der bliver vi nok aldrig enige :)

At der ikke faldt flere gule kort virker klart som en føring til dommeren. Han lod dem gå til stålet, hvilket for mig kun skapte en bedre finale. Dog skal jeg indrømme der nok manglet 3-4 gule kort, men det påvirker ikke det samlet billede af en fed finale, med en fantastisk dommer.
Skrevet af 09043428
Dommeren var jo horribel.. Ikke eksisterende straffe til Argentina og så 5-6 tydelige gule kort han ikke giver. (Og et enkelt manglende gult til Frankrig også?)


Jeg foretrækker at lytte til dem som har en faglig indsigt:

"På det mest anerkendte dommerforum af dem alle, @Law5_TheRef, taler man om den enkeltstående bedste dommerpræstation nogensinde. Flere bedømmertyper derinde giver Marciniak 9,0 (af 10) og de ved hvad de taler om.
@HansenKenn kan tale med om, at bare 8,6 på FIFA-skalaen er sublimt"
- https://twitter.com/LeandinhoDK/status/1604560471956328449

"Vild kamp! Jeg må helt ædrueligt sige, at den dommerindsats er noget af det bedste, jeg nogensinde har set. Det er fuldstændig blæst at trække en eller anden misset fordel frem som noget, der trækker væsentligt ned. Verdens største kamp. Endda i en svær udgave. Acet."
- https://twitter.com/HansenKenn/status/1604537602862116866

https://www.espn.co.uk/football/fifa-world-cup/story/4834345/world-cup-final-var-review-di-maria-penalty-otamendi-red-card
Skrevet af Mdeden
Pinligt Deschamps og ekstremt pinligt af L´Equipe. Alle som er bare nogenlunde objektive vurderer dommerpræstationen som en af de bedste nogensinde (specielt taget kampens sværhedsgrad i mente). Nogle af de korrekte kald er jo decideret vanvittigt at de fanger dem korrekt i første hug uden var:
Det gule kort for film: Kommentatorerne råber om straffe efter at have set den i slow første gang, men må kravle tilbage i hule efter andet slow (dommeren ser den korrekt real time i første hug)
Personligt var jeg sikker på at der var offside ved Messis sidste mål, men den rammer de også lige i røven. Vanvittigt dommerpræstation
Skrevet af Binne7
Man kan altid finde noget, syntes dog også han dømte en fin kamp. Men som resten af slutrunden, så er der for få gule og måske røde kort.
Men det er som om det har været tendensen, specielt premiere League, er på vej den vej igen.
Skal man give Deschamps lidt kredit, så siger han jo netop han ikke laver fejl som var afgørende for at Argentina vandt. Hvad en Fransk avis skriver, skal han ikke klantres for?

Han må godt nok være skuffet over de franske spilleres indsats. Det er som om de hele tiden har et gear mere, men skal presses, før de stepper op.

Når det er sagt, så bliver Frankrig giftige mange år frem
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
Skrevet af Venstrefodet fjols
En af de bedste dommerpræstationer, jeg mindes at have set nogensinde. Satte sig fuldstændig i respekt. Tør øjnene Deschamps.
Skrevet af Cirkelsparksbuksen
Det er jo ikke på "anden" kontakt, straffesparket bliver dømt til Di Maria.
Det er første kontakt, hvor Dembeles knæ rammer siden af Di Marias venstre ben, så Di Maria sparker sig selv i hælen og går ned.

Skrevet af Connaisseur
Fremragende dommer!! Havde helt styr på kampen. Men det er åbenbart blevet standard at træneren lige skal kritisere dommeren for at flytte fokus. Hellere det end “Vi var bare ikke gode nok”.
Skrevet af Kåssådehvie
Bortset fra at det første straffespark til Argentina aldrig skulle være givet, gjorde han det fint. Der er jo absolut ingen anden kontakt end den De Maria selv søger efter at spændt ben for sig selv først. Håbløst at VAR ikke ser den.
Skrevet af dunaogzazu
Utroligt, at han brokker sig over dommeren..
Jeg synes at han dømte en kanon kamp, altså hvis det der er en dårlig dommer, så har han ikke set de danske oldboys række D dommere.
Skrevet af Karhor
Flot dommerpræstation! I øvrigt var der ingen nævneværdige indvendinger fra Dembele (eller holdkammeraterne), ved straffesparket.

Den lagte dommerlinje ved dette VM er dog uholdbar i længden, hvis ikke man vil tilbage til en tid, hvor det var i orden at sparke modstanderen til lirekassemand...
Skrevet af Dr. Hansen
Udmærket dommerpræstation, men det er ubegribeligt, at VAR ikke annullerer det første straffe eller i hvert fald giver dommeren mulighed for at se det igen. For der var jo ikke noget.

Derudover fortjent sejr til Argentina, men hvor er det dog ærgerligt, at de lige skal være ekstra usportslige i nogle afgørende situationer - og hvor er det ærgerligt, at det ikke bliver straffet.
Skrevet af Pete2
Så forsvandt respekten for ham. Hvad med at hans hold mødte op fra starten. Hans hold var jo en skandale de første 70-80 min og kun pga et torske dumt straffespark fra Argentina kom de ind i kampen igen.

Dommeren var meget god i denne svære kamp.
Skrevet af Vincent Gigante
Jeg tror, at det næsten er samtlige hold, der har tabt i knock-out fasen, der har tudet over dommeren.

Nogle fuldstændig uberettigede - efter dommerne havde en god kamp.

Dey er blevet en lift kedelig vane efterhånden - at beklage sig over dommeren efter kampen. Eller insinuere, som Deschamps og andre gør.
Edge lord
Skrevet af kylefischer
Enig!

Mange gule kort blev i lommen.

Igen.. VAR var en joke
Skrevet af horses in blue
Er det ikke snart på tide at man beskytter dommerne mere, specielt under kampene. Kender ikke andre sportsgrene hvor man får lov at råbe/skubbe til dommeren uden konsekvenser. Ikke engang i rugby eller amerikansk fodbold som er væsentlig mere fysiske.
Skrevet af FriedChickenKentucky
Omg.

Frankrigs skuespillere blev sat til vægs af nogen der er bedre til faget. Get over it.
annonce
0