Snak

Mere indhold efter annoncen
Nah, bare giv den gas Deschamps, du fremstår allerede som en dårlig taber.

Dommeren gjorde det fremragende, og Argentina vandt helt fortjent. Så alt er i den skønneste orden.
Hvis man som sagligt medie giver dommeren 2/10, så er man nødt til at fyre den medarbejder - for han har jo åbenlyst ingen faglig indsigt.

Bevares, der var nogle skønhedspletter hist og her, men overordnet set dømte dommeren en rigtig fornuftig kamp. Udover Di Maria, Messi og Mbappé, så var dommeren vel den bedste på banen.
Silkeborg IF
Dommeren var jo horribel.. Ikke eksisterende straffe til Argentina og så 5-6 tydelige gule kort han ikke giver. (Og et enkelt manglende gult til Frankrig også?)
Hvis og hvis men De havde vundet med en indskiftet Benzema igår.
.
Er også en af de der syntes dommeren gjorde det fantastisk!

Straffesparkene (3 stk!!) syntes jeg var coinflip som VAR hverken kan dømme eller afvise. Syntes egentlig nr. 2 til Frankrig var det tyndeste, men der bliver vi nok aldrig enige :)

At der ikke faldt flere gule kort virker klart som en føring til dommeren. Han lod dem gå til stålet, hvilket for mig kun skapte en bedre finale. Dog skal jeg indrømme der nok manglet 3-4 gule kort, men det påvirker ikke det samlet billede af en fed finale, med en fantastisk dommer.
Dommeren var jo horribel.. Ikke eksisterende straffe til Argentina og så 5-6 tydelige gule kort han ikke giver. (Og et enkelt manglende gult til Frankrig også?)


Jeg foretrækker at lytte til dem som har en faglig indsigt:

"På det mest anerkendte dommerforum af dem alle, @Law5_TheRef, taler man om den enkeltstående bedste dommerpræstation nogensinde. Flere bedømmertyper derinde giver Marciniak 9,0 (af 10) og de ved hvad de taler om.
@HansenKenn kan tale med om, at bare 8,6 på FIFA-skalaen er sublimt"
- https://twitter.com/LeandinhoDK/status/1604560471956328449

"Vild kamp! Jeg må helt ædrueligt sige, at den dommerindsats er noget af det bedste, jeg nogensinde har set. Det er fuldstændig blæst at trække en eller anden misset fordel frem som noget, der trækker væsentligt ned. Verdens største kamp. Endda i en svær udgave. Acet."
- https://twitter.com/HansenKenn/status/1604537602862116866

https://www.espn.co.uk/football/fifa-world-cup/story/4834345/world-cup-final-var-review-di-maria-penalty-otamendi-red-card
Pinligt Deschamps og ekstremt pinligt af L´Equipe. Alle som er bare nogenlunde objektive vurderer dommerpræstationen som en af de bedste nogensinde (specielt taget kampens sværhedsgrad i mente). Nogle af de korrekte kald er jo decideret vanvittigt at de fanger dem korrekt i første hug uden var:
Det gule kort for film: Kommentatorerne råber om straffe efter at have set den i slow første gang, men må kravle tilbage i hule efter andet slow (dommeren ser den korrekt real time i første hug)
Personligt var jeg sikker på at der var offside ved Messis sidste mål, men den rammer de også lige i røven. Vanvittigt dommerpræstation
Man kan altid finde noget, syntes dog også han dømte en fin kamp. Men som resten af slutrunden, så er der for få gule og måske røde kort.
Men det er som om det har været tendensen, specielt premiere League, er på vej den vej igen.
Skal man give Deschamps lidt kredit, så siger han jo netop han ikke laver fejl som var afgørende for at Argentina vandt. Hvad en Fransk avis skriver, skal han ikke klantres for?

Han må godt nok være skuffet over de franske spilleres indsats. Det er som om de hele tiden har et gear mere, men skal presses, før de stepper op.

Når det er sagt, så bliver Frankrig giftige mange år frem
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
En af de bedste dommerpræstationer, jeg mindes at have set nogensinde. Satte sig fuldstændig i respekt. Tør øjnene Deschamps.
Det er jo ikke på "anden" kontakt, straffesparket bliver dømt til Di Maria.
Det er første kontakt, hvor Dembeles knæ rammer siden af Di Marias venstre ben, så Di Maria sparker sig selv i hælen og går ned.

annonce