Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af headshotmenu
Dårligste dommerpræstation jeg har set siden en kamp mellem Barcelona og PSG… Hold da op.

Det simpelthen ødelæggende for fodbolden hvis man ikke bruger de gule kort, som stopper enhver form for mulig underholdning…
Skrevet af badazz
Fin præstation af dommeren. Måske der kunne være givet et par gule kort mere, men der var (IMO) ikke nogen graverende fejl.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af crn85
Headshotmenu

Kan overvejende se flere som siger det er en af de bedste og mest underholdende kampe i mands minde.
Så mon ikke du står ret alene med den mening?

Og en bruger længere oppe henviser til andre dommere som har givet dommeren i finalen karakterer, og ser ud til at han har dømt en flot kamp.

Så håber du klarer den. Og den rigtige vinder til sidst.
Skrevet af Morisot
Skal vi ikke bare konstatere, at dommeren altid vil blive kritiseret uanset hvor god en dommerpræstation som leveres. En ret utaknemmelig opgave.

Der er vist mest brug for en opfordring til at udvise en smule værdighed i nederlagets stund.
Skrevet af Gentleman-Finn
Han dømte fantastisk. Vanvittig godt dommerarbejde. Og dermed fuldstændig tåbelig kritik af Deschamps. Han skulle vide bedre. Frankrig havde XG på 0(!) efter 70 minutter. Det er de kun selv skyld i. Og de var heldige med genialiteter fra Mbappé - ellers havde Argentina vundet sikkert 2-0 (hvis ikke mere) i ordinær tid.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Der manglede klart at blive givet nogle kort til de argentinske spillere og så var der et par situationer hvor dommeren skulle have ladet Frankrig få fordel i stedet for at dømme frispart, især en situation havde givet en meget fordelagtig situation, men ellers var der ikke det store at komme efter...
Skrevet af Din ægte far
Jeg har læst at visse mennesker der så kampen, mener der skulle være givet et indirekte frispark til Frankrig inde i feltet, ved "tilbagelægningen" fra en argentinsk forsvarsspiller til keeperen - afleveringen blev dog lavet med knæet, og ikke foden som reglerne foreskriver - så altså intet indirekte frispark - igen korrekt dømt af dommeren, som dømte en fantastisk kamp. Er du dum en finale.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af Safari
https://twitter.com/AlexTruica/status/1604802011978940416

Og nogle folk mener, at Argentina får dommertække. Det 2. straffespark til Mbappe, skulle aldrig være en ting . Upemacano daskede bolden med sin arm, i feltet!
Skrevet af Christian HJ
Selvfølgelig var det dommerens "skyld" at vi fik den rigtige og helt fortjente verdensmester.

Det var i hvert fald ikke den taktiske brøler ved at risikere sugerøret Dembele skulle forsvare sig overfor Di Maria, eller hva deschamps

Argentina var dygtigere, klogere og meget bedre sat op taktisk, tænker det var det der afgjorde kampen
Skrevet af Michelino
Aldeles glimrende dommerpræstation. Og jeg er også glad for at han ikke smadrede kampen med flere kort, selvom dygtige og usympatiske Martinez skulle have haft et kort lidt tidligere og ligeledes Argentinas reserver, der sparkede bolden væk. Det er ikke usædvanligt i Sydamerikansk fodbold, men vi gider ikke se det. Frankrig har intet at klage over udover, at de ikke stemplede ind i kampen. Fortjent vinder.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det er ikke, fordi vi led under nogen beslutninger, at de vandt., siger Deschamps. I så fald er det lidt svært at forstå, at dommerens præstation skal debatteres.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af bruger 170196
Hvordan kan folk selv mene at han dømte en god kamp?

Situation med var review af thurams "film" notere de ikke engang kontakten på hans venstre fod som gør han snubler, otamendi straffe gult, kort efter går han i ryggen på en angriber og sparker ham ned 2 gule.

Acuna tackler koman gult(den blev givet), sparker derefter bolden væk til trods for dømmeren gentagene gange har stoppet dem i det, gult nr to. linien blev lagt efter argentinernes behov og ikke deres formåen, de paul kunne også være vist ud sammen med rabiot.

Ser men udelukkende på spil med bolden, så var Argentina klart bedst, men derfor behøver folk ikke skyklapper!!
Skrevet af Teutoner1970
Fransk arrogance fornægter sig ikke: Det k a n ikke være os der underpræsterede.
Skrevet af JUXTAPOZ
Chris1234

Er du okay?
Jeg fornemmer dine tårer...
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af JUXTAPOZ
Lad mig gætte, du holdt med Frankrig!?
Synes dommeren var ganske okay. Der vil altid være lidt 50/50 beslutninger, men ift. mange af de andre dommere til VM, så gjorde polakken det flot.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af bruger 170196
Holdte mig faktisk neutral og nok også derfor jeg er kæmpe modstander af en dommer som ikke giver kort når de skal gives. Havde det været en anden kamp og ikke en finale, så var kortene fløjet afsted.

Lad os kigge på lignenede situationer hvor vi bare snakker klub fodbold, cancelo rødt kort og straffe 1v1 med keeper, liverpool spiller(kan ikke huske navnet) sparker bolden væk og får kort, Børkheit(brøndby) laver et frispark og efterfølgende stod han så vidt jeg husker i vejen for en hurtig igangsættelse gult nr to.

Virgil van dijk(liverpool), otamendi(city), ramos(real) & ferdinan(utd) Alle kommer forsent op på deres mand som modtager bolden på midten, fælder ham og modtager gult kort.

Så nej har hverken farvet briller eller ej, følger dog bare dommerbogen. At have to kampe som er med sindsygt grove tacklinger og hensynsløse, men som i disse tilfælde to kampe har man glemt reglen der hedder unødig stor kraft eller hensynsløs tackling.

Siger det blot da det ikke kan mod argumenteres.
Skrevet af anders.hede
At der ikke gives flere kort er jo hele agendaen. Problemet i hele turneringen. Dommeren følger 100% den linje og kan ikke lastes derfor.

At jeg så personligt synes der er alt for få kort er en anden sag. Sådan har Fifa valgt det
Skrevet af bruger 170196
At der ikke gives flere kort er jo hele agendaen. Problemet i hele turneringen. Dommeren følger 100% den linje og kan ikke lastes derfor.

At jeg så personligt synes der er alt for få kort er en anden sag. Sådan har Fifa valgt det


Sv: Nej den linie blev ikke overholdt, straffe til di maria men ikke til thuram? dsv linien blev ikke overholdt, ligeså stor berøring som er på di maria ligeså stor berøring på thuram. Dømmer man den i den ene ende gør man også i den anden.
Skrevet af JesperA46
Trænere, spillere og fans - alle klager over dommerne. Stop nu det piveri
Skrevet af anders.hede
Ej stop
Så kunne man argumentere for at der var straffe til Mac Allistar med det store skulderskub og iøvrigt at det helt vildt meget ser ud til at der er hånd på fra Frankrig før det sidste straffe.

Og Thuram mister alle muligheder for straffe ved skuespil. Det skal simpelthen koste, uanset om der er en berøring - hvis du aktivt spiller på en situation har det alle dage (og da i hvert fald nu) været strafbart og annullering af eventuel krav på straffe.

Det er simpelthen så meget dele sol og vind lige som det nærmest kan. Medmindre man er på det tabende holds side og _vil_ finde en syndebuk
annonce
0