Snak

Mere indhold efter annoncen

Desillusioneret Santos: Flere spillere græder

man 28. jun 2021

Portugals landstræner fortæller om en enorm skuffelse efter holdets EM-exit mod Belgien, og at flere af de portugisiske spillere græd i omklædningsrummet.Læs hele nyheden her
Ingen savner jer
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Deutsche - er du her stadig?
Jeg ville også græde, hvis jeg blev trænet af manden der får Drillo til at fremstå som Guardiola
Den må du simpelthen uddybe
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
6 skud på mål mod Belgien er da ikke særlig Drillo-agtigt?
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Manden ligner altid, at han er med i en græsk tragedie, men desværre endte det ikke lykkeligt denne gang, hvilket kun skyldes lodtræknings-u-held.
Daisy - "Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt!"
Jeg havde slet ikke regnet med at se Portugal så meget inde i kampen, ej heller Belgien være så afhængig af KdB.

Jeg erkender dog, at Portugal havde fortjent at gå videre og det ærgrer mig, at vi ser flere "gode" hold ryge ud tidligt, mens der i den modsatte side er flere hold, der har lettere vej til finalen. Sådan er det og det vil man formentlig altid kunne brokke sig over.

Takes fra kampen. Lukaku er en klippe! KdB er utrolig dominerende på sit hold. E. Hazard så småt på vej tilbage. Renato Sanches kampens spiller og har været den bedste for Portugal i turneringen. Bruno Fernandes den klart største skuffelse. Curtois er en mur. Pepe er stadig blandt de bedste forsvarer i verden, trods sin alder.

PS: Jeg kan se, at rigtig mange glæder sig over, at Portugal er ude - mon mange af dem er Messi-fanbois, der blot er glade for at Ronaldo og Pepe er ude? I så fald - ta´ brillerne af, det vil klæde debatten.
Jeg kan se, at rigtig mange glæder sig over, at Portugal er ude - mon mange af dem er Messi-fanbois, der blot er glade for at Ronaldo og Pepe er ude? I så fald - ta´ brillerne af, det vil klæde debatten.

Man skal være en Messi-fanboy for at glæde sig over, at et svin som stanger albuer ud efter dommeren stopper spillet er ude af turneringen?

Jeg var også overrasket over at Belgien overlod så meget initiativ til Portugal. Men Portugal havde nogle dumme boldtab og åndssvage afslutninger langt udefra og dermed kunne de ikke holde presset. Jeg kan blive helt arrig når et hold der jagter en udligning har alle mand med oppe på modstanderens felt og så er der en eller anden der afslutter ude fra 35 meter i stedet for at smide den en aflevering til siden og så et indlæg..
Danmark: Brøndby. England: Tottenham. Spanien: Valencia. Tyskland: Alle andre end Bayern. My all time favorite Robbie Keane!
@Black Spider, tror bare jeg lader dig hygge dig med din kommentar.

@TheYids enig. Belgien har mere kvalitet og en bredere trup, vil jeg mene. Portugal havde mentaliteten (igår).
Og helt enig - særligt Bruno Fernandes, der på ingen måde har trådt rigtigt i turneringen, men ja. Uheld havde selvfølgelig også en indvirkning, men når det er slutresultatet, der tæller, så kan uheld og held jo være ligegyldigt.
annonce