Snak

Mere indhold efter annoncen

Det danske landshold ramt af varmen - må rykke træningen

Skrevet af bold
fre 18. nov 15:25

Kasper Hjulmand og co. har været nødsaget til at ændre på træningstiderne, da de høje temperaturer om formiddagen i Qatar har gjort, at de ikke kan få den rette intensitet i træningerne.



Læs hele nyheden her
Skrevet af Pindhunden
Det bliver interessant at se, om varmen bliver en faktor for, hvilke hold der klarer sig godt, specielt i første runde.
Spillere fra koldt klima har meget færre dage til afklimatisere sig end ved andre VM-slutrunder.
Skrevet af mholmm
Jeg tror varmen kommer til at påvirke de fleste af spillerne, men selvfølgelig er der nogle spillere der er mere forvente med klimaet end os fra skandinavien. Det skal dog ikke være en undskyldning selvom man kan undre sig over at placere et VM midt i ørkenen. Det giver ihvertfald ikke federe kampe og bedre tilskueroplevelse når det kommer til selve spillet.

Her tror jeg det er ekstremt vigtigt hvordan vi griber kampen an og spiller taktisk klogt, frem for fuld "Heavy Metal" fodbold som jeg elsker.

Tror generelt kampene bliver mere afventede og taktiske for at sikre at man ikke brænder ud til sidst. Skal de spille i 30 - 35 grader så er jeg ret sikker på at det kommer til at påvirke spillet.
Skrevet af The Goat
Med det klima burde man næsten spille med "børneregler" at man må skifte ind og ud af samme spiller. på den måde kan man sikre intensitet og tempo i kampene
Skrevet af BerlinerDK
Magen til uvidenhed her. Der er AC på stadion så 21-22 grader til kampene.
Skrevet af Lasse599
Berliner - de har nu sagt 24-26....
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af BerlinerDK
Så er ændret for i det tv2 program jeg lige har set, sagde de 21-22 grader på en stadionrundvisning. Når DK spiller på mandag er der 27 grader udenfor stadion.
annonce
0