Snak

Mere indhold efter annoncen

Di Lorenzo-drøn og Osimhen-mål bag ny Napoli-sejr

lør 21. jan 18:57

Giovanni Di Lorenzo bankede bolden i mål via overliggeren lige inden pausen mod Salernitana, og det indledte en sikker 2-0-sejr, som Victor Osimhen fastslog. Læs hele nyheden her
Just crusing…
K*ft, ham Osimhen er en dygtig angriber.. han bliver dyr, når han skal forlade Napoli, det er helt sikkert. Og så er han kun 24 år gammel.

Napoli ligner The real deal i denne sæson. De er tidligere de sidste 5-10 år ofte startet godt på sæsonen og været i en god position til mesterskabet, men man har så altid haft tendens til at komme meget ned i niveau midt på sæsonen, og så var man hurtigt ude af mesterskabskampen igen.

I år der har den gode form holdt i længere tid, og det ser virkelig godt ud defensivt og især offensivdelen, som scorer efter behag. Når man samtidig er 12 og 13 points foran de nærmeste konkurrenter, der dog hver har en kamp i hånden, har jeg svært ved at se, at de andre hold skulle kunne fange Napoli, som de spiller for tiden.

Man glæder sig helt til scenerne på Stadio Maradona :-)
Enig med Bobby. Og hold op hvor spiller de godt som et hold. Den bliver ikke bare afleveret til en der skal noget på egen hånd. Det er et super velfungerende kollektiv. Forza Napoli.
annonce