Snak

Mere indhold efter annoncen

Di Maria: Vil slå flere rekorder med Real

ons 30. maj 2012
Angel Di Maria er meget tilfreds med sæsonen i Real Madrid, der formåede at hente mesterskabet og slå en række rekorder.

Læs hele nyheden her
"Di Maria: Vil slå flere rekorder med Real" -

Most dives in this leage, check
Arsenal
Di Maria og Pepe er de to spillere, som jeg ikke bryder mig om i Real Madrid. De er bare desværre for gode til at sælges. Øv øv..

Og on topic: Han har ret i alt hvad han skriver angående alle rekorderne. Ni point er desuden utrolig meget (Barcelona slog Real Madrid med 3 point forrige år og med 4 point sidste år).
Di Maria og Pepe er de to spillere, som jeg ikke bryder mig om i Real Madrid. De er bare desværre for gode til at sælges. Øv øv..


Enig. Di Marías tendens til at falde let, er den direkte grund til at han aldrig bliver en af mine favoritter i Real Madrid. Pepe hader jeg fra hjertet af. De er begge bare for gode til at man kan sælge dem, uden at finde realistiske erstatninger. Jeg ville med glæde bytte dem for Kompany og Hazard, men Kompany ser jeg ikke forlade City, og Hazard er som sagt på vej til Chelsea.
Hvordan endte den her, fra det Di Maria sagde, til at alle hader Di Maria og Pepe, som slet ikke bliver nævnt i den her situation?

For min skyld må Di Maria mere end gerne sælges, men Pepe skal blive, han er nemlig ALT for god til at sælges.

On-topic:

Hvis Di Maria stopper sit dive shit, så jeg sikker på der en masse fans, der ville se ham for hvilken fantastisk fodboldspiller han er.

Er sikker på, at Real Madrid slår flere rekorder næste sæson, men de skal være extra stærke, for er sikker på Barca kommer stærkt igen.
http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk&feature=bf_next&list=LLkJzk_dUYFjBaYRvy5f2etA&lf=mh_lolz ^. A disgrace to football. http://www.youtube.com/watch?v=ckyGX95vX8o&feature=related ^. Best El Clasico ever! Raul Gonzalez <3
Er jeg den eneste Barca fan i verden, der intet har imod Di maria og pepe?
Jeg holder med Zlatan. http://www.youtube.com/watch?v=HA2R1HG-DvQ
Ja
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
annonce