Snak

Mere indhold efter annoncen

Di Natale vil nå 200 Serie A-mål

ons 22. maj 2013
35-årige Antonio di Natale har ingen planer om at indstille karrieren. Målet er at runde 200 Serie A-mål, fastslår han.

Læs hele nyheden her
Han nyder godt af det lave tempo i Italien.

Imponerende alligevel.

Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
Og jeg nyder godt af din lave intelligens - det får mig til at smile.
Den der har penge kan vinde... Specielt i Italien ;)
Liverpool i blodet - fodbold i hovedet. Holdet: Liverpool FC siden 97
@Runealdo

Sjovt, når Udinese netop ingen penge har - men de slutter alligevel af med otte sejre i streg.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
"eller" udstiller sin manglende viden om italiensk fodbold.
Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
Di Natale er en fantastisk angriber trods sin høje alder.

Håber han når sit mål!
Men mangler så stadig en del mål for at nå op til Silvio Piola...!!
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Han er sgu en særegen type. Han kunne have opnået markant større kontrakter og større trofæer ved at skifte. Der må i dén grad have været bud om ham i nogle år efterhånden.

Og så gør det ham selvfølgelig ikke mindre interessant at han gik ind og støttede Morosinis familie da han desværre døde (Var det ikke ham?).

At han nyder godt af det langsomme tempo i Italien er da meget muligt, men ikke desto mindre har han scoret 8 mål i 14 kampe i de to seneste sæsoners international fodbold - Og tidligere yderligere 7 i 17 kampe. Han er en født målscorer og vil formentlig fortsætte med det indtil han bliver sat af holdet en dag.

Silvio Piola spillede i øvrigt Serie A i 23 år mens Di Natala har gjort det i 11 eller 12. Så hvis man skal lave en projektering over antal scorede mål er Di Natale nu et pænt stykke over Piola. I forhold til projekterede mål i forhold til antal kampe (og man stadig har scoret vildt mange mål), så er det vel kun Gunnar Nordahl og Gabriel Batistuta der er bedre.

Fantastisk spiller, som har været som har været Udineses klart bedste spiller lige siden 2006 efter min mening. Imponerende målsnit i en klub som bestemt ikke altid har ligget til helt i toppen.
Silkeborg IF
At tempoet er lavere i Serie A end i flere af de andre europæiske ligaer, er jo rigtigt nok. Det tager længere tid, før bolden bevæger sig fra det ene felt til det andet end i Premier League og Bundesligaen, og pasningsspillet foregår oftere i et lavere tempo.

Dét sagt er det et møgargument, at det skulle være grunden til, at Di Natale brillerer år efter år. Det langsommere tempo i Serie A gør det ingenlunde nemmere, at spille angriber, da de fleste italienske hold har et stærkt, defensivt og taktisk fundament og nogle solide midtbaner. Det ville være nemmere for Di Natale at spille i Premier League, da han ville få mere plads på banen til at bruge sin suveræne teknik og målnæse, mens han bliver markeret tættere i Serie A. Så argumentet er noget vrøvl, korrekt.

Det eneste Di Natale nyder godt af, er at han er en formidabel fodboldspiller.
Amunt Valencia!
Yorgen,

Jeg bruger ikke tempoet som et argument for at han scorer ofte men konstanter at han nyder godt af det lavere tempo.

Men tak for dit biddrag. :)
Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
annonce