Snak

Mere indhold efter annoncen

Diaz om god LFC-start: Lærte meget i Porto

tor 21. apr 2022

Luis Diaz ligner allerede en stor succes i Liverpool, og han tilskriver noget af årsagen til den, at han også lærte meget i sin tidligere klub i Portugal, Porto.Læs hele nyheden her
Han er som skabt til Liverpools spil. Virkelig dygtig og seværdig spiller, som tilmed arbejder stenhårdt for holdet. Fantastisk køb
Salah, Mane, Firmino, Jota og Diaz, er vist noget nær det tætteste man kommer på feje hold lige nu. Det er satme imponerende, når det spiller for dem.
Mest imponerende er vel, egentlig, at ingen af dem var superstars inden de kom til Liverpool. Det samme kan siges om næsten hele holdet på nær Thiago :)
Sælger gerne mesterskabet for at slippe af med Thorup den sinke !
Klopp og LFCs scouting afdeling er outstanding. Indenfor de sidste 3,5 år er der vel ingen af spillerne der kan kaldes fejlkøb. Keita og Minamino har måske skuffet, men fejlkøb nej.
We are Liverpool
der var heller ingen tvivl om at Liverpool ville have Diaz. Tottenham var ved at tage ham, men det fik Liverpool heldigvis stoppet. Planen var at han skulle have været en sommer transfer. Tak Tottenham.:)
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Minamino har måske skuffet, men fejlkøb nej.


Jeg mener, at Liverpool gav under 100 mio kr. for Minamino i et vintervindue i den sæson, hvor Liverpool blev mestre. Han mest af blev købt som ekstra polstring i tilfælde af skader i den vigtige sæson. Han har udfyldt sin rolle ganske fint - måske med en pil ned. Men nogle vigtige mål i Carabo succesen denne sæson.


Salzburgz gamle offensiv med Hwang, Minamino, Daka og Soriano så helt fremragende ud på banen - men det er hver især faldet igennem eller været blød mellemvare, da de skfitede videre. Det er måske alligevel et for stort et spring at skifte fra den østrigske liga.
Edge lord
"17 kampe i Liverpool-trøjen og bidraget med fire mål og to oplæg."

Det ville man jo normalvis ikke kalde en "bragende succes".
Men jeg er sådan set ikke uenig.
Han er en fornøjelse at følge.
Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
"17 kampe i Liverpool-trøjen og bidraget med fire mål og to oplæg."

Det ville man jo normalvis ikke kalde en "bragende succes".


Det skal jo tages i betragtning af, at mange nye PL spillere skal bruge en halv til en hel sæson, på at vænne sig til intensiteten. Ud over at bidrage med mål og oplæg, har han osse givet de to andre oppe foran mere plads, idet modstanderne ikke bare har kunnet "ignorere" ham.
Der er vel heller ikke tale om 17 fulde kampe fra start. Han har da haft en del indhop og er også blevet udskiftet i flere kampe. Det ser ihvertfald ud til, at han har fået Mane til at oppe sig :)
annonce