Snak

Mere indhold efter annoncen

Diego Godin: Italien mangler gode angribere

Skrevet af bold
søn 10. jun 2018
Uruguays Diego Godin mener, at Italien har en stærk defensiv, men han tror, at for dårlige angribere kostede italienernes VM-deltagelse. 

Læs hele nyheden her
Skrevet af Mikaël
Ved ikke om de mangler gode angriber. Men de mangler ihvertfald verdensklasse-angriber.
Skrevet af bruger 168047
Han har fuldstændig ret, den gode mand??
Skrevet af RaZZ87
Godin har helt ret. Immobile er topklasse, men af en eller anden grund fungerer han ikke på landsholdet. Balotelli, Belotti og Zaza er gode spillere, men ikke i en grad, der kaster trofæer af sig.
Skrevet af armand
det er ikke nødvendigvis forkert, men hvor kommer udtalelsen fra? kan ikke se han har nogen som helst forbindelse til italien i hverdagen, eller de seneste kampe :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Ærgerligt at Icardi afviste Italien....han kunne være den angriber de mangler og så skulle han ikke afvises pga han ikke vil være en del af en troldsmands røvslikker hold.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Levythedonkey89
Hvad har han at gøre med det italianske landshold
Eller hvorfor udtaler sig om det her
Skrevet af Serpente
Cutrone. Vent et par år så bomber han for landsholdet
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Beck
Savner denne slags udtalelser.

Uanset hvem der møder hvem, så er standard kommentaren at det hold vi skal møde på søndag, er Åhhhh så gode, Og nok det værste tidspunkt i sæsonen vi kunne møde dem. ( uanset om de har vundet eller tabt 5kampe i træk)

dejligt med lidt ærlighed, det er nemmere når man ikke skal spille mod Italien. (han kunne jo ikke sige det hvis de skulle møde Italien, så ville det jo se dumt id hvis de scorede)
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af Der Grüne
- Italien har altid haft beslutsomme angribere, men nu for tiden er det, med al respekt, ikke det samme, siger Diego Godin ifølge La Gazzetta dello Sport og fortsætter.

Er der nogen der kan fremvise den påståede artikel? Den er ikke umiddelbart til at finde.

Edit: Sky Sports har samme historie. Så plejer den at være god nok: https://sport.sky.it/calcio/mondiali/2018/06/10/mondiali-2018-russia-godin-italia-servono-grandi-attaccanti-buff.html
annonce
0