Snak

Mere indhold efter annoncen

Direktør: Fodboldfeber i Horsens

Skrevet af bold
ons 9. maj 2012
AC Horsens-direktør Henrik Ravn glæder sig over pokalfeberen, der raser i byen. Nu gælder det om at sikre klubbens første pokal nogensinde i Parken om en uge.

Læs hele nyheden her
Skrevet af sephia
satme flot at der allerede er solgt mere end 3000 billetter til AC Horsens afsnit. Det var Ravns forsigtige mål, og der er over en uge til kampen
Skrevet af Scharw
Det ville for mig være dybt skuffende, hvis Horsens ikke stiller med minimum 10.000 mand i Parken. Det bør være muligt taget byens både størrelse og placering i betragtning - og holdets kvaliteter og muligheder iøvrigt.
Skrevet af Koller
Scharw - dvs 1/6 af ALLE i hele byen skal være i Parken? Det er naturligvis inkl. spædbørn og dem på 100 år.

Så bliver der sgu øde i Horsens...
Skrevet af Acebone
Scharw - dvs 1/6 af ALLE i hele byen skal være i Parken? Det er naturligvis inkl. spædbørn og dem på 100 år.

Så bliver der sgu øde i Horsens...


Midtjylland har gjort det flere gange. Horsens burde også kunne trække i hvert fald 8000 derover. Man skal ikke undervurdere pokalfeber.
Midtjylland!
Skrevet af Charles
Jeg har fuldt AaB i pokalfinalen 3 gange, de gange har vi ligeledes ligget på omkring de 10.000. plus minus nogle år.

jeg ved godt, at Aalborg er lidt større.
Skrevet af Toon Toon!
De havde 3000 tilskuere på hjemmebanen til semifinalen - fodboldfeberen må siges at være kommet meget pludseligt!
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Slettet(282124201802)
Jamen det er også kun de samme 3200 der har købt nu, som også var oppe og se semifinalen. Jeg bor i hs, jeg arbejder i hs, og jeg kommer også jævnligt ned i byen. Der er altså ikke vildt meget gang i den

En gang hvid, for alt tid hvid. AGF er mit liv.
Skrevet af Superligafodbold
At Aalborg er LIDT større? Det er vidst en underdrivelse af dimensioner! Aalborg er 2,5 gange Horsens størrelse hvis man tæller Nørresundby med, ellers er den "kun" dobbelt så stor (målt på indbyggertal). Desuden er Aab det eneste hold på dette niveau i Nordjylland og de har derfor massiv opbankning i hele Nordjylland, hvor Horsens kæmper med VBK, AGF, SIF og måske endda FCM.

Kan man få 4.000 afsted er det mere end godkendt! Det er ikke en traditionsklub som mange af de andre der ligger i området, og har altså ingen fanbase den vej igennem.
AC Horsens - Manchester United - Hamburger SV
Skrevet af Tubbe93
Hvis ikke Horsens kan trække 8.000-10.000 er det direkte pinligt !

Da FCM var i finalen for to år siden, hvor det også var kristihimmelfartsdag, var der tæt på 15.000 ! Herning ligger længere væk, er mindre, og de mange der kom fra oplandet havde meget langt til Parken !
Sidste år, var der omkring 10.000 fra FCM, og der var det en sen søndag, med arbejde og skole dagen efter, hvilket gjorde mange familier valgte at blive væk!
FC Midtjylland!
Skrevet af Big Ben
Sidste års finale mellem FCN og FCM samlede 8.863 tilskuere pølsesælgere, kontrollører og spillere inklusive - hvoraf altså 10.000 kom fra Herning, kan jeg så forstå...

Kom nu ind i kampen, for pokker!
Skrevet af raul_madrid
Sikke mange kommentarer om hvor pinligt det hele åbenbart er...?
Der må være mange, der er misundelige på os nu :-)
Du pisser på mig? Jeg pisser på dig!
Skrevet af Daner
Hvis ikke Horsens kan trække 8.000-10.000 er det direkte pinligt !


Hvordan bliver det pinligt? Der er kun så og så mange i Horsens som har tradition for at se ACs kampe live. Horsens er stadigt et forholdsvis nyt hold i Dansk topfodbold og det tager mange år at opbygge en større fanbase.

Jeg holder f.eks. med SIF og har set næsten alle hjemmekampe i mange år, men jeg har ikke tid/lyst til at rejse til udekampe. Heller ikke når SIF er i pokalfinalen.

Som nogle nævner, så har nogle klubber et noget større opland end andre. Horsens er en af de klubber med det mindste opland og derfor kan man ikke forvente at de stiller med lige så mange som f.eks. FCM og/eller AaB, da disse klubber tilsammen har det halve Jylland uden andre Superliga-klubber i og dermed et meget større opland / tilskueregrundlag.
Fanatisme er roden til alt ondt. Om det så er politisk, religiøst eller som sportsfan. Liverpool FC Silkeborg IF Green Bay Packers
Skrevet af Daner
Sidste års finale mellem FCN og FCM samlede 8.863 tilskuere pølsesælgere, kontrollører og spillere inklusive - hvoraf altså 10.000 kom fra Herning, kan jeg så forstå...


Haha good one. :-)
Fanatisme er roden til alt ondt. Om det så er politisk, religiøst eller som sportsfan. Liverpool FC Silkeborg IF Green Bay Packers
Skrevet af Big Ben
Der er rigtig meget vrøvl på disse kanter. De eneste jyske klubber, der kan trække over 10.000 med til Parken, er AGF og AaB, som trækker flere tilskuere til Parken end de københavnske klubber er i stand til, FCK og Brøndby undtaget. Da AaB mødte AB i 1999, som tilskuermæssigt er ligeså svage som FCN, var der over 25.000. Mod andre jyske hold undtagen AGF ville tilskuertallet realistisk have ligget mellem 10. og 15.000 som de to finaler mellem FCN og FCM.

Selvfølgelig kan Horsens ikke trække 10.000 med til Parken. Der har aldrig været 10.000 til en kamp i Horsens, hvor skulle de mennesker komme fra???
Skrevet af forzajuvebianconeri
Sidste års finale mellem FCN og FCM samlede 8.863 tilskuere pølsesælgere, kontrollører og spillere inklusive - hvoraf altså 10.000 kom fra Herning, kan jeg så forstå...


Øh, har du tastet forkert eller noget...? jf. dbu var der 14.646 til finalen sidste år
http://www.dbu.dk/turner…indere.aspx
Skrevet af Big Ben
Ja, det undrer også mig. Iflg. min kilde var tilskuertallet 8863 tilskuere, og det passer også meget godt med, at man talte om det laveste tilskuertal i mands minde til en pokalfinale. Jeg så godt dit link til DBU og de godt 14.000 tilskuere - tror faktisk, det er en fejl. Er der nogle, der kan af- eller bekræfte dette tal?

Her er en artikel fra bold.dk:

Infoboks
bold.links
Landspokalen
Der var kun godt 9000 tilskuere til pokalfinalen mellem FCM og FCN, og nu har DBU nedsat et udvalg, der skal fremme interessen fra pokalturneringen.
Godt 9000 tilskuere fulgte med fra lægterne, da FC Nordsjælland i går snuppede sin anden pokaltitel i træk med en 3-2-sejr over FC Midtjylland. Der var det laveste antal tilskuere til en pokalfinale siden 1993, og DBU har nu tænkt sig at forsøge at ´sælge´ turneringen bedre.

- Vi har ikke tænkt os, at investere i diverse events, men vi har sat et arbejde i gang med at løfte vores branding af pokalfodbolden, siger generalsekretær Jim Stjerne Hansen til ekstrabladet.dk og tilføjer:

- Derudover har vi nu nedsat et udvalg, der skal arbejde på, hvad vi kan gøre bedre, så vi fremover oplever større tilskuertilslutning. Vi arbejder blandt andet på, om det ikke vil være muligt at flytte pokalkampene til weekenden, lige nu ligger de fleste kampe jo midt i ugen.

Finalen var i år ekstraordnært flyttet fra sin normale plads Kristi Himmelfartsdag, da denne i år kolliderer med officielle landskampsdatoer
Skrevet af piben
Hvis der kommer omkring 4000 tilskuere fra Horsens og omegn,vil det være mere end flot! Ifølge dagens Folkeblad,er der allerede solgt billetter til over 50 busser med afgang fra Horsens.

Og mon ikke også vi får støtte fra en del folk fra københavnsområdet?

Det er jo trods alt ikke alle sjællændere der elsker FCK lige meget! :-)
HfS/ACH siden 76
annonce
0