Snak

Mere indhold efter annoncen

Div.-foreningen vil tage dialogen med FCK

ons 28. sep 2016
Divisionsforeningen anerkender problematikken omkring et tæt kampprogram i Superligaen og vil tage dialogen med FC København.

Læs hele nyheden her
Nul putte ingen positiv særbehandling til FCK
Thumbs up
Det vil jeg så holde dig op på når andre hold i kommende sæsoner skal spille europæisk og ryger ud fordi der ikke bliver taget hensyn, det er sgu ikke for FCKs bedste, det er for dansk fodbolds bedste!
FCK siden 2002 Real Madrid siden 1992 Schalke siden 1996
Det er da ikke et spm. om særbehandling af FCK, men en hensyntagen af de hold der spiller europæisk, lige nu gælder det FCK. På sigt forhåbentlig også andre hold, diskussionen skal da tages.
WHUFC - Hammers! Møøøs mig...
Er der ikke den her debat hver eneste gang der er CL eller EL?
Det ville da være smart om man kunne tilgodese de hold, der har flere kampe, uanset hvilket hold det er.

Nu synes jeg dog at Ståle har himlet op om, hvor mange gode spillere han har, så problemet kan vel ikke være så stort for ham, som andre danske klubber?
Hvis du læser det han har sagt har han netop sagt det er for de andre hold der ikke har nær så bred en trup da han selv mener de har bredden til det, så han fremhæver de andre Superliga klubber of deres muligheder skal forbedres
FCK siden 2002 Real Madrid siden 1992 Schalke siden 1996
@bangfire

Han sagde faktisk

- Problemet er ikke størst for FCK, for vi har en bredere trup end de andre, men hvad med Brøndby? De har 13-14 fantastiske spillere, men hvis de var kommet i det europæiske gruppespil, var deres muligheder forringet. Det samme gælder andre hold.

I denne artikel:
<a href="http://mobil.bold.dk/fodbold/nyheder/solbakken-revser-superliga-programmet/" title="http://mobil.bold.dk/fodbold/nyheder/solbakken-revser-superliga-programmet/" target="_blank">http://mobil.bold.dk/fodbold/nyheder/solbakken-revser-superliga-programmet/</a>

Bare for en god ordens skyld :)
Ville være dejligt hvis der blev åbnet en dialog, så klubber der deltager i Europa kan få lidt ekstra luft... Det kommer alle til gode.....
FORZA BRØNDBY.........
moderator
"Nu synes jeg dog at Ståle har himlet op om, hvor mange gode spillere han har, så problemet kan vel ikke være så stort for ham, som andre danske klubber?"

Super god pointe Bangfire. Rationelt, fornuftigt og noget som Div.Foreningen helt klart bør have med i deres betragtning. Du bør lige skrive til dem og pointere det synes jeg.
I øvrigt spiller det da slet ingen rolle hvad Ståle rent faktisk har sagt. Det er bedre at bare antage noget, og så angribe det! SUper godt.
Dette er en signatur.
Og lige her skal det siges at Ståle har været ret sympatiskt i sin tilgang til det... Han har jo fuldstændig ret!.
FORZA BRØNDBY.........
annonce