Snak

Mere indhold efter annoncen
Ståle italesætter selvfølgelig problemstillingen så den kommer til at lyde mindre "ego-centreret" selvom det selvsagt er fordi han ønsker bedre vilkår for ham selv. Ståle er da fuldstændig ligeglad med de andre hold. Ikke en kritik, bare en vigtig pointe. Div.-foreningen vælger bare at være storebror i denne sag og sige til Ståle at han nok skal bruge de interne linjer til at få løst denne udfordring i stedet for at himle op i medierne som et lille forkælet barn der bare vil have mere. (Ja ja, føl jer bare støt Ståle-fans af de sidste 10 ord)

Det er en kendt problematik der rejses, og der gøres hvert år en masse arbejde for at varetage alle de forskellige hensyn der skal tages. Landshold, europæiske kampe, antal kampe, vejret, tv-sendetider osv.

Det er en problematik der også skal diskutteres og tages seriøst, men der er mange måder at løse tingene på.
Jeg siger jo bare min mening
moderator
Jeller har du overhovedet læst tråden her? Eller skulle du bare som Bangfire lige flage BIF-fanerne på en yderst uheldig måde? Det bliver sgu lidt af et selvmål når nu man kan læse Ståle udtale sig således:

"- Problemet er ikke størst for FCK, for vi har en bredere trup end de andre, men hvad med Brøndby? De har 13-14 fantastiske spillere, men hvis de var kommet i det europæiske gruppespil, var deres muligheder forringet. Det samme gælder andre hold."

Hvad siger du så?


" Ståle er da fuldstændig ligeglad med de andre hold. Ikke en kritik, bare en vigtig pointe"

Jeg tror også de fleste efterhånden har lært at dine indlæg er det noget bizart og farvet sludder uden nogen former for substans eller relevans. Det er både en kritik og en vigtig pointe. Det er sgu lidt irriterende at konstant støde på så fjollede indlæg fra din side.
Enten er du komplet uden for rækkevidde eller også er du en troll. Hvis det er det sidstnævnte så stop venligst med det. Nu har det stået på længe nok.
Dette er en signatur.
Det er fint med dig, Jeller. Du havde nok set anderledes på det, hvis din klub spillede 4 kampe på 9 dage. Læg dertil jeres smalle trup og hidsige presfodbold. I ville være fuldstændig ødelagte. Men hey - næste år er I måske ikke, og det kan I jo så takke Ståle for!
Det er lykkedes FCK at styre igennem det meget kompakte program, som Divisionsforeningen ud fra en "langsigtet prioritering" tilsyneladende mener godt for dansk fodbold.

Netop i den situation er det glimrende, at Ståle påpeger et problem. Havde FCK tabt eller klaret sig ringe, havde Jeller og det øvrige kor blot hylet op om "dårlige undskyldninger" etc. Det er som bekendt (af nogle?) mere troværdigt at brokke sig over dommeren, når man har vundet. Ståle fremhæver netop, at FCK har en bred trup. Det er ikke alle danske klubber, der har råd til at have landsholdsspillere siddende på bænken, og en række topklubber har en temmelig smal trup, der godt kunne løbe sur i et megte kompakt program.

At der er et problem er åbenbart. Det anerkender Divisionsforeningen, om end med en noget arrogant og belærende bemærkning, der næppe er klædelig.

Jeg glæder mig til den tilsvarende tråd til næste år, når vi skal læse om, hvor forfærdeligt det er for BIF, FCM, AaB m.fl., når de forhåbentlig har spillet til til gruppespil i EL. Til den tid hører jeg da gerne Jeller, om ikke det gav lidt mening at tilrettelægge sæsonen til gavn for alle danske hold.

Hvis nu alle "Ståle-fanatikkerne" gad læse i stedet for bare at gå i forsvar når der kom lidt kritik af den elsklige nordmand.

@ Jinx13
En ting er sikkert. Man skal ikke takke for at et hold forfølger deres egne interesser. Derudover bliver FCK næppe årsagen til at andre danske hold opnår europæisk deltagelse. Det ville kræve at man rykke voldsomt op på ranglisten, hvilket næppe bliver tilfældet i tilstrækkelig grad.

Det er deriomd gentagende (5 år) acceptable resultater der rykker det enkelte hold op på klub ranglisten der gør at det enkelte hold er seedet og dermed opnår europæsik deltagelse nemmere.

@Sir-C
Jeg skrev:
Ståle italesætter selvfølgelig problemstillingen så den kommer til at lyde mindre "ego-centreret" selvom det selvsagt er fordi han ønsker bedre vilkår for ham selv. Ståle er da fuldstændig ligeglad med de andre hold. Ikke en kritik, bare en vigtig pointe.


Hvis du er uenig, må du meget gerne forklarer mig hvorfor Ståle skulle bruge tid på de andre superliga konkurrenter? (som ikke engang deltager) I stedet for at påpege det internt til næste år, hvor det kan blive mere relevant hvis det kan løses på en bedre måde?

@CCCPBold

Jeg skrev:
Det er en problematik der også skal diskutteres og tages seriøst, men der er mange måder at løse tingene på.
Jeg siger jo bare min mening
Sir c

Hvor naiv er du?
Tror helt seriøst på at Ståle rejsen den her sag for andre klubbers skyld ?

Ot
Ståle har ret, programmet er for tæt underordnet hvilken klub det drejer dig om.
Jeg skriver da ikke, at FCK kommer til at trække jer ud i Europa? Jeg skriver, at hvis det nogensinde lykkes jer at komme i Europa igen, vil kampprogrammet til den tid måske være mere tåleligt, og det kan I jo så takke Ståle for - uanset hvilke skumle motiver du desperat prøver at skyde ham i skoene.
Forsvarede Jeller lige dette:

Ståle italesætter selvfølgelig problemstillingen så den kommer til at lyde mindre "ego-centreret" selvom det selvsagt er fordi han ønsker bedre vilkår for ham selv. Ståle er da fuldstændig ligeglad med de andre hold. Ikke en kritik, bare en vigtig pointe.


Med dette:

Hvis du er uenig, må du meget gerne forklarer mig hvorfor Ståle skulle bruge tid på de andre superliga konkurrenter? (som ikke engang deltager) I stedet for at påpege det internt til næste år, hvor det kan blive mere relevant hvis det kan løses på en bedre måde?


Jeg kalder trold, det kan umuligt være andet.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Særbehandling ligefrem hmm..

Den eneste klub der kvalificere sig til gruppespil hvert år, er den eneste der er med i år, har lige fået sine Chl pointhøst op på 25 point, er fuldt ud berettiget til at kræve særbehandling hvis de ville ..

Eftersom samtlige trænere nævner denne mangel på hensynstagen ved europæiske deltagelser, så kunne det jo være hvilken som helst klub der har tager den dialog..

Men eftersom der er lange udsigter for jer andre at lande i gruppespil hvert år så giver det da mening at tage dialogen med dem med mest erfaring..

Ståle kunne jo være skideligeglad, hvis han ikke har det nu, så kan han få et hold der ikke lider skade af ligaplanlægning.. Det kan i andre ik så meget..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
moderator
Selvfølgelig kommer det også Ståle til gode. Hvad der er godt for dansk fodbold er også godt for Ståle men han rejser jo netop også problemstilling for danske hold. Og alle er jo enige i at han har ret så det virker tåbeligt at ævle om at Ståle bare vil mele sin egen kage. Man kan sagtens gå sammen om en holdning som også kommer ens konkurrenter til gode såfremt det hæver hele branchen.
Dette er en signatur.
annonce