Snak

Mere indhold efter annoncen
Så sandelig JO, PUTTE !!!! - særbehandling til ALLE de danske hold, der formår at kvalificere sig til europæisk fodbold. At det så denne gang desværre kun blev FCK, skal dansk fodbolds absolutte flagskib da ikke straffes for - de skovler points ind til den rangliste, der afgør, om og hvornår vi overhovedet har en chance for at være med på højeste europæiske plan. FCK´s succes er til gavn for HELE fodboldforretningen Danmark - hvor svært kan det være ???

Til alle andre, der mener at mene noget andet, må jeg tørt konstatere: Rønnebærrene er sure, sagde ræven - han kunne ikke nå dem !!
På den ene side vil man have flere kampe (indtægter), enten ved den nuværende struktur (36 kampe) eller ved 10 hold (36 kampe). På den anden side vil man gerne have en uges pause mellem alle kampe. Det er ikke nemt at være topklub i Danmark.
16 hold i Superligaen ville løse mange problemer...
"FCK´s succes er til gavn for HELE fodboldforretningen Danmark - hvor svært kan det være ???"

Bliver reglene ændret? eller er det noget der kun tales om? Her tænker jeg på at det ville blive sådan at klubbernes point ville tælle for klubberne selv og ikke alle. Antallet af CL/EL pladser skulle så afhænge af landsholdene.

@Bjau

Kan du ikke fortælle hvilke kampe der skal rykkes og hvornår?

Rykker man nogen af de relevante kampe, ville det i stedet give et mindre antal restitutions dage et andet sted i programmet.

Op til sidste CL kamp fik FCK 4 (3) dage ligesom de fik det samme antal dage efter den kamp. De restende kampe fik de så 3(2) kampe imellem
*Parentes er de dage hvor de reelt ikke skal spille kampe.

Det vil sige at man ville give en dag mindre et andet sted, hvis man bare rykkede en kampe en dag.
Jeg siger jo bare min mening
Jeg skal ikke fortælle dig noget Jeller, du skal fortælle mig hvorfor man ikke kan rykke på kampene pga. OL - det var det du påstod og det er dét jeg fortæller dig er forkert.

Jeg forholder mig slet ikke til problematikken omkring det tætte kamppogram - det er som det er og jeg synes faktisk ikke det er så slemt, nu da vi har så bred en trup.

Lige sådan generelt har du ret i at man giver en dag mindre, i den ene eller anden ende, hvis man rykker kampene. Her har jeg den holdning at man burde prioritere europa kampene, sådan at man placere superliga kampene en dag tættere på hindanden (hvis vi snakker 3(2) dage imellem), hvilket efterlader en ekstra dag restitution op til Europa kampene. Men igen, jeg er i tvivl om hvorvidt jeg overhovedet synes der kan findes et problem her.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Bjau så er vi vel relativt enige.

Min pointe omkring OL drejer sig om at rykke kampene til en helt anden runde som også kunne være en mulighed. Noget man har set før, blandet andet i England men også i Danmark. Men der er ingen uger at tage af.

Derfor bliver det et enkelt spil om man vil have en ekstra dag til den ene kampe eller den anden. Her skal divisions foreningen så beskytter andre interesser end europæiske fodbold, som tv-stationerne og de hold FCK spiller imod. Som kunne ende med at få en dag mindre end de to dage. Altså 1 dag.
Jeg siger jo bare min mening
Dialogen var åbenbart ment som "ikke i dette gruppespil"... Denne artikel er ganske gammel og hevet frem for at påpege at Ståle har rejst denne problematik gentagende gange. Man vil kunne finde lignende udtalelser tilbage fra den første kamp imod Porto.

Foruroligende at divisionsforeringen ikke kan agere, blot lukke varm luft ud.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce