Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fenomeno74
Beck har ret. Man kan sagtens være off-side på en bagudrettet aflevering, det er bare ikke så ofte situationen opstår.
Skrevet af Anderson87
Haha… provokation! Ved ikke hvor i landet du kommer fra?? Sådan snakker vi bare her! Jeg er blid.. lad være med at gå ud efter mørkets frembrud, der er ting der nan skræmme dig.. pindsvin, huskatte OSV. du virker til at være en skræmt lille dreng..

Vi bliver ikke enige.. og det er fair nok!

Sov godt, og god kamp 🙏🏼

Op med hovedet.. det er bare en dabat!
Skrevet af arsenalfan3
Og man ka også sagtens blive dømt offside på egen banehalvdel.
Skrevet af Toon Toon!
Ros til Beck for at bevare sagligheden og fagligheden. Det modsatte kan sige om Andersson - håber du var pisse fuld ellers var det der sgu en rimelig mærkelig opførsel.

Beck, med de systemer der er til rådighed for VAR tror jeg ikke det er muligt at VAR trækker linjerne forkert. Det foregår vist ret automatiseret.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Beck
Tak

Og det ved jeg godt, jeg vil bare ikke lige hoved på blokken og sige den er 100% korrekt. Ville bare forklare reglerne om offside.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af FCCo
Enig med Toon. Og tak til Beck for at opdatere mit outdatede dommerkort - det går sq stærkt til tider. Vi havde iøvrigt samme debat hjemme i sofaen i aftes, men junior holder også med Spurs. Beck bliver sandhedsvidne ved morgenbordet ;)
Skrevet af Lewandowski er gud
Anderson87. Ligesom alle trænere og de fleste kommentatorer tager et dommerkursus, så burde du og flere bold brugere gøre det samme. Du udstiller dig selv og gør debatten herinde til en børnehave. Man bør som minimum kende de mest basale regler, såsom offside
MIA SAN MIA
Skrevet af Geddar , moderator
@Anderson87

Hæv niveauet og skriv ordentligt til andre brugere.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Berker
Tak for gode, saglige og faktafyldte indlæg omkring hændelse, Beck! Præcis hvad der har manglet i mange af de indlæg man også har læst i kamptråden.

Sørgeligt at folk ikke er voksne nok til at se indad, og stå ved man har taget fejl, i stedet for fortsat at råbe højt om korruption, fejldom, etc., uden selv at bidrage med et eneste link eller citat fra loven som der støtter deres holdning.
Skrevet af klykke
"Og man ka også sagtens blive dømt offside på egen banehalvdel."


Den var ny..


Flot sagligt indspark Beck! Stor ros herfra..
Skrevet af arsenalfan3
Hvis man er i offside position lige på den anden side af midterlinjen og løber ind på egen banehalvdel for at hente en aflevering(eller presse en modstander fx), så bliver man dømt offside på egen banehalvdel.
Skrevet af FatAsGragas
.
Skrevet af klykke
"Hvis man er i offside position lige på den anden side af midterlinjen og løber ind på egen banehalvdel for at hente en aflevering(eller presse en modstander fx), så bliver man dømt offside på egen banehalvdel."

Så bliver man dømt offside fra udgangspunktet på modstanderens banehalvdel.

Det handler om udgangspositionen.
Skrevet af Lewandowski er gud
Frisparket vil aldrig blive taget på egen halvdel, men det hvor han stod i offside
MIA SAN MIA
Skrevet af LOPPOL
@ Beck

Tak for tålmodigheden - og også gennemgangen og henvisningerne! :)
Skrevet af Gladbach
Også tak til Beck fra mig. Rart med noget fakta. Det var pinligt at høre kommentatorerne Allan Kuhn og Jonas Schwartz i går. De kender heller ikke reglerne og udstillede deres rolle som eksperter.
Skrevet af arsenalfan3
Det gjorde man, ja. Men nu bliver du dømt offside hvor du har indflydelse på spillet, så det ka være på egen banehalvdel
Skrevet af Lewandowski er gud
Skal vi ikke en gang for alle få fjernet det forkerte udsagn som alle tror findes: Der står intet i fodboldloven om at have indflydelse på spillet.
Du kan dømmes offside på 3 grundlag:
1 opnå en fordel af din position
2 indvirke på spillet (læs rør bolden)
3 genere en modstander

Mvh en dommer
MIA SAN MIA
Skrevet af madssoe90
@Anderson87
Rimelig vildt at du kan finde på at skabe dig sådan, og skrive grimt til andre, bare fordi du selv ikke forstår reglerne..?
Kane var offside fordi han er (marginalt) foran bolden da den bliver spillet. Meget simpelt.
Skrevet af Leftie
Imponerende ro i den "debat", Beck!

Håber Anderson87 læser indlæggene igennem i dag og godt selv kan se det.
annonce
0