Snak

Mere indhold efter annoncen
Beck har ret. Man kan sagtens være off-side på en bagudrettet aflevering, det er bare ikke så ofte situationen opstår.
Haha… provokation! Ved ikke hvor i landet du kommer fra?? Sådan snakker vi bare her! Jeg er blid.. lad være med at gå ud efter mørkets frembrud, der er ting der nan skræmme dig.. pindsvin, huskatte OSV. du virker til at være en skræmt lille dreng..

Vi bliver ikke enige.. og det er fair nok!

Sov godt, og god kamp 🙏🏼

Op med hovedet.. det er bare en dabat!
Og man ka også sagtens blive dømt offside på egen banehalvdel.
Ros til Beck for at bevare sagligheden og fagligheden. Det modsatte kan sige om Andersson - håber du var pisse fuld ellers var det der sgu en rimelig mærkelig opførsel.

Beck, med de systemer der er til rådighed for VAR tror jeg ikke det er muligt at VAR trækker linjerne forkert. Det foregår vist ret automatiseret.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Tak

Og det ved jeg godt, jeg vil bare ikke lige hoved på blokken og sige den er 100% korrekt. Ville bare forklare reglerne om offside.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Enig med Toon. Og tak til Beck for at opdatere mit outdatede dommerkort - det går sq stærkt til tider. Vi havde iøvrigt samme debat hjemme i sofaen i aftes, men junior holder også med Spurs. Beck bliver sandhedsvidne ved morgenbordet ;)
Anderson87. Ligesom alle trænere og de fleste kommentatorer tager et dommerkursus, så burde du og flere bold brugere gøre det samme. Du udstiller dig selv og gør debatten herinde til en børnehave. Man bør som minimum kende de mest basale regler, såsom offside
MIA SAN MIA
moderator
@Anderson87

Hæv niveauet og skriv ordentligt til andre brugere.
https://kortlink.dk/sudv
Tak for gode, saglige og faktafyldte indlæg omkring hændelse, Beck! Præcis hvad der har manglet i mange af de indlæg man også har læst i kamptråden.

Sørgeligt at folk ikke er voksne nok til at se indad, og stå ved man har taget fejl, i stedet for fortsat at råbe højt om korruption, fejldom, etc., uden selv at bidrage med et eneste link eller citat fra loven som der støtter deres holdning.
"Og man ka også sagtens blive dømt offside på egen banehalvdel."


Den var ny..


Flot sagligt indspark Beck! Stor ros herfra..
annonce