Snak

Mere indhold efter annoncen

Dolberg: Rørte ikke bolden i de første 20 minutter

Skrevet af bold
ons 23. nov 06:22

Kasper Dolberg medgiver, at hans første 20 minutter imod Tunesien var sløje, og han tror ikke, at han rørte bolden. Han var til gengæld glad for at starte inde.Læs hele nyheden her
Skrevet af Antikeglen
Forkert at starte med ham inde.
Skrevet af JUXTAPOZ
Når spillet ikke flyder, så bringer han ikke nok. Dårlig indsats.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af kampito
Havde nogen forventet andet end en sløj indsats, fra en mand som ingen spilletid for i sin klub Sevilla.
Pinligt for dansk fodbold at vi stiller med en uskarp angriber, uden kampform til en VM kamp..
Hvorfor starter man ikke med en knivskarp og brandvarm Brathwaite eller en Jesper “Jobbe” Lindstrøm som sagtens kan spille helt fremme og er knivskarp..
Forstår slet ikke at Dolberg er udtaget, troede ikke man kunne blive udtaget til landsholdet på tidligere meritter og sit navn, men at der skulle god kampform og gode præstationer til.
Elendigt dårligt landstræner arbejde i mine øjne..
AK1978
Skrevet af Jillionaire
Ja Lindstrøm havde nok været den rette at starte med, men der skulle en stærk angriber ind til at true de tunesiske spillere i luftrummet :) men der er Dolberg absolut ikke denne rette karakter, det havde været bedre med Corner fra start og måske endda en Wind (udelukkende pga. hans fysik, teknik og overblik).

Hjulmand og co. har virkelig sat sig i en forfærdelig situation og har nærmest spillet det ene ben ud af VM - på trods af det "kun" er en uafgjort.
- Med det mener jeg at DK aldrig spiller godt i pressede i situationer hvor de "SKAL" vinde. Hvis vi antager at DK taber til Frankrig (som de nok gør) og Tunesien samtidig slår Australien, så er det slut, DK slår ikke Australien med det spil de viser.

Man kan håbe DK slår Australien og begrænser nederlaget til Frankrig med max 2 mål og Tunesien samtidig taber til Frankrig med større - så vi kan gå videre på mål forskel.
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Detstrafbart
Ja, men Frankrig vil ikke have noget at spille for i sidste runde mod Tunesien, hvis Frankrig slår Danmark på lørdag. Det er mildest talt kritisk - Danmark SKAL få point mod Frankrig.
Skrevet af Taco mix
det havde været bedre med Corner fra start


Hvorfor, når vores spil er langs jorden?

Jeg er med på at han er FCK´er, og at der er en meget klar sammenhæng mellem tilhørsforhold, og hvem folk vil have på banen herinde. (ikke kun fra FCK)

Men Corner har vist sig som en yderst farlig herre, når modstanderne er trætte. Et vigtigt våben for det danske spil.

Vi udnytter på ingen måde Corner´s taktiske potentiale for os, ved at lade ham starte inde. Det har vi prøvet efter det gode indhop mod Frankrig, og det gav slet ikke samme effekt eller muligheder taktisk.

Det er sindsygt ærgeligt, at spillet ikke var flydende igår, som det sjælendt er i en åbningskamp. Dolberg bliver ikke sat i spil, og da Corner kommer ind, virkede det ikke helt efter hensigten. Dolberg var usynlig og Corner virkede alt for tung og klodset.

Men at have startet med Corner (og en skadet Wind) havde altså ikke været løsningen.

Det er nemt at være bagklog bagefter og konstatere at Corner ikke kom ind og scorede, og at Dolberg ikke var tilstede. Men HJulmand gør alt efter bogen her.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af BerlinerDK
Australien kan nu også få points mod Tunesien.
Skrevet af VIF57
Fuldstændig ligegyldigt hvem der var startet i angrebet, da hele holdet var væk.
Skrevet af SotD
Dem der foreslår Lindstrøm i stedet for Dolberg, så I overhovedet kampen i går? Hvis nogen leverede en svagere præstation i går end Dolberg, så var det da netop Lindstrøm. Han var - hvor utroligt det end kan lyde - den svageste af ALLE danske spillere der var i aktion i går.
Silkeborg IF
Skrevet af pendlermilton
Det er som Kampito skriver, vi har 1 angriber der er i form (Lindstrøm er mere kant) og vi stiller med en som ikke spiller og har været skadet, i det hele taget, så sukkede vi vist alle efter hold udtagelsen, da vi så at 50% var skadet og 25% sad på bænken. Vi kan ikke rigtigt forvente andet, og det at Delaney bliver skadet, jamen hallo, han har slet ikke spillet og så forventes det at han spiller 90 min, selvfølgelig ville han trække en muskelskade eller lignende.
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Skrevet af HelleDusseDa
Dolberg er en skuffelse ikke fordi at han ikke lykkedes, mere fordi at han ikke knoklede nok...Situationen før han skal skiftes ud har han chancen for at køre noget pres på modspillerne se om han kan erobre en bold, men han står stille...Det er desværre ikke kun ansigtsmimik hvor den gode Dolberg virker lidt lad. Han burde nok snart lytte til sine kritikere, fordi han er ikke en dårlig spiller, men han kan stå i en situation hvor han med rette kan spørge sig selv om han ville det nok.
Skrevet af BoroDane
Ingen angriber havde spillet godt i den første del af kampen. Dolberg var bestemt ikke god, det var ingen, men han tog stadig bolden flot til sig i mange af de situationer han modtog bolden i. Men han var meget alene, og blev på ingen måde sat op.

Men han havde 100% scoret på den chance Cornelius på skammeligste vis misbrugte. Det er vel den eneste grund til at Cornelius skulle have startet inde i stedet for Dolberg.

Helt generelt skal Corner sgu ikke starte inde. Han vel i lige så ringe form som Dolberg og så er han en markant ringere fodboldspiller. Han har bestemt sine forcer, men han skal ikke starte. Han skulle være blevet i Tyrkiet indtil januar eller næste sommer.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Znake
Synes egentligt det er svært at klandre Dolberg, vi formåede jo slet ikke at flytte spillet frem på banen nærmest før han blev skiftet ud, så hvad skal manden gøre.
Skrevet af Slettet(271224221012)
Helt tydeligt, hvorfor han er bænkevarmer i sin klub.
Skrevet af ozzie_dk
Nej men Cornelius ligner en mand som har lyst til at spille fodbold og kæmpe lidt for landsholdet. Hvorimod Dolberg som hans træner så fint sagde det i Sevilla ligner en der ikke gider spille fodbold og måske skulle prøve lykken i tennis istedet
Skrevet af Desrouleaux
"- De havde et par lækre spillere,"

- Vi deler åbenbart ikke smag i mænd, men hvis han var så optaget af at savle over de skæggede, behårede fyre, så forstår man da bedre han manglede lidt skarphed.

Når den dårlige joke så er ude af verden, så synes jeg heller ikke Dolberg kan gøres til syndebuk. Vi formår jo slet ikke at få gang i vores spil eller, at sætte os på kampen i det hele taget. Hvis ikke niveauet bliver oppet gevaldigt, så går vi ikke videre, men så fortjener vi det jo simpelthen heller ikke.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Like This
. Dem der foreslår Lindstrøm i stedet for Dolberg, så I overhovedet kampen i går? Hvis nogen leverede en svagere præstation i går end Dolberg, så var det da netop Lindstrøm. Han var - hvor utroligt det end kan lyde - den svageste af ALLE danske spillere der var i aktion i går.

Du er da helt på månen. Efter Lindstrøm kom på banen var der 2 opstil i højre side - resten foregik i venstre.
Han har en dårlig aktion og en hvor han vel nærmest skaber DKs næst største chancen i kampen.
Han kommer ind i en kamp hvor ingen kan sætte 2 afleveringer sammen og derfor brænder han jo netop ikke banen af.
Skrevet af SotD
Du er da helt på månen. Efter Lindstrøm kom på banen var der 2 opstil i højre side - resten foregik i venstre.
Han har en dårlig aktion og en hvor han vel nærmest skaber DKs næst største chancen i kampen.
Han kommer ind i en kamp hvor ingen kan sætte 2 afleveringer sammen og derfor brænder han jo netop ikke banen af.

Han var totalt usynlig, og forsøgte ikke at komme i farlige situationer, og de gange hvor spillet foregik i midten fik han placeret sig uspilbar. Nogle få gange modtog han bolden og gjorde absolut intet positiv ved den.

Det eneste positive der er at tage med fra Lindstrøms indhop er det her underlige spark på mål, som keeperen fumler rundt med. Kampen dør total i Lindstrøms side efter ASO går ud - og han havde ikke engang spillet godt.

Det var i det hele taget, helt åbenlyst ikke en Lindstrøm kamp, hvor der slet ikke var nogle rum at få bolden i fart i. Han passer langt bedre til Frankrig-kampen, og forhåbentlig senere i turneringen hvis vi kommer så langt. Australien og Tunesien står så dybt at hans kompetencer slet ikke kommer til sin ret. Han er en ganske middelmådig offensiv spiller, hvis han selv skal åbne forsvaret. Her er ASO og Damsgaard milevidt foran. Tilgengæld er han LANGT bedre end Damsgaard til at løbe retvendt mod forsvar - eller bag kæderne. Men det kræver jo at den plads eksisterer i forvejen - for han kan ikke selv skabe den.
Silkeborg IF
Skrevet af Kongen-vender-tilbage
Dolleren var sgu bedre involveret i anden del af første halvleg end Lindstrøm var efter hans indhop
Skrevet af FCKNørrebro
Det er spillernes stille oprør at de ikke kommer videre fra gruppespillet
annonce
0