Snak

Mere indhold efter annoncen

Dolberg og Delaney startede i endnu en Sevilla-nedtur

Skrevet af bold
lør 1. okt 18:23

Kasper Dolberg og Thomas Delaney startede begge på banen, da Sevilla lørdag aften tabte med 0-2 til Atletico Madrid i den spanske La Liga.Læs hele nyheden her
Skrevet af Voyeur
Godt nok frustrerende at se Sevilla spille for tiden - ingen nerve, ingen selvtillid - Dolberg er desværre det stærkeste symbol på holdets impotens - han har en sær evne til at lade al spil gå forbi sig - svært at se hvorfor træneren fremover skal satse på ham som starter eller i det hele taget - desværre.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Du så en anden kamp end mig - Dolberg klart Sevillas bedste mand i dag, ikke at det siger så meget desværre…
Skrevet af Taco mix
svært at se hvorfor træneren fremover skal satse på ham som starter eller i det hele taget - desværre.


Problemer var der før Dolberg, og problemerne er der efter Dolberg, hvis du tager ham væk fra holdet.

Kvaliteten er simpelthen for ringe. Tænk at de har været i 2. Seedningslag i CL. De er direkte på vej ned mod afgrunden.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Voyeur
Jeg kan godt lide Dolberg, hans flydende bevægelser, touchet osv., men han forsvinder fuldstændigt - da En-Nesyri kom på banen var det ham de søgte, ikke Dolberg.
Skrevet af RaZZ87
Hvad skal Dolberg gøre? I første halvleg danser han igennem Atletico-forsvaret et par gange, men der er ingen med til at hjælpe ham, og i anden halvleg får han INTET at arbejde med. Muligt, at han selv kan tilbyde sig bedre i nogle situationer, men der er jo nul, der fungerer på det hold, når de kommer op på den sidste tredjedel.
Skrevet af bruger 131623
Nu skal han jo lige igang
Skrevet af Socialistens
Godt nok frustrerende at se Sevilla spille for tiden - ingen nerve, ingen selvtillid - Dolberg er desværre det stærkeste symbol på holdets impotens - han har en sær evne til at lade al spil gå forbi sig - svært at se hvorfor træneren fremover skal satse på ham som starter eller i det hele taget - desværre.


Nu kunne jeg desværre ikke se kampen, men har set highlights og der har han flere gode aktioner.
Er du sikker på at du faktisk synes om Dolberg, noget tyder på at der er noget andet på spil her ... at de søgte Nesyri da han kom ind, har nok lidt at gøre med at Dolberg røg den anden vej ...
Skrevet af Voyeur
Røg den anden vej? - hvad snakker du om? Dolberg spillede hele kampen!

Hey, jeg er vild med ham - når han har bolden vel at mærke, det sker bare ikke særlig tit, i 2.h. stort set ikke -

Fuck mand, det er højt niveau det her - måske du skulle se nogle fodboldkampe og så udtale dig om dem.
Skrevet af Voyeur
Okay, tror jeg forstår - I (også ham der mente Dolberg var Sevillas bedste) læser mine to ´desværre´ som ironiske - det er de ikke, jeg opfatter Dolberg som Danmarks potentielt bedste 9´er - og han virker også tryg på landsholdet - man kan bare DESVÆRRE ikke spille på det hold hver weekend.
Skrevet af Socialistens
Røg den anden vej? - hvad snakker du om? Dolberg spillede hele kampen!


Det viste flashscore vist ikke tidligere.

Uha, jeg har set en meget stor del af Dolbergs karriere, kender ham ekstremt indgående :).
Dit indlæg stikker jo bare ud, i forhold til de andre her ... det studsede jeg over, men måske er du helt objektiv.
Skrevet af Voyeur
Tak for svar, cool.

Vil gerne uddybe: man (jeg) sidder som seer med en fornemmelse af at Dolberg ikke altid er helt i sync med sine medspillere og kampens temperament - det gjaldt også i Nice og, som jeg husker det, også den sidste tid i Ajax.

Mon han tænker for meget mens han løber rundt derinde? Den tanke kan jeg godt få. En stor skefuld Suarez-fandenivoldskhed til den mand, det ville gøre godt, tænker jeg. Med andre ord: som jeg læser Dolbergs udfordringer er de mest af alt af mental karakter - men okay, jeg kender ikke manden, jeg kan tage fejl.
Skrevet af haraltidret
Sevilla bliver nødt til at fyre Lopetegui for at få vendt den langvarige negative spiral de er inde i. Det kan i sidste ende også blive godt for Dolberg og Delaney, da Sevilla for nuværende slet ikke hænger sammen hverken spillemæssigt eller resultatmæssigt. Og under sådanne omstændigheder er det svært at præstere godt som spiller.
Skrevet af grumblesnake
Før vi overanalyserer Dolberg i Sevilla skal vi lige have med at det er hans første start og hans relationer på holdet er meget begrænsende.
Som Lopetegui sagde, kunne han godt have tænkt sig at have haft ham i landsholdspausen, så han netop kunne bygge de ting på.

Folk har det virkeligt med at drage meget store konklusioner på et meget lille grundlag.

Hvis holdet vitterligt helt har tabt troen på at de kan få det til at fungere Lopetegui, så skal de måske overveje en fyring. Men jeg tror mere at det handler om at deres midterforsvar ikke er blevet ordentligt erstattet.

Jeg tvivler også på at det ville være en fordel for Dolberg, da Lopetegui tydeligvis har en stor tiltro til ham og man aldrig med sikkerhed kan vide hvad den næste træner vil tænke.
annonce
0