Snak

Mere indhold efter annoncen

Dolberg strålede forgæves i Nice-remis

Skrevet af bold
fre 21. feb 2020

Kasper Dolberg var både i målscorerens og oplæggerens rolle, da Nice spillede 2-2 på hjemmebane mod Brest i Ligue 1. Læs hele nyheden her
Skrevet af Pindhunden
Hvor ville det dog være fedt, hvis Dolberg blev en stabil målscorer, som altid ville være førstevalg for landsholdet. Fint mål i dag!
Skrevet af UdgaardsLoke
Svært at se, om Ounas stjal Dolbergs mål ved 1-0 - men lækker kasse af Dolberg til 2-0.

For highlights: https://highlightsfootball.net/video/nice-vs-brest-highlights/
Skrevet af katapulten
Hvorfor var det forgæves, nu hvor kampen endte uafgjort?
Skrevet af Gshock
Husk på at han kun er 22 år. I den alder er det OK og være lidt ustabil. Jeg tror sagtens han kan blive en god stabil angriber inden for de næste 2-4 år.

FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Malresi
Det er vel hovedsagligt pga skaderne at han ikke har været stabil?

Det ligner at Ounas napper et mål fra ham - ligner en stolpe ind... men kan vel ikke klandre manden i at være helt sikker på at bolden går ind. Ved det andet mål spiller Ounas den lige en tand for sent, og scoringen skyldes tvivlsomt målmandsspil.

Men fint at han er kommet igang i det franske (9 mål i ligaen er helt klart godkendt)
Skrevet af langetå
Ounas gav Dolberg en assist. Ellers havde det været stolpe ud
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Skrevet af Slettet(161027222501)
22 år. Ny klub (som immervæk ikke spiller prangende hver gang) .. 9 mål i 21 kampe - det er en stramning
at kalde det ustabilt
Byen Hold - Ægte København
Skrevet af Joe87
Ja dejligt med 9 mål og vi skal hellere ikke glemme de 3 assists også. De tæller også med. Synes bør være klart førstvalg sammen med Cornelius og Braithwaith når jeg ikke ser bedre og stabile kandidater ud over dem
Skrevet af Sholle
Er det bare mig.... Eller ser målmanden ekstrem skidt ud ved 2-0 målen? Dolberg skyder fra kanten af feltet, hverken specielt hårdt el velplaceret og nærmest indenfor målmandens rækkevidde. Han reagerer nærmest ikke, selvom han kan se den hele vejen. Var jeg paranoid, ville jeg tro det var aftalt spil.

Derudover, ærgerligt Nice ikke har bedre spillere. Dolberg er klart et niveau over samtlige offensive medspillere. Han laver et hav af dybdeløb, men får den sjældent og når han så endelig får den, ligger afleveringen skidt som ved målet. Det jo nærmest pinligt at se på. Håber sgu han skifter til en bedre klub el Nice i sommerpausen får købt noget mere kvalitet.
Skrevet af K9Cox
Flot lagt af i første omgang, hvorefter han får en dårlig aflevering på et ellers godt løb. Den får han så under kontrol og får placeret bold i modsatte side af hans løb, hvilket gør at han fanger målmanden på det forkerte ben. Igen høj klasse af, Dolberg.
Skrevet af Socialistens
Flot lagt af i første omgang, hvorefter han får en dårlig aflevering på et ellers godt løb. Den får han så under kontrol og får placeret bold i modsatte side af hans løb, hvilket gør at han fanger målmanden på det forkerte ben. Igen høj klasse af, Dolberg.


Sådan så jeg det også :).
Skrevet af Funkbass
Fedt at se highlights. Totalt flabet afslutning af Dolberg. Skyder i det hjørne forsvarsspilleren skal dække. Også sublim førsteberøring i opspillet. Stærkt.
Skrevet af JJILA47
Godt Dolberg. Med ham i front og Cornelius på højrekanten kan vi måske endelig få placeret Yussuf på den bænk, hvor han hører hjemme ...
Skrevet af haraltidret
Fedt at Dolberg bliver ved med at lave mål. Jeg kan ikke helt huske om det er ni eller ti mål han har lavet i denne sæson. Men uanset hvad så gør Dolberg det ihverfald godt i NIce.
Skrevet af Derfor
Egentlig utroligt Doller får scoret så meget, for han har da ikke medspiller der forstår at udnytte alle de gode løb han laver.... Doller får nærmest intet at arbejde med, og de gange han gør, enten score han eller er oplægger.... Kom han på et hold der havde bedre spillere, der forstod at bruge Dollers løb, vil han blive en mål tyr.... han har et utroligt højt teknisk niveau....
Sammenligner man ham lidt med Haaland... Så er Haaland meget stærkere fysik,mere ærgerrig men har slet ikke Doller´s tekniske niveau... Afslutnings mæssig er de begge fantastiske....
Skrevet af Bek
@derfor
Er du glad for dit kælenavn til ham? Synes nu godt du kunne have brugt det en eller to gange mere..

Men ja. Rigtigt dejligt med de highlights. Håber at DOLLER kan blive ved på den måde.
Kan du ha` det rigtig godt
Skrevet af Derfor
Nu er det ikke mit kælenavn til ham... Det er meget alm. brugt :-)
Skrevet af Stagger Lee
Dolberg er en torjæger Til Bayern med ham.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
annonce
0