Snak

Mere indhold efter annoncen
Til alle "slut prut" typerne, og alle citeringer af fodboldloven.

Jeg forstår egentlig godt, man ikke ønsker at drøfte den pinlige favorisering mere, men: Hvorfor bliver FCK så ikke straffet for deres mange, mange, mange overtrædelser i går? Til gengæld for OB et andet gult kort I en situation de fleste af os slet ikke så. Det er jo en farce.

Hvorfor bliver reglerne gradbøjet til meget tydeligt, for alle andre end dem med sympati for fusionsholdet, til FCKs fordel?

Man kan kaste nok så mange beskyldninger efter mig som man ønsker. For mig bliver ligaen ganske uinteressant, når der så tydeligt snydes og favoriseres
Jeg ved jeg ikke er alene med overstående mening, men DBU og alle omkring er ligeglade. Det handler om KBH og deres plastikfans i resten af landet. Alle andre er statister i det spil.

Et neutralt DBU havde indledt en grundig undersøgelse. Men alle der har fulgt med i dansk fodbold et stykke tid, ved godt det ikke sker. Man griner bare af sådanne holdninger. Imens eroderes tiltroen til den farce af en organisation alle steder vest for Valby Bakke.

Udenlandske dommere er ikke en dårlig idé, hvis vi kan skærme dem for indflydelse og den åbenlyse korruption der foregår.

Just my 2 cents.
Liga: Han løfter armen da bolden rammer... ændrer boldens retning - en vej den ikke var ændret hvis armen fortsat havde ligget fladet på jorden. Den naturlige position havde jo netop været fladt på jorden.
Arsenal FC København
Ubevidst hånd burde ALDRIG give rødt.

Man kan diskutere om der var noget bevidst i det igår, men reglen bør være, at hvis man ubevidst rammer bolden med hånden på ulovlig vis, så kan det aldrig give mere end gult. Uanset om hånden er i bevægelse.
Vurdering bør sku ikke gå på om der er bevægelse, men om det er bevidst.
Brøndby og Milan..
"Ubevidst"... Du må se den igen.
Arsenal FC København
"åbenlyse korruption". Aha. Ja - lad os få nogle italienske dommere ;)
Arsenal FC København
I min optik, kan det ikke live værre. Så ja.

Men jeg har forståelse for, at man ikke ønsker en ændring, hvis et hold bliver båret fremad af et samlet DBU.
Iøvrigt. står der i reglerne at armene skal være limet ind til kroppen, eller står der de skal være i naturlig position?

Hvad er naturlig position? Hvis man hopper op, er det så stadig ind langs siden? Glider man som igår, er det så ind langs siden? Nej gu faen er det ej. En naturlig position kan godt være over hovedet..
Man bør snart stoppe med at give alle de straffespark for "unaturlig position for armene".
Brøndby og Milan..
Tror de flest herinde selv de flest FCK fans ville have haft det fint med det ikke har givet rødt i den situation. Nu kan man sige at at OB ikke lige frem har haft dommertekke i den situation. At de så kan få smidt en mand mere ud senere i kampen for en helt reel skuldre mod skuldre gør at jeg mister lidt for Krogh i forhold til at måle temperaturen af kampen. VAR kan selvfølgelig ikke redde ham da der kun er tale om et gult kort.
Hvorfor spørger de ikke dommeren om dommen for hands på Frøkjær i starten af kampen? Altså der hvor den rammer ham i maven og hvor OB fratages en chance til Sabbi halvanden meter fra mål. Eller hvad med det andet røde kort, der gives for en simpel skuldertackling på Daramy, som vel dårligt bør give frispark? Eller de mange situationer hvor én ting er tilladt for FCK, mens OB ikke kan tillade sig det samme? Fx da Sabbi får et gult kort for at komme for sent i en tackling på en forsvarsspiller hvorefter der går to minutter, og så laver en FCK´er samme trick - uden det koster en advarsel.

Var det for øvrigt ikke samme dommer der gav FCN verdens tyndeste røde kort for to uger siden?
Men hvis det var imod FCK, ville hele landet være brændt ned, dommeren ville erkende sin fejl, tage det røde kort tilbage og omkamp.


Du mener ligesom i onsdags mod Vejle?
Hvis du endelig skal udtale dig, kan du så ikke i det mindste gøre det begavet?

Det er helt vildt at man kan forsvare den/de dommere.


Dommen er jo korrekt? Du argumenterer for at man, fordi det er FCK der har fordel af at man følger reglerne, bør ignorere reglerne og lade spillerne slippe for straf.

Det samme sker næsten HVER uge hvor den rammer forsætlig og uforsætlig ved et indlæg, og der er der ofte ikke engang kort SELVOM det er en oplagt chance….


Vil du ikke lige udpege et par lignende situationer?

Om FCK har dommertække kan ingen sige noget imod til, men det er VILDT hvor meget de får pt, især når ligende eller identiske situationer ikke bliver straffet med hverken frispark/straffe og kort….

Jeg har det mindst 5 tilfælde de sidste par runder, det er helt latterligt hvordan de dømmer i øst og vest…… 🤮.


Igen, vi skal ikke engang en uge tilbage for at finde et eksempel på at FCK netop ikke får noget.
Og jeg ser frem til at høre om dine identiske situationer.

DBU burde indrømme det er en fejl og at der bliver dømt MEGET forskelligt fra kamp til kamp SELVOM det er samme regelbog.


Det er ikke en fejl, dumdum. Har du ikke læst artiklen eller har du bare svært ved at fatte hvad der står? Det er netop begrundet.

Og til sidst, at dommeren lige skal lægge 3-4min oveni er vare dybt usympatisk, det var næsten som om de lige skulle se om de kunne lave 8-0 rekorden 🥴


Fordi der ikke findes en regel om at skal droppe tillægstid hvis det ene hold fører stort. Har du overhoved noget som helst begreb om reglerne??
annonce