Snak

Mere indhold efter annoncen
"Men hvis det var imod FCK, ville hele landet være brændt ned, dommeren ville erkende sin fejl, tage det røde kort tilbage og omkamp."

Nej. Men der ville garanteret være sure fans, ligesom der igår var sure OB fans, så altså det samme.

"Det er helt vildt at man kan forsvare den/de dommere.
Det samme sker næsten HVER uge hvor den rammer forsætlig og uforsætlig ved et indlæg, og der er der ofte ikke engang kort SELVOM det er en oplagt chance…."

Selvfølgelig kan man forsvare dommere, der dømmer efter reglerne. Nu har vi tilmed fået VAR, som gerne skulle hjælpe dem. Er det altid problemfrit og bliver der fortsat lavet fejl. JA, som i en hver anden sport, er der engang imellem fejl. Det var dog ikke tilfældet med straffet og det røde kort igår.

"Om FCK har dommertække kan ingen sige noget imod til, men det er VILDT hvor meget de får pt, især når ligende eller identiske situationer ikke bliver straffet med hverken frispark/straffe og kort…."

FCK får ikke mere eller mindre, end alle andre, det er og bliver en skrøne.

"DBU burde indrømme det er en fejl og at der bliver dømt MEGET forskelligt fra kamp til kamp SELVOM det er samme regelbog."

Der bliver dømt ud fra de samme præmisser i hver kamp, men som nævnt tidligere bliver der selvfølgelig også engang imellem lavet fejl.

Når ens hold taber, leder man jo altid med lys og lygte efter hvorfor. Nogle gange har man fået lidt alkohol at drikke, og når man er særligt følsom omkring det, så retter man skytset på alle mulige omkringstående faktorer eks. dommeren. Det er meget normalt. De fleste af os vågner så op mandag eller tirsdag og ved godt det ikke var helt så slemt, som man stod og råbte og skreg op om, om søndagen.
Det er jo hårdt for en så ung spiller, hvad gør DBU hjælper de ham videre , for en spiller der falder på grund af dårlige baneforhold , er han skyldig. For som jeg har forstået er parken slet ikke tilfreds med græstæppet ,nå det glemmer man bare, og Krogh er jo helt væk.
Jeg syntes vi i alt dette her, skal prøve at skille tingene ad.

I stedet for at angribe FCK´s fans, som jo hverken kan gøre fra eller til, ift. hvad der bliver dømt.

Problemet er, at der er en gigantisk forskel fra kamp til kamp på, hvad der bliver dømt af ting der "kunne dømmes efter regelbogen".

Jeg syntes vi skal stå sammen og pege den vej i stedet for. For det ER ekstremt frustrerende, når man som fan af et hold, bliver "snydt" for disse "de kan dømmes", men ikke bliver det, for så at se et modstanderhold få præcis det samme ugen efter, og hvis man brokker sig, "tuder" man.

Det eneste vi fans vil have, er regler der er ens for alle.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Til alle "slut prut" typerne, og alle citeringer af fodboldloven.

Jeg forstår egentlig godt, man ikke ønsker at drøfte den pinlige favorisering mere, men: Hvorfor bliver FCK så ikke straffet for deres mange, mange, mange overtrædelser i går? Til gengæld for OB et andet gult kort I en situation de fleste af os slet ikke så. Det er jo en farce.

Hvorfor bliver reglerne gradbøjet til meget tydeligt, for alle andre end dem med sympati for fusionsholdet, til FCKs fordel?

Man kan kaste nok så mange beskyldninger efter mig som man ønsker. For mig bliver ligaen ganske uinteressant, når der så tydeligt snydes og favoriseres
Jeg ved jeg ikke er alene med overstående mening, men DBU og alle omkring er ligeglade. Det handler om KBH og deres plastikfans i resten af landet. Alle andre er statister i det spil.

Et neutralt DBU havde indledt en grundig undersøgelse. Men alle der har fulgt med i dansk fodbold et stykke tid, ved godt det ikke sker. Man griner bare af sådanne holdninger. Imens eroderes tiltroen til den farce af en organisation alle steder vest for Valby Bakke.

Udenlandske dommere er ikke en dårlig idé, hvis vi kan skærme dem for indflydelse og den åbenlyse korruption der foregår.

Just my 2 cents.


FCK er en overbygning, ikke en fusion.
En fusion ville være hvis to lokale klubber i eksempelvis Brøndby slog sig sammen og holdt op med at eksisterer som selvstændige klubber....tilbage i 1964.

Derudover ikke en fnger at sætte på dit indlæg. Det virkede 100% sundt, velovervejet og afbalanceret. :-D
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Dommer Krogh: prøv du at have armen i "naturlig position" når du glider...:-) Udover det synes jeg ikke, det er oplagt målchance. Islændingen er i kanten af feltet, og der er en anden OB´er på vej ind i feltet. Han kunne efter min mening godt nå at afværge situationen.
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Hvis man mener at han løfter armen, så er man vist fck fan. Manden ANER ikke hvor hverken bold eller modstander er, så hvorfor skulle han løfte armen??? Hans overkrop løftes men hånden ligger ned mod græsset!
Rødt kort? NEJ
Jeg er hvid indtil jeg dør...
Idet fodboldloven §12 ikke er til meget hjælp om den her situation, så læste jeg den internationale fortolkning af §12 (står til sidst i fodboldloven). Der står følgende om hands:

“Det er ikke tilladt at spille bolden med hånd eller arm, hvis det sker forsætligt, eller som følge af, at spilleren har forsøgt at gøre sig unaturligt høj eller bred. En reflekshandling er i fodboldlovens forstand forsætlig.
I sin vurdering af, om en hands er strafbar eller ej, skal dommeren bl.a. overveje følgende kriterier:
• Er hånden i en naturlig/unaturlig position i forhold til spillerens bevægelse?
• Er hånden/armen over skulderhøjde ?
• Bevæger bolden sig mod hånden – eller hånden mod bolden? • Hvor langt har bolden bevæget sig, før kontakten opstår?
• Kan spillere undgå kontakten – eller forsøger han på det?
• Gør spilleren sig højere eller bredere?

Ved vurderingen af, om en angriber skal straffes for en uforsætlig hands, som umiddelbart derefter fører til en scoringsmulighed eller scoring for spilleren selv, er det helt centrale ord ’umiddelbart’. Det betyder, at dommeren skal tage hensyn til afstanden til målet, tidsfaktoren, antallet af efterfølgende boldberøringer o.l.

Der skal normalt ikke tildeles en advarsel for at spille bolden med hånden, medmindre spilleren • bremser eller griber ind i et lovende angreb
• forsøger at score med hånden
• udviser usportslig opførsel (f.eks. ved at begå et taktisk frispark)”

Efter at have læst dette mener jeg, at det er endnu mere hen i vejret med det røde kort.
Det er som om, at dommere inklusive VAR-dommere har mistet evnen til at tænke selv. Tilfældigheder forstørres unaturligt op og tillægges forsæt, og man glemmer at se tingene i kontekst og med en smule sund fornuft. Resultatet er disse ekstreme kendelser som de fleste, hvad enten de mener det er efter fodboldloven eller ej, er enige om er helt horrible og uretfærdige.
Det er virkelig synd for fodbolden.
Tak for rettelsen - men det er vel ikke interessant. Vil du godtage Business Venture, der maskererer som en fodboldklub?

Foruden det er hån jo en fin mekanisme - nu hvor argumenterne ikke er super stærke.

Du er i din gode ret til at føle at indlægget er helt væk. Jeg har fulgt dansk fodbold i tre årtier. Fra starten af den der overbygning, er det en åben hemmelighed at FCK og andre i det geografiske område bliver favoriseret. Jeg tror der en dag bliver et kollaps ala Juventus. Du tror jeg er helt væk.

Vi må se.
Du tror jeg er helt væk.


Enig, helt væk men stærkt underholdene.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce