Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er der også andre FCK´ers tilgang, når der bliver påpeget helt åbenlys favorisering.

Det er sjovt, underholdende, osv.

Andre fans og neutrale slukker. Det er uinteressant, og DBU synker længere ned i korruptionens mørke.

Ikke sjovt, medmindre man nyder en fordel af det på den meget, meget korte bane.
Etrajan
Selvfølgelig er du helt væk, når du skriver sådan noget.
Selv antivax´ere har en bedre sag end dig, og de har allerede en dårlig sag.
Jeg synes jer sølvpapirshatte tosser, må sætte jer sammen, lave en forening, og så undersøge på tingene ud fra en videnskabelig praksis, ikke synsninger i et væk.
Jeg bryder mig ikke synderligt om VAR, da jeg synes VAR tager noget af det spontane væk. Men jeg håbede at VAR ville tage de værste konspirationsteoretikere væk... det var så ikke tilfældet.
Det er fint nok at degraderer den til dette, såfremt der er behov.

Man ved godt hvad man er oppe imod i Parken, og man har altid vist det. VAR har nu bare givet dommeren en mulighed for at straffe modstandere af FCK endnu hårdere.

Jeg har ummiddelart ikke kommentarer til alt det mudder der ellers kastes, udover det er ufatteligt nemt at gå efter manden og ikke bolden. En forseelse der i øvrigt, begået af FCK, ikke takseres til et frispark.

Hvorom alting er, håber jeg, at man kan tage det seriøst at det er en åben hemmelighed at hold favoriseres. På den måde kan man skabe et mere fair game holdende imellem. Det må være i alles interesse?

Jeg mener man skal sidde med meget subjektive briller for ikke at se at kampen i går er dømt helt væk. Du kan jo se, at selv inkaneret FCK fans i denne tråd ser det samme. Er de så også bare konspirationsteoretikere?
Er hånden i en naturlig/unaturlig position i forhold til spillerens bevægelse?

Morten Krogh: Idet han glider, er hans arm i en unaturlig position.

Det ville være godt for dansk fodbold, hvis dommerstanden ville slå hjernen til, og genoverveje deres rigide tolkning af naturlig/unaturlig placering af armene. Skal spilleren holde armene ind til siden, og tage fra med hovedet?
"Man ved godt hvad man er oppe imod i Parken, og man har altid vist det. VAR har nu bare givet dommeren en mulighed for at straffe modstandere af FCK endnu hårdere."

Ikke MAN, DIG og et lille segment, der tror på den slags.

"Hvorom alting er, håber jeg, at man kan tage det seriøst at det er en åben hemmelighed at hold favoriseres. På den måde kan man skabe et mere fair game holdende imellem. Det må være i alles interesse?"

Hvorfor, når det er et problem DU har og et lille segment, der ser spøgelser?

"Jeg mener man skal sidde med meget subjektive briller for ikke at se at kampen i går er dømt helt væk"

Nu har du dommerens begrundelser her. Selv du kan vel også læse dig frem til, at langt de fleste har en forståelse for, at det er reglerne der er sådan.
Så kan du være sur på fodboldreglerne, fred være med det, men de er der jo netop for, at reglerne er ens for alle.
Ens for alle?

Jeg refererer til mit første indlæg. FCK slipper konsekvent for straf i deres forseelser.

Der er intet der er ens i behandlingen ift. fodboldloven.

Men som altid, er det som at råbe under vand at skabe opmærksomhed omkring FC DBU.

Nyd det velkøbte mesterskab. Fortsat god dag.
Man of match ikke blandt målscorerne. Klovnen med fløjten var igen FCK’s bedste. Vildt hvis fck-ledelse, spillere, fans synes det er fedt med denne dommerhjælp. Det fjerner jo spændingen om mesterskabet
FC DBU


Frækt skrevet......keep being you - håber der er mange flere tudeinlæg gemt i dig.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Det er åbenbart ikke naturligt at tage fra med armene når man falder i København. Unaturlig bevægelse med armen min bare. Det er idioti af værste skuffe og ødelæggende for sporten med sådan en røv til dommer.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Man of match ikke blandt målscorerne. Klovnen med fløjten var igen FCK’s bedste. Vildt hvis fck-ledelse, spillere, fans synes det er fedt med denne dommerhjælp. Det fjerner jo spændingen om mesterskabet

Det er sgu´ da fair nok, at DBU ikke vil have FCN til at vinde mesterskabet. Se bare hvor håbløse de var, sidst de var i ChL.
Fast inventar på Sektion 12. Loyal støtte af Spurs siden 1981.
annonce