Snak

Mere indhold efter annoncen
Om det er budget eller dommeren, så er den jo 100 % god nok hvergang, FCK gennemprygler et hold og der skal snakkes, om den bette fejl dommeren lavede til FCKs fordel, ikke modstanderens dommer tække på nogen måde,.. Mister FCK point, ja så skal der skrives, lange stile om FCKs budget og hvor pinligt det er de ikke bliver mestre hvert år.

Vi burde ignorere sådanne idiotiske handlinger fra børnehaven her på bold dk, men på den anden side er det skam meget sjovt at hvorledes tumperne lave hjernegymnastik for at kunne komme med deres stupide sviner..

For det er sgu sjovt, på grænsen til grineren, at vi har folk der sidder og skriver tidspunkter ned for hvert et frispark som de mener FCK skulle have givet kort.. Altså en person der enten sidder og skriver ned under kampen, eller ser kampen igen, ene og alene for at kunne skrive en pointe om FCK får dommer tække og dermed skrive at deres fans er nogle pruttehovder.

FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Stop jer selv. Det er fodboldloven.

Boile blev udvist i Parken for næsten det samme.
Jeg tror du kan være helt rolig over, at fodold-danmark nok skal forsyne dig med "tudeindlæg".

Det er skandaløst det der foregår. Og nyder du dette, så har du good times coming. Men så igen. Jeg støtter en klub der hverken har hjerte eller pengepung til at deltage så æresløst som i gør det.

You do you. Jeg agiterer for fodbold uden hjælp fra DBU til at opnå hvad end KPI jeres ledelse har sat op.
Cavendish

Du og alle I andre burde sætte jer ind i tolkningen. Han glider ja, og er dermed i en unaturlig position. Det er jo for hulen ikke naturligt at en spiller ligger i feltet med armen strakt ud foran sig, og ovenikøbet løfter den så boldens bane stoppes af armen. Det er ikke en "hændelig" / naturlig position. Der er ingen hensigt i det, men det behøver der heller ikke være for et straffespark for hands, og den oplagte chance der fratages FCK = rødt kort. Det er ærgerligt for OB spilleren, men der er intet fordækt i dommen.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Nu skal de fleste herinde jo nok være undskyldte da de sikkert ikke er klar over det.
Men jeg ved for et faktum, at en af dommerne i denne kamp, og mange andre FCK kampe iøvrigt, er BIF fan. Jeg vil selvfølgelig ikke umiddelbart sige hvem det er, men jeg har selvsagt et ekstra øje på denne person og der har aldrig nogensinde været problemer med denne person. Hverken for eller imod FCK.

Dette kan jo godt undre at man sætter sådan en dommer på en FCK kamp, når man åbenbart har betalt DBU, ikke sandt?
Nu har undersøgelser tidligere afdækket den her FCK-favorisering hos dommerne.
Jeg så tidligere kampene mellem OB og FCK, men jeg er holdt op for længe siden. Igen og igen har jeg overværet kampe, hvor FCK har fået tildelt det ene tynde straffe efter det andet efter en ligeværdig kamp. To x gik jeg tilfældigt forbi skærmen i går, og begge gange blev et frispark begået mod en OB, der ikke blev dømt, og som selv kommentatorerne fandt anledning til kort at bemærke sig!
Foldbold skal være sjovt og spændende på spillets præmisser. Det mister spændingen, når FCK ustandselig favoriseres på kendelserne, og tilsyneladende har ret til et særligt adfærdskodeks over for dommerne, inkluderende verbale overfald og voldsomme attituder som ingen andre.
Det er uskønt at overvære, og bliver en sørgelig omgang leflen for ét hold, hvor resultatet nærmest er givet på forhånd.
Jeg ser derfor nærmest aldrig deres kampe, og slet ikke med lyd. Det er uudholdeligt at sidde og høre på den idiot med hans gutterale råben og studenten, der uafladeligt overøser os med sin uendelige betagelse og overdådige ros af FCK-holdet, samt detaljerede viden om hver enkel spiller på FCK-holdet. Er øjnene ikke lige på kampen, kan man komme i tvivl om, hvem FCK spiller imod, og om det hold overhovedet er stillet til start, for de omtales stort set ikke.
#schmede
Det er sørme ikke en skrøne, at FCK favoriseres af dommerne i Superligaen. Du har en pænt tilpasset omstændighederne kort hukommelse.
Det er tidligere afdækket. Så vendte det lidt, da fakta blev fremlagt. Nu er det tilbage på fuld styrke igen. Måske en række journalister lige skulle tage en runde igen med den gennemgang af tvivlsomme kendelser, og hvilken vej de falder! Du vil blive overrasket over dit eget tunnelsyn i den sammenhæng.
Jeg tror du kan være helt rolig over, at fodold-danmark nok skal forsyne dig med "tudeindlæg".


Det er jeg nu ikke i tvivl om.....men få er så vilde i deres dommer trolling som dig, så jeg håber da du vil blive ved med at underholde mig længe fremover.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
VAR må kun blande sig hvis det er en klar og tydelig fejlkendelse. Det alene synes jeg er tegn på at FCK bliver favoriseret. Dommeren kan naturligvis stå fast på sin kendelse, men når han ved der sidder en dommer i VAR rummet som mener det er en klar og tydelig fejlkendelse, så tror jeg det vil påvirke beslutningen.

Jeg forstår ikke hvorfor VAR blander sig i denne situation. For mig at se er et gult kort og straffe IKKE en klar og tydelig fejldom.
VAR skal være inde over potentielt røde kort.
Fast inventar på Sektion 12. Loyal støtte af Spurs siden 1981.
annonce