Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Marjoe
Når man læser kommentarerne herinde, lader det til, at folks holdning til episoden afhænger af, hvilket hold de holder med eller mod. Mon VAR og dommerens skøn også er betinget af sådanne sympatier?
Skrevet af Juniorx
Det er ret nemt at melde sig til dommerkursus, så man rigtigt kan vise hvad man kan. Problemet er at du lærer at dømme efter fodboldloven og ikke efter følelser, det bliver en udfordring for mange!!
Skrevet af United2008
Læg dig nu bare fladt ned redder og erkend din fejl. Det ville klæde dig. 90% af fodboldfans i DK kalder frisparket (pånær gf fans). Ufatteligt at den ikke bliver dømt.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af hjemloes
Det skaber godt nok interessante incitamenter hvis man må hive målmanden i armen, glæder mig til at se hvordan klubberne får implimiteret det i deres hjørnesparksstrategier
Skrevet af Kleverson
At Mikkel Redder vælger at se det her som tumult er efter min mening en miskreditering af spillet. Det er korrekt at vi tillader en del tumult i feltet mellem spillerne, de er ligeværdige på en fodboldbane. Målmanden har en fordel det er at han må benytte hænderne, det acceptere vi. Når man ikke anerkender den fordel skal målmanden altså ses som spiller, der gælder således lige regler for spiller som målmand. Jeg ser som oftest spiller holde andre spillere trække i trøjen mm. Det må betyde at vi nu kan forvente at en målmand må trækkes i trøjen, skubbes samt holdes fast i armen.

Jeg er ærgelig over at dommere gå ind og leder efter en vej ud i regelsættet fremfor at se på deres regler som helhed. Jeg syntes Mikkel Redder dømte en god kamp, VAR indblandingen mangler. Forsvaret fra Mikkel redder er redderligt og miskreditering af spillet.
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Mikkel Redder er Danmarks bedste dommer, ikke at det fortæller en hel masse, men her har han selvfølgelig ret. Jeg ville være rasende, hvis AaB fik et mål annulleret i en situation som denne.

Mads Hermansen skulle måske lade være med at skubbe så meget til sin oppasser... han har ikke eneret til at stå i det lille felt.
Skrevet af klykke
"Læg dig nu bare fladt ned redder og erkend din fejl. Det ville klæde dig. 90% af fodboldfans i DK kalder frisparket (pånær gf fans). Ufatteligt at den ikke bliver dømt."

Flot sagt Redder og godt du står fast! Det klæder dig! 90% af fodboldfans i DK siger der ikke er frispark (Pånær Brøndby fans). Godt den ikke blev dømt!
Skrevet af Snigskytten
Tåfræser

Du er med på, at hvis der vinkes offside skal spillet forsætte, i tilfælde af han er onside og der scores. Det er jo netop i dette tilfælde VAR kommer til sin ret. Det ville ikk være første gang en linjedommer vinker for tidligt ;).

Så det har intet at gøre med dommeren ikk tør dømme den.
Moral er godt.....
Skrevet af grumblesnake
Det ville klæde dig. 90% af fodboldfans i DK kalder frisparket (pånær gf fans).
Det passer så overhovedet ikke.

Jeg så ikke kampen, men på de klip jeg har set virker det som en 50/50 situation, som kunne være blevet dømt, men på ingen måde nogen klar fejl.

Det generelle indtryk er at Redder faktisk dømmer en rigtig god kamp.
Skrevet af læderkuglen
I virkeligheden kunne dommeren have dømt straffe mod Hermansen for hans slag mod Brandhof.
Skrevet af vbkfyn
Fuldtids prof dommere..? Tja, det hjælper da ikke på spillere og trænere, at de er på fuldtid. De laver fejl og brokker sig og filmer osv mere end nogensinde før...:-)
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af Juniorx
BIF: Vi forlanger at dommeren udtaler sig!!

BIF: vi glemte at sige at kun vil høre den version som passer os bedst.

I sidste uge da Wass laver klart straffe på Boilesen, var dommeren stadig en idiot, da han gav jer et gult kort for noget tumult.

I ser kun hvad i vil se. Og ja havde han dømt frispark i går var den heller ikke omstødt, han skal jo bare forholde sig til situatione, hvilket han gjorde.
Skrevet af bruger 151464
Der skulle da nærmere dømmes straffe for Hermansens overfald på Brandhof…
Skrevet af CNA
JuniorX - genialt indlæg og så evigt sandt 😄
Skrevet af Ntx32
Mig bekendt må man ikke holde målmanden fast og Mads H. forsøger jo blot at vriste sig fri.... Så den kunne godt være dømt BIF´s vej.
AGF har tudede rigtig meget over kendelser den sidste tid og det kan ikke udelukkes at de har fået lidt rabat i går...Mega fedt BIF fik udlignet kort før tid. Var mere end fortjent og meget vigtigt i forhold til at kæmpe med AGF om top 6.
Dog er der flere andre hold end AGF som er farligere. Dem skal man også forbi...
Skrevet af pindsvinefodbolderyt
Øv en kedelig melding fra dommeren.

Kan han ikke bare være mand nok til, at indrømme at han har lavet en stor fejl (som givetvis kostede Brøndby to point). Først fcm-kampen nu denne fadæse. Jeg håber ikke vi skal have ham mere som dommer!
Skrevet af Steen A
Det er sjovt, at debatten i medierne kun går på om Hermansen skulle have frispark. Nu er det selvfølgelig fordi AGF scorer, men ellers kunne man jo sagtens appellere for straffespark i den situation.

Jo, Brandhof står da et irriterende sted for Hermansen, men han må jo gerne stå der og risikerer så (dsom VAR tjekkede) at stå offside. Men Hermansen har vel ikke lov til at skubbe ham væk ifølge fodboldloven. At den slags så nærmest altid opstår ved hjørnespark er en anden ting. Men Hermansen virkede til ikke at have det rigtige fokus i situationen.
Skrevet af Konsulenten
- I kampen vurderer jeg, at der er tale om en positionskamp, hvor begge spillere har godt fat i hinanden

Ok , Jamen så er det vel fremover ok at have godt fat i målmanden i det lille felt… rart at vide

Problemet var aldrig opstået hvis vi gad at dække op på dødbolde. At Wass i tidl kamp løber ud til Retov fordi vi score på en dødbold ændre ikke ved at vi er elendige til at dække op på dødbolde stadigvæk
nye øjne på det tak!
Skrevet af Andersen1447
@BoroDane
Hvis nu ikke Hermansen slog og skubbede så meget til Brandhof, så var hans arme jo heller ikke havnet i de positioner. Det er Hermansen selv der bringer sig i den situation, fordi han ikke kan flytte Brandhof uanset hvor desperat han prøver. Ellers kan en målmand jo bare stikke sine arme ind under angriberens arme og kræve frispark. Brandhof holdt bare sin position, selvom Hermansen forsøgte at flå ham omkuld. Hermansen var bare for slap i den situation.

At der foregår skubberi mellem spillerne ifm. hjørnespark er helt naturligt. Men når en spiller bevidst "låser" armen på en målmand, som gør at han ikke kan fortsætte positionskampen, er der frispark.

At der er flere herinde, primært Aarhus-fans (surprise, surprise...), der mener, at Hermansen selv er uden om det, fordi han starter, er et decideret åndssvagt argument. Ja, Hermansen starter positionskampen, men den bliver stoppet det øjeblik, Brandhof bevidst låser Hermansens arm, som umiliggøre at Hermansen kan fortsætte positionskampen. Og så er der - i mine øjne - tale om en klar forseelse. Det er tydeligt, at Brandhof gør det med vilje, da han laver en bevægelse i armen, da Hermansen prøver at få sin ene arm rundt om ham, som gør at armen bliver låst og sat ud af spillet. Man må gerne skubbe til hinanden, men man må for fanden ikke lave en handling, som umiliggøre positionskampen for modstanderspilleren. Ligesom man ikke bevidst må løbe ind og skærme en spillers løb (en såkaldt obstruktion), må man heller ikke låse en arm. En sammenligning hændelse gav helt korrekt straffe på Stamford Bridge i lørdags - og normalt er målmænd endda endnu mere beskyttet end markspillere inde i feltet. I min optik en klokkelar fejl fra Redder.

I modsætning til dig, har jeg ingen aktier i denne kamp, da jeg er ligeglad med både Brøndby og AGF.
Skrevet af Fiskeren92
Helt ærligt, det ville klæde mange af mine medfans ikke at brokke sig meget over dommeren konstant. Det ligner at AGF´eren har fastlåst Hermansens arm i starten, men Hermansen bokser også lidt rigeligt mod ham, og jeg synes det ligner en 50/50-duel, hvor de begge giver og tager lidt. Der kan dømmes frispark, men så er det vidst heller ikke større.

Hånden på hjertet, så havde jeg været rasende, hvis vi havde scoret et lignende mål og det blev annulleret pga VAR - og det tror jeg ærlig talt også mange af mine medfans havde. Lad os nu stoppe det fucking dommerbrok hele tiden, Mikkel Redder dømte i mine øjne en glimrende kamp.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
annonce
0