Snak

Mere indhold efter annoncen
Håber at når Hermansen får lidt mere rutine, så smider han sig lige så teatralsk som skuespilleren Patrick Mortensen
@ Snigskytten.
Spar mig for din nedladenhed.
Selvfølgelig skal alle situationer ikke spilles færdig ved åbenlyse og klare offsides. Der bliver allerede spildt nok tid på andre ting undervejs.
Fuldtidsprofessionelle dommer nu og så få ryddet op i tåber som dømmer nu.


Mener du BIF´s sofadommere, for ja de er godt nok ulidelige at høre på ;)
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Det er tydeligt, at Brandhof gør det med vilje, da han laver en bevægelse i armen, da Hermansen prøver at få sin ene arm rundt om ham, som gør at armen bliver låst og sat ud af spillet. Man må gerne skubbe til hinanden, men man må for fanden ikke lave en handling, som umiliggøre positionskampen for modstanderspilleren. Ligesom man ikke bevidst må løbe ind og skærme en spillers løb (en såkaldt obstruktion), må man heller ikke låse en arm. En sammenligning hændelse gav helt korrekt straffe på Stamford Bridge i lørdags - og normalt er målmænd endda endnu mere beskyttet end markspillere inde i feltet. I min optik en klokkelar fejl fra Redder.


For det første er målmanden ikke mere beskyttet end en markspiller når der er positionskamp i feltet. At han forsøger at få sine arme omkring Brandhof for at flytte ham, er en strafbar forseelse, hvis en markspiller gør det ved en anden, så der har du et straffespark. Når Brandhof forsøger at holde sin position, stå hårdere fat og spænde musklerne i sin krop, ja så kan det ske, at han kommer til at låse Hermansens arm, men den arm burde slet ikke være der i første omgang. Hermansen må forsøge at flytte Brandhof på lovlige vis, men ikke ved at slynge sine armen omkring Brandhof og flytte ham på den måde. Det er IKKE en målmands ret.
NP er Suppens bedste 6'er!
Hvordan skal Mads Hermansen kunne begå sig i udlandet, hvis han skal beskyttes udover det sædvanlige?

Brøndbyfans må se indad og erkende, at deres målmand skal begynde at bruge mere tid i styrkerummet, for hans fysisk er alt andet end intimiderende og det udnyttede modstanderen.

Lærer Mads Hermansen derudover at stå på mål på straffespark, så er han kommet langt.
Lad os nu stoppe det fucking dommerbrok hele tiden, Mikkel Redder dømte i mine øjne en glimrende kamp.

Det stopper nok ikke, før vi dropper de 5-10 replays fra 5 forskellige kameravinkler.
Men respekt for dit indlæg og ´kiggen indad´.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Problemet er ikke VAR, men den inkonsekvente måde der bliver dømt/bedømt.
Den ene uge er den ene vej, næste uge det præcis modsatte.
For det første er målmanden ikke mere beskyttet end en markspiller når der er positionskamp i feltet


Det er han vel lige netop i det lille felt?
Mig bekendt må man ikke holde målmanden fast og Mads H. forsøger jo blot at vriste sig fri.... Så den kunne godt være dømt BIF´s vej.


Må målmanden, dig bekendt, gerne skubbe spillere væk med hænderne uden bolden er i nærheden?
Den går begge veje i min optik. Vi er muligvis vant til at målmændene er beskyttet i en sådan grad at denne ville kunne fløjtes til frispark, men ret beset er de i min optik lige gode om det. Havde det været to markspillere var snakken om et frispark ikke eksisterende.

I øvrigt bemærkelsesværdigt at Brøndby ikke har en mand mellem keeper og angriber til netop den slåskamp.

AGF har tudede rigtig meget over kendelser den sidste tid og det kan ikke udelukkes at de har fået lidt rabat i går...


Enig. Men det har Brøndby godt nok også!

Og så er der - i mine øjne - tale om en klar forseelse. Det er tydeligt, at Brandhof gør det med vilje, da han laver en bevægelse i armen, da Hermansen prøver at få sin ene arm rundt om ham, som gør at armen bliver låst og sat ud af spillet.


Interessant du ikke stiller spørgsmålstegn ved at Hermansen prøver at få sin arm rundt om ham..
Regner Redder for den bedste dommer herhjemme, men han var ikke god Aarhus, ikke at det siger så meget, for standarden er virkelig ringe, f.eks Kristoffersen som stod et par meter fra situationen , hvor Daramy blev fældet og han slår bare ud med armene. Danske dommere tror de dømmer internationalt, når de ikke fløjter for noget som helst, efterhånden skal der vel være våben indblandet før de fløjter
Lyngby - Tottenham - Gladbach - St.Pauli
annonce