Snak

Mere indhold efter annoncen

Dommer fastholder: Ikke frispark til Hermansen

Skrevet af bold
man 24. okt 09:48

Mikkel Redder fortæller til bold.dk, at der er tale om en positionskamp ved AGF's 2-1-mål mod Brøndby, og VAR derfor ikke skulle intervenere. Læs hele nyheden her
Skrevet af Kevin.MK
næste weekend er der frispark i samme situation
Skrevet af Andersen1447
Så at holde fast i en arm, hvilket gør det næsten umuligt for Hermansen at bevæge sig ud til en bold, er en del af en positionskamp? Okay, hvis man ikke vil indrømme sin egne fejl, kan man altid opdigte et eller andet.
Skrevet af rolignu
Altså ser man den igen bliver der jo rykkes i mads’ arm af 2-3 omgange. Selvfølgelig skal den dømmes
brøndby
Skrevet af Shankly…..Dk
Endnu engang Mikkel Redder i centrum i en BIF kamp… Dommerstanden er blevet så pivringe i DK, og det er tydeligt at de sætter sig selv mere og mere i scene, hvor det burde være modsat.
Hele serien på DR viser præcis hvad vej de vil, og det er at styre mere
Skrevet af puting kuneho
Så at holde fast i en arm, hvilket gør det næsten umuligt for Hermansen at bevæge sig ud til en bold, er en del af en positionskamp? Okay, hvis man ikke vil indrømme sin egne fejl, kan man altid opdigte et eller andet


Hvis Hermansen fokuserede på hjørnesparket istedet for at tumle med brandhoff.... Så havde han haft den bold
Skrevet af Emilfu
Kunne Radosevic tackling ikke have givet rødt også?

Synes den så ret voldsom og unødvendig ud.
Skrevet af Toon Toon!
næste weekend er der frispark i samme situation


Ja, det er ikke utænkeligt og det er helt ok! Det er en 50/50 situation. Nogle gange vil den blive dømt, andre gange ikke. Det er dommerens skøn. Lev med det, fristes man til at sige :)
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af BoroDane
Så at holde fast i en arm, hvilket gør det næsten umuligt for Hermansen at bevæge sig ud til en bold, er en del af en positionskamp? Okay, hvis man ikke vil indrømme sin egne fejl, kan man altid opdigte et eller andet.


Hvis nu ikke Hermansen slog og skubbede så meget til Brandhof, så var hans arme jo heller ikke havnet i de positioner. Det er Hermansen selv der bringer sig i den situation, fordi han ikke kan flytte Brandhof uanset hvor desperat han prøver. Ellers kan en målmand jo bare stikke sine arme ind under angriberens arme og kræve frispark. Brandhof holdt bare sin position, selvom Hermansen forsøgte at flå ham omkuld. Hermansen var bare for slap i den situation.

Man bør måske hellere spørge Brøndbys forsvar, hvorfor de ikke placerer en spiller mellem Brandhof og Hermansen, så målmanden ikke skal tage den kamp.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Drondomingo
Fuldstændig enig. Hermansen gik mere op i at skubbe alle væk fra det lille felt som istedet at følge bolden.
Jeg synes det er et drop
Skrevet af Cashper
Mikkel Redder - hvis du har taget stilling til denne situation og VAR dermed ikke skal blande sig, så burde du også kunne have taget stilling til situationen mellem Ohi og Patrick Mortensen. Du stod lige foran snotten på dem, så hvis der var friskpark der, så havde du dømt det, for du var maks. en meters penge fra og man kan se, at du har øjenene rettet mod situationen.

Men du endte med, at ligge under for hjemmepublikums pres og måtte derfor trække scoringen tilbage.

Der er INGEN konsensus i den måde, som den danske dommerstand i dag dømmer efter. Det samme med handsreglerne - jeg har fandme ondt af forsvarsspillerne i dag, for de skal snart spille med armene bundet på ryggen, når de er inde i feltet.
Cash
Skrevet af Gentleman-Finn
De er klart lige gode om den. 50/50-situation. Mads H. skubber og slår også AGF´eren. Det er korrekt, at der ikke blev dømt frispark. Og det er slet ikke noget VAR skulle tage, da den på ingen måde er klar og tydelig.
Skrevet af Juniorx
Fuck hvor er det ynkeligt at høre Vestegnens piveri. Alle er imod os, ingen kan li os, alle kendelser er imod os.

Kig dog indad og tag ansvar. Det gælder spillere, fans klub og bestyrelsesformand.

Siger dommerne ikke noget er de svage, forklarer de sig er det dårlige undskyldninger

Og nej dommerne dømmer ikke ens og nej dommerne er ikke imod jer!!

De dømmer fordi de er seriøse omkring deres job og kan lide at tage ansvar. Respekt til alle dommere i DK især dem der tør forklare hvorfor de dømmer som de gør.
Skrevet af 8000Aarhus1880
Nu har jeg lige set de mange gengivelser igen og igen bliver mere og mere ovebevist om, at der SLET IKKE er frispark. Den sekvens Brandhof på et billede ser ud til at holde fast i Hermansen er Hermansen på vej om på den anden side af Brandhof og lykkedes endda med det. Samtidig er det markant før, at PM header, men Hermansen virker så forblændet af sin duel med Brandhof, at han glemmer at orientere sig.
Skrevet af Gentleman-Finn
@Cashper

Det ene er en 50/50-situation. Det andet er en klar arm i ansigtet, der ikke blot giver frispark men også advarsel. Det er en klar og tydelig fejl, der direkte fører til målet. Du kan på ingen måde sammenligne de to situationer, for der skal - som du nok ved - en klar og tydelig fejl til at VAR bryder ind.
Skrevet af Kimbkristensen
Nok havde jeg håbet på en AGF sejr i går, men jeg vil absolut mene, at holdeforseelsen på M.H burde have givet et frispark. Ligesom jeg mener frisparket til P.M var reelt nok.
Skrevet af vbkfyn
Nu har "alle" i lang tid efterlyst, at dommerne stiller sig op og forklarer sig efter kampene. Og nu gør de det, og alligevel er der ikke tilfredshed blandt sofadommerne...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af tåfræser
Jeg gider ikke forholde mig til mål / ikke mål, for det står alligevel ikke til at ændre.
Til gengæld syntes jeg at VAR er blevet dommerens sutteklud. Helt tydeliggjort i gårsdagens kamp da AGF scorede i en situation hvor han er flere meter offside. Linjedommeren har flaget oppe med det samme, men dommeren lader situationen spille færdig i frygt for at dømme forkert. Det var tydeligt at han ville have VAR’s bekræftelse på offsiden inden han annullerer målet.
Ligeledes så vi atter engang et tåbeligt straffe givet til Horsens mod Silkeborg som afgjort ikke er en forsætlig hændelse. Jeg syntes efterhånden VAR har spillet fallit, for det var meningen det skulle gøre kampene mere fair, men i stedet er vi endt et sted hvor VAR ender med at gøre mere skade end gavn.
Skrot lortet og brug i stedet pengene på en professionel dommerstand.
Skrevet af Martinovic
Enig med Mikkel Redder. Brandhof står egentligt stille, mens Hermansen flere gange prøver skubbe ham væk. Da Hermansen får most sig forbi, ligner det et selvforskyldt armgreb.
Mojn do!
Skrevet af LBOLBO
Godt dommerarbejde. Ros til Redder og VAR
Skrevet af Ahijado
Det er bare frustrerende, at der ikke er nogen tydelig linje i det de danske dommere dømmer fra kamp til kamp.
Fuldtidsprofessionelle dommer nu og så få ryddet op i tåber som dømmer nu.
Ingen over klubben - Brøndby IF
annonce
0