Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nobeltwist
I situationen som nærmere er håndgemæng skal dommeren fløjte af og give henstillinger til begge spillere, da bolden ikke er sat i gang endnu. Dommeren valgte slet ikke at fløjte en hel kamp, en såkaldt international linje. Dette gav VAR en del arbejde at han ikke kunne håndtere opgaven i realtid.
FC Unterhaching
Skrevet af klykke
Så mange der bør sætte sig ind i reglerne.. Vildt at tro man ved mere end et dommer team. Sådan HELT skråsikkert!
Skrevet af PalleDue
Det er jo tydeligt, at Brandhoff river armen af Hermansen og slår ham med den våde ende. Det burde give pointstraf og 8 års karantæne.
Undskyld, kunne ikke lade være med at tage den et lille skridt videre.
Hvis det var så tydeligt, som I siger, så var det vel ikke nødvendigt med VAR-gennemsyn og endeløse diskussioner bagefter?
Alle situationer er unikke, og det er dommerens skøn (nu med VAR-hjælp) der afgør sagen. Lev med det!
Skrevet af Jaaja8000
Andersen: Er det nu også det vi ser i klippet? Hermansen har både mere fat og er den der skubber hårdest af de to. Som skrevet i anden tråd, kan man ligeså godt argumentere for straffe, som man kan for frispark til målmanden. Der er altså ikke carte blanche til at holde og skubbe i sine modstandere i feltet helt uhæmmet, fordi man har en målmandstrøje på.

Man kan vende den om og sige, at var det en forsvarsspiller, som havde skubbet og revet i Brandhoff, som Hermansen gjorde det, så tror jeg man havde overvejet et straffesprk.
Skrevet af prm
Som AGF fan, synes jeg egentlig også der er frispark til Brøndbys målmand
Men Brandhoff skubber ikke til Hermansen, han flytter jo ikke fødderne, men holder sin position
Inden armen bliver låst, slår Hermansen jo Brandhoff på halsen. Og i så fald er der jo rødt kort og straffe.
Så det går jo begge veje
Skrevet af Jens Nielsen
Man kan egentlig kun have respekt for Hermansens anstændighed. Hvis han gjort som Poulsen og hylet som en stukken gris, havde Brøndby vundet kampen. God moral kommer man dog sjældent langt med i kampens hede.

Hvis dromedaren ikke bliver straffet, tror jeg desværre den danske dommerstand er fortabt
Skrevet af Bruger 892383
Som 100% neutral seer, og egentligt også med stor beundring for Mads H´s evner, så synes jeg ikke der er noget der skal dømmes. Det var hans eget bryderi der gjorde at han ikke var klar.
Skrevet af Zenzei
Det her site er så fuld af sinker, der aldrig har betrådt en fodboldbane.
Prøv at slå jeres rationelle del af hjernen til, hvis I har sådan én. Har I nogensinde set Hermansen agere sådan før? Nej. Hvorfor gør han det? Fordi der er en gigantisk fejlscreening. Du må aldrig gå ned i lavt tyngdepunkt og holde armene ude og rundt om målmanden til at tage målmanden ud af spillet. Så skal dommeren give en henstilling, før hjørnet kan tages - det er jo udelukkende derfor Hermansen reagerer så voldsomt på stregen med skubbene og det er absurd dommeren ikke stopper spillet inden sparket kan tages. Herefter låser angriberem målmandens arm, hvilket jo 10/10 gange skal give frispark til målmanden. Det er helt forrykt man kan sidde og forsvare, at det mål skal stå. Det er en eklatant VAR-fejl, og det viser Hermansens reaktion med al tydelighed.
Ohi´s situation kan give frispark, men den slags hvor man prøver at holde spilleren væk og TILFÆLDIGT rammer i ansigtet sker tit, uden der bliver dømt. Derfor skal VAR ikke gå ind og intervere, da det ikke er klart og åbenlyst. Mortensen begynder selv slagsmålet, og smider sig fordi han kan se han får taget et for langt træk, og at situationen ville have fuldkommen ens uanset om han var blevet ramt lidt i ansigtet eller ej. Den KAN dømmes, men blev det ikke. Derfor mål. Og er det linjen, at målet skal fratages/kan omstødes, skal AGF´s 2-1 mål i den grad også, da det er en langt tydeligere, BEVIDST forseelse.

Det er fucking 6 point i 3 ud af sidste 4 kampe, vi er blevet snydt for nu!
Mod Randers nægter dommeren at kigge på VAR i 95. minut. Mod FCK gives 2 forkerte gule kort til samme spiller og Rooney smasker efter min bedste overbevisning Cappis i hovedet i duellen lige før målet (der sjovt nok gav VAR-annulering i går og gult på Ohi), men den nægter VAR selvfølgelig også at kigge på.

Det er så absurd at der kan sidde så mange retards og ævle løs, når det er åbenlyst så ENSIDIDIGT der dømmes mod Brøndby. Jeg havde allerede sagt til min kammerat inden kampen, at er der VAR-kendelser nægter dommeren at kigge på dem, hvis det kan være til Brøndbys fordel og dommeren går MED STATSGARANTI ud og kigger på den, hvis det kan tage et mål eller andet kampafgørende fra Brøndby.
Det er så absurd, at vi skal finde os i det her snyderi, og det er vel en del af dommerbudgettet inde fra FCK, at dommerne skal sørge for Brøndby for hver en skyld skal holdes bag FCK, når de ligger tæt i tabellen. Der er ingen anden logisk forklaring på det absurde VAR-snyd, hvor dommerne konsekvent NÆGTER at gå ud og kigge på domme FOR Brøndby, men HVER gang skal ud og kigge på dem, når det er IMOD.
Det korrupte pis må simpelthen ophøre, og vi skal have fuld gennemsigtighed med hvad der bliver sagt og vist mellem VAR-rummet og dommeren som i NFL. De nægtede endda at vise en mulig offside på 2-1 målet også. Ikke før kan vi komme det her bullshit til livs, hvor dommerne kun bliver kaldt ud, hvis det kan hjælpe eller være imod visse hold. Det her stinker så langt væk, det halve kunne være nok.
Skrevet af BoroDane
Det her site er så fuld af sinker, der aldrig har betrådt en fodboldbane.
Prøv at slå jeres rationelle del af hjernen til, hvis I har sådan én.


Bliv nu voksen. Om ikke andet mentalt. Resten af dit indlæg er lidt noget farvet vrøvl.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Linne
Brok brok og mere brok
Uanset hvad dommerne (og VAR) gør, så er det forkert
Læs nu hvad Redder siger. Han har set bataljen mellem Brandhof og Hermansen, han dømmer ikke noget og derfor skal VAR ikke blande sig, da det ikke er en klar og tydelig fejl! Så er den ikke længere, for VAR har, efter nuværende regler, ikke noget at blande sig i her. Er reglerne forkerte? Måske, men det kan VAR jo ikke gøre for.
Kig nu lige på det klip med de to igen. Brandhof står FORAN Hermansen (ja han står der da for at irritere ham, hvilket lykkedes) og han står fast, så MH ikke bare kan puffe ham væk. Derfor skubber MH til FB og i det moment holder FB fat i armen, hvilket får MH til at skubbe endnu mere. Hvis MH ikke skubber, i første omgang, så får FB ikke mulighed for at holde armen. Nej FB må ikke holde, men det er rent faktisk MH der starter med at skubbe, hvilket han heller ikke må og som, måske, ville udløse et straffe hvis det havde været to forsvarsspillere.
Ift. det annullerede mål AGF scorer, på trods af linjedommeren har flaget oppe, så foreskriver reglerne at spillet skal fortsætte (hvis det er en åben oplagt scoringsmulighed) så den kan tjekkes i tilfælde af tvivl. Derfor fløjter Redder ikke før der er scoret. Hvis han fløjter inden, så kan VAR ikke blande sig og hvordan ville det så lyde hvis AGF spilleren IKKE var offside. Så her er alt efter bogen.
Frisparket på Patrick Mortensen ved BIF Scoring. Lige efter bogen. Husk lige på at hvis VAR blander sig, får dommeren en dårligere bedømmelse, så hvis de kan undgå VAR, så er det bedst for dem.
Folk bliver simpelthen nødt til at kigge på hvor og hvornår VAR skal blande sig og hvornår de ikke skal.
Indimellem skal dommeren skønne og det vil, uagtet hvor god en dommer du er, give forskellige kendelser, da der bliver skønnet forskelligt. Frusterende? Ja
fair? Måske ikke altid (ihvertfald ikke for det hold det går i mod) men det er nu engang sådan fodbold og fodboldreglerne er
Læs, forstå og tænk før i taler/skriver
Skrevet af DenGodeTone
BoroDane

du bliver nød til at tage brillerne af :)

Skrevet af DenGodeTone
og Linne.

der er stor forskel på om bolden er i spil eller ikke. :)

bare lige til dit indlæg.
Skrevet af Linne
Enig👍
annonce
0