Snak

Mere indhold efter annoncen

Randers-direktøren burde bare være mere professionel. Han kunne sige, at han var uenig og utilfreds med dommeren - som taberne som regel er - og det havde været helt fint. Han behøver så ikke altid opføre sig, som en anden tinkoff.

Jeg mistede al respekt for ham, i Lyngby-sagen, hvor han konstant galpede op, som en anden skabet køter og under hele sagen forsøgte at påvirke afgørelserne. Han får da lidt opmærksomhed, men kønt ser det ikke ud. Kampen er spillet og dømt - videre mod næste mål.

Bliver VM en fiasko for Brasilien.. Jeg krydser fingre for Argentina mod Tyskland i finalen..
@ Foggy.
Prøv at afmontete dine farvede SE briller....
Manchester is RED!
Klubbens direktør opsøger efter at 1. halvleg er fløjtet af først 4. dommeren med aggressive attituder - herefter dommer-trioen da denne passerer ham ned i spillertunellen. Træneren forsøger i det 36. minut med aggressive attituder at få kontakt til LD 1 - minuttet efter at denne har vinket og dømt et korrekt frispark med deraf følgende advarsel til en spiller fra hjemmeholdet.

Fra fairplay indberetningen, så mon ikke det han bliver indberettet for.
Randersc Freja FC
hvor efter Mr. Jakob "AGF" Kehlet sagde, at han ville blive indberettet.


Ja, sådan kan man jo også svare, på det med at være paranoid...

Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Se han twitter, der håner han Randers FC under EM i hest.
Pokalmeister 2021
Vi har heldigvis en dygtig direktør og en kompetent købmand i Jacob Nielsen. At han oveni besidder den gave at have følelserne udenpå tøjet, som en af de mest inkarnerede fans, er for mig at se en bonus. Jeg vil ti gange hellere ha´ en medlevende Randersboss med italiensk blod i årerne end en, der stiller sig med korslagte arme bag ruderne i en sky-box.

Freja & Thor!!
Se han twitter, der håner han Randers FC under EM i hest.


Naturligvis. Den dommer er kun sat i verden, for at genere Randers FC mest muligt. Jeg kan godt se det. Verden er ond, og det går ud over jer.

I øvrigt tyder en del på, at jeres direktør nok bør finde sig et sæde højt oppe på tribunen, og blive der under hele kampen. Hvad skal han overhovedet ned på banen efter?
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Kehlet er en komplet uduelig dommer i ligaen og "spiller kort". Ligaens absolut dårligste dommer med et utal af tvivlsomme kendelser (som Fisker i sin tid). Lad os få Claus Bo tilbage Han var en klassedommer. Der skal i kampens hede være plads til at vise sine frustartioner.

Denne tråd handler mere om Jacob Nielsen´s (evt.) udtalelser. Det er i denne forbindelse helt ligegyldigt. Mere interessant er Kehlets dommerkendelselser. Var Schwarts tackling en udvisning ? Som jeg så det, gled han på den våde/glatte bane og ikke handlede forsætligt. Gult ja - udvisning nej.
Det er jeg ikke den eneste, der mener. Selv SE´s træner udtalte efter kampen, at udvisningen var hård, og han ville ikke have proteteret, hvis Ronnie "kun" havde fået et gult kort.

Det ender nok med at man ikke må juble efter et mål fordi det håner modspillere og deres fans... Sport uden følelser og reaktioner gider vi ikke se på.
Freja57
Denne tråd handler mere om Jacob Nielsen´s (evt.) udtalelser. Det er i denne forbindelse helt ligegyldigt.


Ha ha...I er sgu sjove i Randers!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
annonce