Snak

Mere indhold efter annoncen
Det må jo udelukkende være godt for FCK, hvis FCM overhaler dem og scorer CL, flere point til DK og endnu flere penge til FCM?

Det er i hvert fald hvad jeg får ud af kommentarsporet efter FCKs flotte kvalifikation til CL i går - hvor det lyder som om man er snotdum, hvis man ikke er taknemlig og hylder FCK for indsatsen :-)


Jeg tror du har misforstået kommentarsporet igår, hvis det er din udlægning.
Ja, det er rigtig godt hvis FCM får succes i Europa, men det skal jo ikke være på bekostning af FCK - eller omvendt for den sags skyld.
FCKs resultater i Europa har gjort vejen kortere for eksempelvis FCM og FCMs resultater gør så vejen endnu kortere for de næste, som måske er AaB. Måske du den dag AaB bliver nr. 3 i Superligaen og træder direkte ind i et gruppespil, med dertilhørende milliongevinst som Silkeborg er på tærkslen til at opnå, forstår systemet.
Ønskescenariet er nemlig netop at alle de hold der repræsenterer Danmark internationalt får mest mulig succes da det avler muligheder, økonomi og udvikling af hele ligaen, og holdene i den, til det bedre. Ikke den sværeste logik at følge, skulle man tror.
Slaaap af Con Ø - du er intet udover en svindeldømt eks-straffefange...
@Pep Guardiola

+1 for den kommentar - 100% enig
Rolig nu, troede min afsluttende :-) tog toppen af seriøsiteten i mit indlæg. Jeg forstår så rigeligt systemet.

Men ok...

Jeg synes nu nok jeg ser en tendens til, at man skal være taknemlig for at "Danmarks stolthed" spiller mio hjem i egen pengekasse, fordi det også giver point til DK. (Selvom det vel er ret sandsynligt at FCK ville få flere point i EL, selv med de 4 bonuspoint?)

Det er jeg bare ikke enig i. Jeg er en af dem der ikke sidder og klapper i hænderne, når andre danske hold spillere mio hjem i Europa. I går gik AaBs chance for et mesterskab indenfor de næste tre år fra 4 % til 2 % - det er trist for mig - uanset om så AaBs chance for et europæisk gruppespil gik fra 3 % til 6 %. Jeg synes det er sjovere at vinde guld end blive nummer 5 og jeg synes SL bliver et kedeligt produkt, med et hold der er alt for suverænt i forhold til de andre. Europa er ren glasur, det er SL der betyder noget for mig.

Edit: Jeg tror heller ikke mange FCK fans ville ønske at se FCM i CL, hvis FCK ikke selv var kvalificeret? Eller hvad?
Tror du ikke der sad FCM fans og heppede på FCK igår aftes?

Dansk fodbold er vores fælles mission.
I know what you did last decade against Hobro
Harrasmus: Hvis de gjorde det, er de ærlig talt ikke rigtig kloge.

Millioner til konkurrenten og sværere at score koefficientpoint, var resultatet af i går.
Jeg heppede ikke på FCK.
AaBager - Jeg tror de fleste i FCK er ret ligeglade med koefficientpointene lige nu. Andre danske hold må steppe op, FCK har trukket læsset i mange år nu. Endelig skummer de fløden og en masse millioner.
Det er vidst en ommer af Donneren hvis han virkelig elsker FCK så holder han sig vel for god til at hjælpe den største konkurrent.


Så han må ikke bruge hans kompetencer andre steder end FCK, selvom han ikke er på lønningslisten mere i FCK? Så er det godt nok svært at arbejde inden for fodboldverden.
Guars - det forstår jeg godt, det er fuldt fortjent. Men stadig træls :-)
annonce